2 produse Elemis pentru ten neted si hidratat

8.12.17

Produsele Elemis nu-mi sunt necunoscute, am avut cateva seturi cu mini produse de corp de la ei de-a lungul timpului si mi-au placut mult, mi se par genul de produse care duc rasfatul la un alt nivel si care te fac sa te simti ca la spa, chiar daca esti in propria ta baie. Eram insa extrem de curioasa si in privinta produselor de ingrijire a tenului pentru ca am auzit lucruri bune despre ele si in ultimele saptamani am folosit doua produse despre care vreau sa va povestesc mai multe pentru ca imi plac.

Elemis este brandul englezesc numarul 1 in ingrijirea pielii si a fost premiat de multe ori, iar produselor lor apar deseori in media si pe blogurile de afara. Acum sunt disponibile si la noi pe ADDA Shop, asa ca daca si voi asteptati sa le puteti achizitiona acum e mult mai usor. Iar daca vreti sa faceti cuiva o bucurie de sarbatori au cateva seturi extrem de interesante, le gasiti aici (The Adventuress mi se pare extrem de reusit).


Papaya Enzyme Peel este un produs care ma tenteaza de foarte mult timp. Am citit si am auzit pareri extrem de bune despre exfoliantul asta enzimatic, asa ca a venit momentul sa-mi satisfac curiozitatea pentru ca peelingurile enzimatice sunt printre preferatele mele si am incercat multe in ultimii ani. Pe langa enzimele de papaya si ananas, formula contine proteine din lapte, vitamina E si vitamina B3, alge marine si papaina. Are parfum, insa nu este puternic si fiind un produs care se clateste de pe ten pe mine nu ma deranjeaza deloc acest aspect.

Este o crema catifelata, care exfoliaza delicat, fara abraziune, folosind enzime din fructe. Se aplica pe tenul curat, se lasa sa actioneze 10-15 minute, dupa care se clateste cu apa calduta. Tenul ramane catifelat, hidratat si cu un aspect luminos. Eu il folosesc o data la 7-10 zile si-mi place mult. Este un produs scump, dar tinand cont de ceea ce face si de cum se simte tenul meritam si noi sa ne rasfatam din cand in cand.


Acidul hialuronic este unul din ingredientele mele preferate, asa ca alegerea mea a fost Hydra-Boost Serum cu acid hialuronic, acid quinic si ulei Dhatelo. Este un ser care asigura hidratarea instantanee si care intareste bariera de umiditate a pielii, reusind sa reduca pierderea trans-epidermica a apei. Formula are parfum si cativa iritanti in a doua parte a listei, dar nu m-au deranjat deloc, ba pot chiar sa spun ca serul a ajuns in topul preferintelor mele.

Are o textura extrem de lejera, se simte minunat pe piele si se absoarbe imediat. Efectul de hidratare este instant, pielea se simte neteda si hidratata imediat, este un efect pe care l-am intalnit la foarte putine produse pana acum, iar dimineata cand ma trezesc tenul este extrem de fin si de hidratat. L-am folosit si dimineata sub produse de machiaj si este o baza foarte buna. E un produs extrem de interesant, care imi place la nebunie si ma bucur ca am reusit sa-l incerc.


Stiti produsele Elemis? Cum vi se par? Aveti ceva recomandari?

Trimiteți un comentariu