Doar o alta seara linistita si simpla cu Nivea

7.12.17

Serile in care reusesc sa-mi fac o cana de ceai si sa petrec ceva timp cu mine mi se pare cele mai frumoase si le-am cam dus dorul. In ultima perioada am ajuns destul de tarziu acasa, rupta de oboseala de cele mai multe ori si nu mi-a mai ars de nimic, ba de multe ori chiar am avut si de munca, asa ca timpul pentru mine nu prea a existat. Sunt seri cand imi place sa folosesc multe produse si sa ma rasfat, dar sunt si seri cand tot ce vreau e ceva usor si eficient si m-am gandit sa va povestesc si voua despre cateva produse Nivea care mie imi plac pentru ca stiu ca este unul din brandurile care va incanta.


Vitamina C este unul din ingredientele mele preferate atunci cand vorbim de ingrijirea tenului, asa ca am fost extrem de curioasa sa incerc noua crema de noapte Q10 Plus C de la Nivea, care combina coenzima Q10 si vitamina C, doi antioxidanti puternici, pentru un ten mai catifelat si revigorat, cu un aspect mai luminos dimineata. 

Imi place mult ambalajul (ma asteptam la ceva de plastic, insa este metalic si diferit) si nu stiu de ce n-am facut o poza cu capacul deschis pentru ca imi place la nebunie faptul ca nu permite contactul cu aerul si lumina. Textura este usoara si se simte extrem de placut pe piele, am tot folosit crema in ultimele saptamani si-mi place cum o simt pe ten, iar dimineata tenul meu este luminos si pare mai ferm. Formula este curata, are doar cativa posibili iritanti si parfum la final, insa pe mine nu m-au deranjat deloc.


Cremele de maini de la Nivea au fost reformulate si au ambalaje noi, iar noutatea este Intensive Care cu ulei de migdale si mirosul clasic Nivea pe care il cunoastem atat de bine. Celelalte patru variante sunt: Express Care cu minerale marine, Smooth Care cu unt de shea, Anti-Age Care Q10 cu coenzima Q10 si Repair Care cu provitamina B. 

Formulele au textura lejera si intra repede in piele, iar ambalajul mi se pare extrem de practic, cei de la Nivea au facut o treaba foarte buna. Cremele au 100 ml si pretul recomandat este de 10 lei, iar cele 5 formule cred ca acopera cam toate nevoile pe care le pot avea mainile noastre. Eu nu am pielea de pe maini uscata, as zice ca este mai degraba normala (si deloc pretentioasa), iar pentru mine cremele astea sunt exact ceea ce caut.


Voi ce produse Nivea alegeti atunci cand vreti ceva simplu si eficient?

7 comentarii

  1. eu am cumparat deodorantul nivea pe care il tot lauzi tu atat de tare si de-abia astept sa-l incerc,mai am putin din alt deodorant vechi.Animalutele tale ce mai fac?sunt bine?auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa, eu il folosesc de ani de zile. Da, in general sunt bine.

      Ștergere
  2. Crema Nivea a ramas in topul preferintelor mele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai i-am luat mamei niste creme, dar o le am in vizor

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cumparat crema de maine cu Q10..imi place foarte mult. 😘😘

    RăspundețiȘtergere