Preferate la inceput de iarna

5.12.17

Postarea asta mi-a dat batai de cap pentru ca am pierdut pozele de doua ori si nici de data asta nu e totul complet, dar asta e, ne descurcam cu ce avem, din pacate nu am mai avut timp sa refac pozele lipsa, dar cred ca mai important este sa va spun despre produse decat sa le admirati in detaliu in poze. Lipsesc exact detaliile pentru produsele de beauty, dar las linkuri ca sa stiti de unde sa le luati si va povestesc de ce imi plac.


O sa incep cu samponul uscat Tigi Pro Day 2 Dry Shampoo (Refreshing Root Lift) care pe mine m-a cucerit de la prima folosire, mi se pare cel mai bun sampon uscat folosit de mine pana acum. E prima data cand pot sa folosesc sampon uscat 2 zile la rand (am facut-o din necesitate cand s-a stricat centrala termica) si sa nu am mancarimi la nivelul scalpului, iar parul meu sa arate impecabil. Eu am avut noroc sa il gasesc la Hello Free Z One Discount la un pret foarte bun, dar il gasiti si online aici.

Parfumul Oui a l'Amour de la Yves Rocher (v-am povestit despre el aici in ziua in care a fost lansat) mi-a placut de la prima folosire si in ultimele luni l-am tot folosit, mi se pare printre cele mai reusite parfumuri ale lor, persista toata ziua si imi da o stare extrem de buna. Rujul Pupa Volume (nuanta 104) de la Pupa Milano a devenit unul din nudeurile mele preferate si as mai vrea cateva nuante, mi-a parut asa rau cand am vazut ca a fost o problema cu cardul de memorie si n-am toate pozele, dar vi-l arat cu alta ocazia pentru ca merita. 

Gama cu mar si scortisoara de la Dermacol (o gasiti aici) imi place la nebunie si aproape am terminat toate produsele pe care le-am luat: exfoliant, gel de dus si crema de maini, mi se pare extrem de reusita si vreau sa mai incerc si alte arome. Fondul de ten Infallible Pro-Glow de la L'Oreal a fost neglijat o perioada, insa cum am inceput sa-l folosesc iar mi-am amintit cat de mult imi place, il gasiti la Blacknight (are si o postare dedicata pe blog pentru ca merita daca vreti sa cititi mai multe). Despre dezinfectantele de maini de la Bath & Body Works (gasiti aici produse de la ei) v-am mai spus, imi plac mult si recent au reintrat in viata mea si ma bucur de ele cat pot (Warm Vanilla Sugar e aroma mea preferata).

Ultimele produse din postarea asta au rezistat festei jucata de cardul de memorie, asa ca puteti sa le vedeti mai bine. Ceaiurile de la English Tea Shop imi plac la nebunie, Organic Chocolate, Rooibos & Vanilla este preferatul meu. Ultima data l-am gasit in Kaufland, dar l-am mai luat si on-line de aici. Batoanele Go 4 Raw le-am descoperit intamplator in Carrefour si le-am tot luat, sunt pana in 6 lei si contin doar curmale, proteina de canepa, boabe de cacao si in functie de varianta ceva pentru aroma. Cele cu portocala si cacao imi plac cel mai mult din tot ce-am incercat si am ramas la ele, desi eram sigura ca cele cu menta vor fi cele care ma vor cuceri.

Suplimentul Kollagen 11.000 Plus cu hidrolizat de colagen, sulfat de condroitina, vitamine si oligoelemente de la Doppelherz a aparut in viata mea din intamplare, insa in cel mai potrivit moment. Ajuta la buna functionare a sistemului osos si a ligamentelor si cat l-am luat chiar am simtit o diferenta la nivelul articulatiilor, asa ca mi-am luat o noua cutie pentru ca m-a convins.

Am lasat la final cateva produse pentru "placerea" mea: tartele de ceara de la Village Candle (le gasiti aici) si Kringle Candle (le gasiti aici) nu lipsesc in nici o seara din dormitorul meu, v-am povestit de curand despre ele asa ca n-o sa mai insist. Uleiurile esentiale de la doTERRA sunt o descoperire mai recenta si clar vreau sa mai incerc si altele, momentan cel cu menta e preferatul meu. Produsele Aura Cacia le-am descoperit pe iHerb, iar blendurile din gama Chakra Balancing imi plac la nebunie (le gasiti aici) asa ca am adunat cateva, ultimul pe care l-am luat este Sensual Sacral si imi place mult de tot.


Voi ce produse preferate aveti in perioada asta?

17 comentarii

  1. Lumânările nu au cum sa lipsească din favorite nu? Chiar ai adunat multe produse favorite ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie îmi place mult parfumul de la Yves Rocher, mult de tot. Și să știi că o să mă duc să-mi iau batoane din alea, mai ales că nu am mai găsit în Lidl din cele care îmi plăceau mult, de la Alesto (cele cu 98% fructe).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ieri mi-am mai luat cateva cand am ajuns in Carrefour. :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Sa te uiti si dupa cel de la Bottega Verde cu mar si scortisoara, e totul in genul astuia de la Dermacol. :)

      Ștergere
  4. Mă înnebunești cu produsele alea Dermacol, prea le lauzi și mai sunt și într-o combinație de arome care în general îmi place. Am reținut și șamponul uscat Tigi, iar ceaiurile English Tea Shop e musai să le încerc, tot mă gândeam că aș mai încerca ceva ceaiuri noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru articulațiile mele ronțăite de lupușor, curcumina (Herbagetica) si un sinbiotic (Secom) ce promite sa-mi echilibreze microbiota.
    Restul, scriu aleator: vopseaua Revlon, un sampon Avon - ceva din gama densifier, crema de maini de Yves Rocher, o crema de moacă cu celule stem, cam atat. A, speranta intra oare la produse aproape nelipsite din trusa de supravietuire? :)



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat si eu niste suplimente de la Secom tot pentru articulatii, de-abia astept sa vad daca apar rezultate. :)

      Ștergere
  6. Trebuie sa-mi mai iau Kollagen daca tu deja vezi rezulte. Eu nu pot sa zic ca fost ceva wow. Mi-am luat samponul de la Tigi pt brunete si n-am patit asa ceva in viata mea. Mi-a rupt firele de par de la jumate efectiv. Le-am folosit o singura data sampon+balsam si n-au decat 800 ml. Evident nu le mai pot folosi. Am citit numai lucruri bune despre produsele astea, de-aia am ramas socata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa 10 zile cat e doza de o cutie nu cred ca pot sa fie minuni, eu am simtit insa o imbunatatire.

      Ștergere
  7. Si eu am descoperit uleiurile doTerra și il am pe cel pentru imunitate și pe cel pentru probleme respiratorii, le-am luat pentru Dragos și racelile lui. Au și o ediție de Crăciun tare faină. Ce gust are suplimentul asta cu colagen?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de sirop de capsuni foaarte dulce

      Ștergere
    2. Eu am Mint, Lemon si Lavender de la doTerra, dar am o lista lunga de dorinte. Fructe de padure e aroma, cam dulceaga pentru mine, dar merge.

      Ștergere