Un trio de nota 10 de la Paula's Choice

18.12.17

Folosesc combinatia asta de trei produse de la Paula's Choice de cateva luni bune atunci cand simt ca tenul meu are nevoie de un plus de hidratare si luminozitate si sunt incantata de rezultate si de modul in care tenul meu arata dimineata. Au fost saptamani cand le-am folosit doar o data, dar si saptamani cand le-am folosit de 2-3 ori. Fiecare dintre produse e extrem de bun si singur, insa folosite impreuna sunt minunate.


Resist Hyaluronic Acid Booster este unul din produsele mele preferate de la ei, contine acid hialuronic, panthenol si ceramide si revitalizeaza pielea deshidratata si terna. Eu il folosesc de cativa ani si nu cred ca imi va lipsi vreodata din casa, in perioada in care pielea mea are portiuni mai uscate de piele (cum a fost cazul zilele astea cand m-a incercat o raceala) face minuni. Este nemaipomenit si ca ser pentru ochi, chiar zilele trecute am avut o iritatie la un ochi si mi se inrosise si uscase pielea sub ochi si a facut o diferenta majora.

Poate fi combinat si cu ser/ crema, insa eu prefer sa aplic cateva picaturi direct pe piele ca prin pas in combinatia de care vreau sa va povestesc astazi. Efectul de hidratare si revitalizare este imediat si pielea se simte fantastic, e o baza foarte buna pentru celelalte produse. Daca aveti ten uscat sau deshidratat si nu mai stiti ce sa incercati chiar va recomand produsul asta, e nemaipomenit si nu se compara cu nici un alt booster cu acid hialuronic si am incercat destule pana acum.


Urmatorul produs in mini rutina asta a mea este Resist 10% Niacinamide Booster, un concentrat cu textura apoasa cu 10% niacinamide, amelioreaza petele, uniformizeaza culoarea pielii, micsoreaza vizibil aspectul porilor dilatati, imbunatateste aspectul ridurilor si al liniilor fine, lupta cu semnele de imbatranire si ofera luminozitate. Este un produs extrem de bun si dintre toate produsele cu niacinamide pe care le-am incercat este cel mai bun. Aplic cateva picaturi pe ten dupa boosterul cu acid hialuronic si trec la pasul urmator.


Resist Brightening Essence este unul din produsele descoperite anul asta si eram extrem de curioasa sa vad ce face arbutinul pentru ca nu am incercat nici un produs cu acest ingredient pana acum. Esenta are o textura lejera, este incolora si se absoarbe imediat in piele. Pe langa arbutin formula contine niacinamide, acid hialuronic, peptide si antioxidanti, este un produs extrem de interesant si ma bucur ca a ajuns in viata mea.

Estompeaza petele, uniformizeaza culoarea pielii, imbunatateste aspectul liniilor fine si al ridurilor si revitalizeaza tenul tern si imbatranit. Eu aplic cateva picaturi ca ultim pas in acest mic rasfat de ingrijire si senzatia pe ten este una extrem de placuta, iar dimineata tenul meu este neted, catifelat, ferm si are un aspect luminos si sanatos, care imi place la nebunie.


In serile cand duc jocul asta si mai departe aplic la final fie Resist Omega+ Complex Serum (produs descoperit anul asta si care a devenit serul meu preferat de la Paula's Choice, de fapt serul meu preferat din tot ce-am incercat, desi mai am doua seruri de alte branduri pe care le folosesc acum si care sunt extrem de bune), fie Radiance Renewal Mask tot de la Paula's Choice (contine arbutin, niacinamide si vitamina C) pe care eu am folosit-o pe post de crema, nu ca masca si care imi place mult si pe care probabil ca o voi lua in varianta full size (acum am o varianta de 10 ml).

Ati incercat vreunul dintre produse? Voi folositi astfel de combinatii pentru ten? Care este produsul vostru preferat de la Paula's Choice?

6 comentarii

  1. am folosit un ser mai de mult si stiu ca mi-a placut, o sa incerc si pe acestea, sper sa mai consum intai din ce am! multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum ar zice romanul "obrazul subtire, cu cheltuiala se tine". Dupa prezentarea ta a produselor,m-am dus intinsa pe site la ele. Poate le voi trece pe lista aia "cand voi fi eu mare"....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei niste produse cu ingrediente super bune n-ai alta varianta decat sa scoti banii. :)

      Ștergere
  3. Am auzit de produsele Paula's Choice pentru prima data pe blogul tau si in ultima perioada mi-au sarit in ochi tot mai des. Cateva colege de la servici isi comandasera recent produse si erau tare multumite. Am intrat o data pe site, dar recunosc ca nu stiam exact ce mi se potriveste si am ratacit mai mult printre produse. O sa incerc combinatia ta din postare, s-ar putea sa mearga. Am portiuni uscate ( dar si gras) si pete. Sunt curioasa cum va reactiona tenul meu destul de sensibil, dar chiar vreau sa le incerc :)Angela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa le trimiti mail si te vor ajuta cu o rutina daca vrei sa iti iei ceva.

      Ștergere