Sesiune de shopping: VO5, Yves Rocher si Clinique

5.4.13

Cred ca ati banuit ca o sa profit si eu de oferta celor de la cosmeticepenet si o sa-mi iau ceva de la VO5, am ales samponul si balsamul din gama Plump Me Up (nu le-am incercat pana acum) care este conceputa pentru parul fin, lipsit de volum. O sa incep sa le folosesc chiar de saptamana viitoare asa ca in curand o sa revin cu impresii. (pentru cele ce ati vrut produse VO5 de data asta si n-ati mai apucat - vor fi in curand disponibile pe site si le veti putea comanda direct).


De asemenea am profitat si de oferta celor de la Yves Rocher cu un produs la 1 ron pentru o comanda de minim 99 ron (de care v-am povestit pe blog saptamana trecuta) si am comandat parfumul Flowerparty la 50 ml (era redus la 109 ron in momentul in care am dat eu comanda) si am ales parfumul Vanille Noire la 1 ron. Am primit cadou lotiunea micelara si demachiantul bifazic (nu m-au tentat celelalte cadouri). Am platit 110 ron pentru produsele de mai jos.




Si nu in ultimul rand am cumparat Pore Minimizer de la Clinique pentru zona T (desi tenul meu este normal in ultima vreme, ma pregatesc pentru calduri) - nu stiu sa va spun cat costa, eu l-am luat de la cineva care il primise intr-un set. L-ati incercat?


Am si primit niste produse pentru testare zilele astea, dar vi le arat cu alta ocazie. Voi ce v-ati cumparat in ultima vreme?

11 comentarii

  1. Abia astept sa ne spui parerea despre produsele pentru par, sunt foarte curioasa cum sunt . Azi trebuie sa primesc si eu pachetul de la Yves Rocher,tot Flowerparty mi-am ales , abia astept sa-l primesc :) .Sa folosesti toate produsele cu placere. Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si acum pore minimizer,l-am luat acum 2 ani si nu am reusit sa-l termin,pt ca il folosesc doar vara si doar in zona T.Mie mi-a placut si-mi pare rau ca trb sa-l arunc desi nu l-am terminat

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am profitat de oferta de la YR si mi-am ales So Elixir Purple+vaporizator de 15 ml oferit, insa miniparfumul e diferit ca miros fata de original :( . Voi ati observat diferente de miros intre parfumul de 30/50 ml si cel de 15 ml?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anamaria, multumesc, mie imi place mult Flowerparty, pacat ca nu rezista asa mult.

    Carmen T, si eu l-am mai avut :)

    Sophie, eu n-am avut decat o varianta la 15 ml de la Rose Absolue, dar n-am simtit vreo diferenta intre varianta la 15 si cea la 50.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru raspuns. Din pacate diferenta e atat de mare incat pe cel mic probabil o sa-l dau mai departe.
    Am si eu Vanille Noire in varianta de 5 ml si imi place, dar folosit cate putin. Flowerparty e genul pe care l-as purta zilnic, dar mai am inca vreo 2 parfumuri care miros tot in genul lui asa ca nu il iau inca :D.
    Sa le folosesti sanatoase pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat serul de la Clinique, dar mi-as dori, am auzit lucruri bune despre el :) Sa le folosesti cu cea mai mare placere pe toate, te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Rugaminte mare, mare: sa ne spui mai multe despre serul de la clinique. Caut fara success un ser bun care sa tina sub control sebumul din zona t.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce de bunatati!
    Sa la folosesti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt curioasa la maxim de parerea ta despre primer-ul de la Clinique :)

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa scriu despre primerul de la Clinique, insa nu stiu cat de mult va folosi parerea mea intrucat nu am probleme foarte mari, tenul meu a fost normal in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  11. da, am incercat pore minimizer si mi-a placut tare mult. pana la urma problema e la mine cu produsele astea, ca le abandonez si expira. am gasit destule bune dar toate au avut aceeasi soarta

    RăspundețiȘtergere