Deal of the day: reduceri pe HQhair

1.4.13

Cei de la HQhair.com au niste coduri de reducere valabile pana diseara (pe langa reducerile de care v-am povestit zilele trecute), inclusiv la produsele NARS (lucru rar), asa ca vi-l spun si voua repede in caz ca vreti sa profitati (nu uitati ca au transport gratuit) pe cel pentru NARS care ofera reducere 10%: NARSMARCH.

Produsele Redken sunt in continuare 3 la pret de 2, se ofera un produs de styling cadou la cumpararea unui sampon si a unui balsam din gama L'Oreal Proffessionel, reducerea de 25% la Kerastase inca e valabila.

Si mi-au trimis si un cod de 20% reducere pe mail ... si cica sa nu mai cumpar nimic!

3 comentarii

  1. Multumim pt postarea ofertelor . Am o intrebare..tie iti merge site-ul celor de la Yves Rocher , pentru ca am intrat sa vad daca a aparut noua oferta si nu pot intra pe site. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, nu functioneaza siteul, insa ei nu pun ofertele noi in prima zi a lunii, mai curand pe 3-4 vor fi ceva noutati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe site scrie ca oferta este valabila pana pe 31, tocmai de aceea m-am gandit ca pe 1 se afiseaza noua oferta :) . Se pare ca au ceva problema pentru ca nici acum nu le merge . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere