Prima impresie: pensule Real Techniques

1.4.13

Saptamana trecuta mi-au ajuns pensulele Real Techniques de pe iHerb, am ales Core Collection (il gasiti aici) si pensula de stippling (o gasiti aici). Eram foarte curioasa in privinta lor si de ceva vreme tot imi bantuiau mintea.


Le-am folosit pe toate si nu e nici una care sa nu-mi placa. Ceea ce imi place cel mai mult este faptul ca nu "absorb" produs mult si aplica exact asa cum trebuie fara sa incarce fata inutil si fara sa fie nevoie de prea multe retusuri.

Se curata extrem de usor, se usuca repede si nu raman patate (cel putin nu pana acum, voi vedea cum se vor comporta in timp). Pana acum ma declar incantata de ele si nu-mi pare deloc rau de alegerea facuta desi am si asa destule pensule.


Le aveti? Cum vi se par?

12 comentarii

  1. Sa stii ca si eu eram foarte curioasa de pensulele de la Real Techniques, le-am vazut pe multe bloguri ,mi-a placut mult aspectul lor dar nu stiam nimic despre calitate . Sa le folosesti cu multa placere . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Camelia,chiar saptamana aceasta vreau sa le comand pe iherb si chiar nu stiu cum se procedeaza,poti te rog sa imi dai cateva detalii?multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Anamaria, multumesc :)

    Andreea, nu prea am ce detalii sa-ti dau: pui produsele in cos si platesti cu cardul. Daca esti la prima comanda poti folosi un cod de recomandare (al meu e QUV324 sau orice alt cod de pe net) si ai o reducere de 5 dolari la o comanda mai mica de 40 dolari sau 10 dolari la o comanda mai mare de 40 dolari - linkurile de mai sus contin deja acest cod. Daca coletul are greutate pana in 1,816 grame transportul e 6 dolari si ajunge in 10-14 zile la oficiul postal. Daca mai ai alte nelamuriri, lasa-mi mesaj si-ti raspund cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase sunt pensulele:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu ! Sa le folosesti cu mare placere

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult,o sa folosesc codul tau de recomandare :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Saptamana trecuta mi-au ajuns si mie pensulele din core collection. azi am comandat si blush brush si mai vreau si powder brush si poate si altele...atat de tare mi-au placut. Nu sunt mare experta in pensule insa totul se aplica asa usor cu pensulele astea. Si am ramas surprinsa de cat de repede se usuca. Mi se par senzationale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Macy, frumoase frumoase, dar sunt bune :))

    Incognito Fashion, trece-le pe lista :)

    Andreea, cu placere, sa-mi spui cum ti se par.

    Gabriela, te inteleg, asa si e :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu placere!
    Nu le am inca dar mi le doresc foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Se pare ca eu iarasi sunt Gica contra. Toate fetele sunt innebunite dupa aceste pensule pe toate blogurile, nationale si internationale, dar mie mi se par asa si asa. At the very best. Inainte foloseam pt ochi o pensula de la ELF si una de la The Body Shop si pt fata aveam iarasi inca una de la ELF (aia de pudra cu care aplic blush-ul, of course :))) ) si una tot de la The Body Shop, cu care aplic fondul de ten/pudra. Cele de la The Body Shop sunt mult mai bune, iar pretul este asemanator.
    Pe cele Real Techniques nici nu le-am folosit aproape... Tot dupa cele vechi intind mana. Am aproape toata colectia de la Real Techniques si mi se par ori prea moi si nu iau produs pe ele, ori nu blenduiesc la fel de bine ca cea de la The Body Shop, ori sunt prea mici pt mine ori prea mari. Per total, nu-s deloc impresionata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Camy, multumesc :)

    bleuciel, despre cele de ochi am auzit si eu ca nu sunt cine stie ce, mie imi plac cele 5 de mai sus, insa cu gusturile nu te pui ... suntem diferiti si avem asteptari diferite de la un produs.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu setul si pensula de blush, le folosesc pe toate si imi plac tare mult. Am o pensula F80 pe care o foloseam pentru fond de ten, dar acum prefer pensula mare din set.

    RăspundețiȘtergere