Noile mele bratari

17.4.13

Nu stiu daca ati observat dar in ultima vreme am fost foarte cumpatata (rad singura de mine cand scriu asta) si nu mi-am mai luat bratari ... nu multe, in schimb mi-am luat materiale sa-mi fac niste bratari. Asta nu inseamna ca n-am ce sa va arat astazi si ca nu pot sa dedic o postare intreaga doar bratarilor - celor nou intrate in viata mea.

O sa incep cu bratara bufnita pe care v-am aratat-o acum cateva seri pe Facebook si pe care am luat de la 1banut. A fost 16 sau 17 ron si a meritat toti banii. Am purtat-o de vreo 3 ori pana acum in zilele cand am ales negru sau culori inchise si de fiecare data am primit complimente si intrebari legate de ea (sa va povestesc cum m-a luat un tip de mana intr-o zi sa vada bratara mai bine? poate cu alta ocazie). E genul de bratara masiva care atrage atentia si scoate din anonimat o tinuta stearsa. Mai erau cateva modele in magazin, dar asta mi-a placut cel mai mult.


Mi-am facut si eu cateva bratari in ultima vreme, am pus cateva poze si pe Facebook, mai am cateva in lucru, insa cel mai mult imi place cea cu tuburi si snur turcoaz. Si cred ca o sa mai imi fac cateva acelasi model, dar cu alte culori de snur.


Am primit de la Choco cateva bratari, salivez de ceva vreme la ele, iar ultimele doua au fost o surpriza, dar una care este exact pe gustul meu. Multumesc ... pozele nu prea reflecta realitatea dar la mine in birou asta e lumina ...



Inca nu mi-a ajuns bratara de pe ebay la care visez de aproape un an, sper sa ajunga zilele astea ca de-abia astept s-o port.

Voi aveti ceva accesorii noi?

11 comentarii

  1. Uuuu, ce de accesorii! Ultimele doua sunt foarte pe gustul meu, sa le porti sanatoasa pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti talentata , e foarte frumoasa bratara facuta de tine . Bratara cu bufnita e tare simpatica . Si eu am o obsesie pentru bufnite perioada aceasta. Ultimele bratari imi plac foarte mult . Sa le porti cu mare placere .(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Alice, multumesc, obsesia cu bratarile este una care ma tine de ceva vreme :)

    Anamaria, multumesc, arata mult mai bine in realitate dar lumina nu m-a ajutat deloc ... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea facuta de tine mi se pare cea mai frumoasa :)
    Sa te bucuri de toate, ai ceva noutati.
    Eu ma laud cu un colier si cercei asortati, realizate de colega mea de apartament drept cadou de ziua mea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult bratara cu bufnita si cea turcoaz facuta de tine. Cat ai muncit la ea? faci si spre vanzare? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand felicitari pentru cat de creativa esti si pentru ca mereu iti gasesti un pic de timp pentru astfel de lucruri. Eu nici nu am mai avut timp de cumparat accesorii, dar in curand o sa scap de acesta perioada aglomerata si voi incepe si eu sa confectionez, pentru ca la fel ca tine sunt atrasa de "nebunii" din acastea vesele.
    Te pup, Maria!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt mai ales cea facuta de tine. Pare greu sa prinzi capetele snurului in chestia aia de metal. Ai cumparat chestia aia de metal separat? Sau e de la o alta bratara?

    RăspundețiȘtergere
  8. flori0304, vad ca are succes cea facuta de mine :)

    Georgia, sa le porti cu placere :)

    Anul Sabatic, nu mult, am facut-o repede - mai mult a durat sa prind capetele decat facutul in sine. Nu, fac doar pentru mine.

    Maria, daca ar fi sa ma duc in magazine sa cumpar n-as mai apuca sa fac nimic, noroc cu cumparaturile on-line :)

    Gabriela, am luat inchizatorile separat - nu e greu, doar necesita putina atentie :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi place tare mult a doua, cea turcoaz cu tuburi metalice :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt f.dragute toate, indeosebi prima si cele realizate de tine, am vazut si pe pag.de fb. :)! Imi plac, ma inspira si cand am chef si timp trec la actiune, e mai greu la inceput!

    RăspundețiȘtergere