Idei de cadouri pentru EA

13.12.17

Cand vine vorba de cadouri am un principiu destul de simplu: aleg intotdeauna ceea ce ofer gandindu-ma la persoana careia ii fac un cadou. Ma gandesc la ce ii place, la ce hobby-uri are, la ce stiu ca-si doreste, dar amana sa-si ia din diverse motive, la ce stiu ca ar aduce un zambet sincer pe buze, la ceva ce stiu ca va reprezenta o bucurie si va transmite respectivei persoane ca chiar conteaza pentru mine si m-am gandit inainte de a ii lua ceva.

Nu vad sensul in a face un cadou doar de "dragul" de a oferi ceva, mai ales cand vine vorba de persoane cu care ai o relatie apropiata. Sunt cazuri cand oferim cadouri oamenilor cu care nu sunt foarte buni prieteni sau despre care nu stim multe lucruri (Secret Santa cred ca e cel mai bun exemplu), dar chiar si atunci putem sa alocam putin timp si sa alegem ceva inspirat. Am facut mai jos o selectie de pachete pe care le puteti cumpara pentru cei dragi (sau mai putin dragi, glumesc) si care mie mi se par interesante. Va mai spun si de cateva oferte de care puteti profita, dar si de cateva idei mai personale. Sper sa fie de folos postarea asta si sa va dea idei cat mai inspirate, cel putin pentru cadourile catre femeile din viata voastra, atat am reusit sa adun, de altceva nu am avut timp.


Ingrijirea pielii este un subiect care ar trebui sa fie important pentru toata lumea, eu am prietene la fel de bine informate ca si mine, dar si altele care uita ca tenul are nevoie de curatare si o hidratare minima, ca sa nu mai zic de protectie solara. In functie de buget si de persoana careia vreti sa ii faceti un cadou am ales cateva variante extrem de interesante si care merita incercate.

Paula's Choice a pregatit cateva seturi cu reduceri cuprinse intre 15-18% si pana pe 15 decembrie primiti un mini produs cadou in functie de valoarea comenzii. Le gasiti pe toate aici, iar recomandarea mea este setul cu boostere si retinol (de ce sa nu ne facem si singure cadouri care sa ne bucure?). Au si doua seturi cu mini produse extrem de interesante pentru cineva care e la inceput cu produsele lor.

Cei de la Secom au pregatit cateva pachete de la Andalou Naturals care mie mi-au placut mult. Le-am vazut in magazinul lor deschis recent in Mega Mall, insa puteti comanda si direct de pe site cu transport gratuit (valabil pentru orice comanda data luna asta). Sunt seturi pentru ten (gamele mele preferate de la ei sunt Age Defying si Brightening), dar si pentru corp si par si am vazut si cateva seturi pentru calatorie. La fel de interesante mi se par si seturile Get Started, utile atat pentru calatorii, cat si pentru a incerca produse noi.

Produsele de la Dr.Organic se gasesc in farmaciile Sensiblu, iar luna asta oferta este una buna: 2+1, asa ca daca nu vreti sa luati unul din seturile gata pregatite, puteti sa creati voi in set cu cateva produse care sa se potriveasca persoanei careia vreti sa ii faceti o bucurie. Tot in Sensiblu gasiti si produsele -417, eu am primit recent un unt de corp cu kiwi si mango care miroase demential, chiar vreau sa vad ce alte produse mai au pentru ca nu le stiu foarte bine.

Daca bugetul este mai mic, dar vreti totusi sa oferiti produse bine formulate, Bielenda este varianta pe care o recomand. V-am mai povestit pe blog despre produsele lor, am lasat mai jos o selectie de produse pe care eu le am si consider ca merita, produsele le gasiti aici, aici si aici. Iar daca aveti o prietena careia ii plac mastile Beauty Face are cateva care merita din plin - v-am povestit in postarea asta mai multe despre ele daca nu ati apucat sa cititi.






The Body Shop are - ca in fiecare an - o gramada de seturi pregatite pentru sarbatori si gasiti ceva la ei indiferent de buget. Daca vreti sa rasfatati pe cineva va recomand gama Oils of Life, merita din plin, selectia este destul de mare, asa ca cel mai bine mergeti in magazin sau uitati-va pe site. Bottega Verde are niste seturi cadou extrem de interesante - le gasiti aici - si produsele lor mie imi plac mult, aveti atentie insa ca ceea ce comandati sa fie in stoc in Romania, nu in Italia, ca sa fiti sigure ca vor ajunge la timp.

Yves Rocher a pregatit pe langa editiile limitate de Craciun (vanilie alba si fructe de poveste) cateva pachete si seturi cadou pentru toate gusturile: de la produse pentru corp la produse pentru ten, dar si cateva parfumuri si produse pentru machiaj, in functie de buget aveti de unde alege. Nivea are o selectie buna de pachete cadou cu preturi extrem de bune, le gasiti atat in magazine, cat si online (aici le-am vazut cu reduceri destul de mari).





Cand vine vorba de cadouri cu buget redus va recomand pachetele pregatite de Tesori d'Oriente, B.U., Elmiplant si C-Thru. Vin in diverse combinatii si arome, iar preturile pornesc de la mai putin de 15 lei si nu depasesc 50 lei. In intervalul de pret cuprins intre 20 si 30 lei gasiti o multime de pachete care va pot scoate din impas, le gasiti atat in magazine, cat si on-line (aici le-am vazut ca preturi extrem de bune). Va recomand Absolute Me de la B.U. daca vreti sa faceti cuiva un cadou parfumat, il impachetati in hartie, ati pus o funda si gata.


Pupa Milano are o selectie intreaga de pachete pregatite pentru perioada asta si preturile sunt mai mult decat rezonabile, majoritatea portfardurilor cu 2 produse sunt sub 100 lei, sunt cateva optiuni chiar si la 59 lei. Au pregatit si casete cadou cu produse pentru corp (mie imi plac mult produsele lor pentru corp, sunt genul de produse care te duc cu gandul la spa acasa) si au lansat recent si casete Owl care sunt extrem de haioase. 

Iar daca nu vreti sa luati un pachet sau o caseta gata pregatite si nici nu va tenteaza trusele PupArt puteti sa creati un cadou personalizat pentru cineva drag. Colectiile Light Up The Night si Collection Privee sunt de vis si aveti de unde alege, iar in plus au lansat recent si rujurile I'm Matt (de-abia astept sa va povestesc mai multe despre ele)

Mi-a fost destul de greu sa ma limitez la produsele de machiaj pentru ca aveam o gramada de produse in minte, dar am zis ca si asa m-am lungit destul, asa ca am doar doua recomandari. Produsele de la Note Cosmetics au tot aparut pe blog in ultima perioada pentru ca le-am tot folosit si imi plac, le gasiti la preturi foarte bune aici si daca vreti sa faceti cuiva o bucurie cu un buget de 100 lei puteti sa luati 4-5 produse de calitate buna.

Cea de-a doua recomandare n-o sa va mire, este vorba de Melkior. Produsele lor sunt bune si accesibile ca pret, iar ultimele lansari mie mi-au placut mult. Fardurile pulbere, iluminatorul Sunshine din colectia Soul Dancing Divas, dar si ojele holografice merita incercate. Le gasiti pe toate aici (sa va uitati si la pachete cadou pe care le-au pregatit) si daca vreti ceva ce nu este deja in promotie puteti folosi codul melkior10coltul pentru 10% reducere.



Aoro a pregatit multe seturi cadou si m-am uitat si eu printre ele, atat cat mi-a permis timpul si am facut o selectie de 5 pachete care mie mi se pare ca merita din plin (am lasat link catre fiecare mai jos in caz ca va intereseaza ceva). Setul de la Elemis are un pret foarte bun si nu e singurul pe care il au, am vazut cateva seturi cu miniaturi de parfumuri extrem de misto, iar pe Facebook v-am aratat zilele trecute un calendar de la Nuxe foarte tentant - il gasiti aici.

set Clinique - AICI
set Nivea + Labello - AICI
set Versace - AICI
set Elemis - AICI
set Dermacol - AICI

Emag are sute de seturi cadou, insa n-am apucat sa ma uit decat in graba si am selectat trei care mie mi s-au parut interesante si cu pret bun. Cel de la Helena Rubinstein e sub 80 lei, pret extrem de bun, setul de la Tom Ford are si el o reducere destul de buna, iar pe partea de machiaj am vazut o multime de pachete interesante - le gasiti pe toate aici.


set Helena Rubinstein - AICI
set Tom Ford - AICI
pachet Bourjois - AICI

Am lasat la final ceea ce fac eu de obicei - o selectie de produse care stiu sigur ca vor bucura persoana in cauza. De data asta am selectat cateva produse care mi-ar face mie placere sa le primesc, dar ideea asta se poate adapta in functie de persoana si ceea ce ii place, eu pentru mama am de gand sa fac asta anul asta, am luat deja cateva produse si mai am cateva pe lista.

Lumanarile si uleiurile esentiale imi plac la nebunie si stiti asta, asa ca daca sunteti in cautare de lumanari sau tarte de ceara aici gasiti cea mai buna selectie (Yankee Candle, Bath & Body Works, Kringle Candle, Glade, AirWick si multe altele), eu nu m-as supara sa primesc cateva arome noi de sarbatori. Despre remediile florale de la Bach nu am apucat sa va povestesc inca, dar o s-o fac la anul, le gasiti la Farmacia Tei si on-line aici daca sunteti si voi fane sau vreti sa faceti cuiva un bine de sarbatori.

Ceaiurile si cainile haioase si cu mesaje sunt printre slabiciunile mele, iar daca e sa recomand ceva in privinta asta sunt ceaiurile de la English Tea Shop (le gasiti aici, dar sunt multe alte branduri care merita incercate, astea imi plac mie) si canile de la Carturesti. La ei si pe site si in magazine gasiti o selectie impresionanta si modele pentru toate gusturile - aici gasiti o multime de tentatii, asa ca daca nu vreti sa cheltuiti bani mai bine nu va uitati.

Cartile mi se par un cadou inspirat pentru cineva pasionat de lectura, mai ales ca in ultima perioada au aparut o multime de titluri extrem de interesante. Cand vine vorba de carti tot Elefant mi se pare cel mai bun site din punct de vedere al preturilor si selectiei, aici vedeti ce promotii au. Printre cadourile pe care mi-ar face placere sa le primesc sunt vouchere/ abonamente la siteuri sau locuri care imi plac, primele care mi-au venit acum in minte sunt Yucca Center si cutiile de la Native Box.


Ati pregatit deja cadourile pentru cei dragi? A fost greu sa va decideti ce si cui oferiti?

Un comentariu

  1. Eu sunt extrem de intarziata anul asta, inca nu am luat niciun cadou. Si colac peste pupaza, anul asta trebuie chiar sa cumparam mai multe ca deobicei :)). Deja cred ca am rezolvat cu doua, uitandu-ma prin lista ta.

    RăspundețiȘtergere