7 intr-o saptamana #146

17.12.17


Am avut o saptamana buna, chiar daca lucrurile au luat-o pe alocuri razna si au fost cateva momente care m-au pus pe ganduri. M-a incercat si o raceala, dar totul s-a rezolvat mult mai usor decat speram eu, asa ca concluzia este ca saptamana asta a fost una frumoasa, care ma duce mai aproape de ceea ce mi-am propus si de ceea ce imi doresc pentru perioada urmatoare. Ma bucur de fiecare zi asa cum n-am mai facut-o de mult timp si asta e tot ce conteaza in momentul asta.

Luni am incercat cateva produse noi: parfumul La Diva de la Emanuel Ungaro, un gloss nou de la NARS pe care l-am primit cadou de la o prietena si noul iluminator Sunshine din colectia Soul Dancing Divas lansat de curand de Melkior. Il gasiti aici alaturi de alte doua nuante si de celelalte produse din colectie. Am pus mana si pe cele trei farduri perlate lansate cu colectia asta si arata tare bine, de-abia astept sa ma joc cu ele.

Am tot primit o gramada de chestii interesante zilele astea, dar vreau sa va spun doar despre doua din domeniul "culinar". Cei de la Gerlinea au lansat doua arome noi de batoane proteice: banane & ciocolata si portocale & ciocolata. Pe cele cu portocale nu le-am incercat, dar cele cu banane sunt extrem de gustoase si din tot ce-am incercat de la Gerlinea in materie de batoane imi plac cel mai mult. Au ceva zahar (dar continutul de zahar este cu mai mult de 50% mai mic decat al altor batoane de pe piata), insa un baton are in jur de 125 de calorii si este foarte satios.

Cealalta noutate de care vreau sa va spun este de la Bonduelle si eu m-am entuziasmat tare mult cand am vazut despre ce e vorba: amestecuri de legume pentru supa crema, prefierte, care se pot pregati in doar cateva minute. Amestecurile mi se par extrem de inspirate pentru serile cand ajungi tarziu acasa, dar vrei ceva cald si gustos. Sper sa reusesc sa va povestesc mai multe despre ele intr-o postare, mai ales ca am un blender nou si as vrea sa va spun si despre el.

Am avut cateva zile ciudate cu niste stari nu prea bune, probabil s-a acumulat oboseala multa si asta mi-a dat batai de cap. Miercuri seara dupa antrenamentul de XBody nu m-am simtit deloc bine si am avut ceva emotii cand m-am dus vineri seara din nou, dar a fost doar un moment prost si mi-am facut griji degeaba. Am vrut sa va arat si voua bradul pentru ca atmosfera e mult mai placuta cand te antrenezi asa.

Ieri, desi nu m-am simtit extraordinar, am avut o zi frumoasa si am petrecut cateva ore extrem de relaxante alaturi de alte bloggerite la Beauty Bloggers Secret Santa. O sa va povestesc mai mult despre eveniment intr-o postare separata pentru ca am de spus mai multe si vreau sa va si arat cateva produse noi. Evenimentul a fost in zona Unirii, exact cand era slujba pentru Regele Mihai, iar cerul a spus o poveste frumoasa - nu vreau sa discut politica pe blog, n-am facut-o niciodata - ceea ce am vazut si simtit eu a fost tristete si o raza de speranta.

Ziua de astazi este pentru mine si cu mine, am fost intr-o alergatura continua in ultima perioada si simt nevoia de liniste si relaxare. Asa ca am de gand sa-mi savurez ciocolata calda Salted Caramel de la Whittard si sa termin Second Life de S.J. Watson, o carte pe care mi-am dorit mult s-o citesc. Saptamana voastra cum a fost?

13 comentarii

  1. Ai avut o săptămână numai cu surprize.. Săptămâna mea a fost cam agitata..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ai primit la Secret Santa? 🎅 Astept postarea separata cu detalii 🎁🎁🎁

    RăspundețiȘtergere
  3. Supele par foarte interesante mai ales ca eu nu mananc supe/ciorbe deloc, abia astept sa le incerc. Saptamana n-a fost extrordinara, insa am primit niste vesti super bune la sfarsit care au compensat putin balanta

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa-mi aleg si o zi pentru mine si cu mine, sper sa reusesc sa fac asta intre Craciun si Revelion. Pana atunci, numai alergaturi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Zilele mele sunt destul de monotone, asa ca, nu as putea sa amintesc ceva special care mi-a facut placere sau nu. Mi-am trecut in wishlist "Second life" - S.J. Watson. Am citit cateva impresii si despre parfum, dar nu m-a convins ca l-as vrea. Parerea ta despre el ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E prea devreme sa pot sa spun multe despre el, este un parfum destul de dulce si eu nu-l vad purtat decat cand e foarte rece.

      Ștergere
  6. M-a intrigat cartea, Second Life. Am citit despre ea si am gasit-o la oferta la Elefant, 26 lei. Yey, happy me :). Acum vad ca poate fi cumparata si la 21 lei, cu codul lor de reducere. Abia astept sa o citesc. Imi place cand faci recomandari de carti, am incredere si merg pe mana ta

    RăspundețiȘtergere