Se poate si asa (26)

14.12.17

Am adunat o plasa de produse consumate in ultimele saptamani, dar ca de obicei am intarziat cu pozele (si am aruncat si cateva dintre ele din greseala, niste ambalaje de la mastile de fata dar stiti deja care imi plac, asa ca sigur le-ati vazut in alte postari, deci nu e vreo mare pierdere) pentru ca nu am avut cand sa le insir si nici lumina din perioada asta nu e de mare ajutor.


Din nou cantitatea cea mai mare de produse consumate este legata de ingrijirea parului. Am terminat produse de la Elseve (de care v-am povestit intr-o postare deja), VivaNatura, label.m, Tigi si Londa Professional (ultimele in varianta travel size), mai multe cutii de vopsea de par de la Palette (in ultima perioada numai cu Deluxe m-am vopsit si mi se pare ca rezista mai bine pe parul meu) si un spray de texturare de la TRESemme care imi place la nebunie si de care cred ca v-am mai povestit.


Gelurile de ras de la Balea le-ati mai vazut pentru ca le cumpar mereu, la fel si deodorantul Powder Touch de la Nivea, sunt produse pe care le folosesc de mult timp si care nu-mi lipsesc niciodata din casa. Acetona de la Xpel am luat-o de la Hello Free Z One Discount si am folosit-o cu un recipient cu pompa pe care il am, iar exfoliantul de corp de frangipani de la Bielenda mi-a placut mult, desi e un pic mai dur decat cele cu care sunt eu obisnuita.


Pentru ten am terminat o crema de zi de la Green Lab (v-am povestit mai multe despre produsele lor cand le-am incercat prima data), ceva pentru pori de la Clinique (terminat nu este chiar real, am tot tras de produs, pana la urma am decis ca e cazul sa il arunc), o mini crema Sensation Totale de la Lancome si un lapte demachiant de la Yves Rocher, care mi-a placut mult si pe care cred ca l-am mai avut in trecut.


Am terminat doua parfumuri, Crystal Noir de la Versace si Vanille Noire de la Yves Rocher, dar am deja alte doua sticle incepute pentru ca sunt printre parfumurile preferate pentru perioada asta, asa ca nu puteam sa stau fara ele. Am dat gata doua pudre, una de la Bottega Verde (o gasiti aici, mi-a placut mult, v-am si povestit despre ea la inceputul anului) si una de la MAC din gama profesionala, dar si un primer in varianta de 30 ml de la Clarins, care nu mi-a mai placut asa mult ca acum cativa ani cand l-am avut prima data.


Nu am gasit in punga decat doua masti de fata de la Beauty Face (v-am povestit aici despre ele) si una de la Balea, insa am consumat mai multe, dar din greseala am aruncat punga in care le pastrasem, crezand ca e altceva. Sosetele hidratante le-am mai avut si mi-au placut, la fel si perlele de baie de la Balea (in diverse arome). Plicul roz pe care il vedeti de la L'Oreal este din gama Efassor si e un servetel (extrem de eficient) pentru indepartarea petelor de vopsea. Eu l-am luat de la Profihair cu 4,5 lei, daca cautati ceva de genul asta, chiar il recomand, face o treaba excelenta.


Voi ce produse ati mai terminat? Avem ceva in comun?

10 comentarii

  1. Popa Oana-Gabriela14 decembrie 2017 la 10:35

    Parfumul Versace chiar vreau sa mi-l cumpar dar nu stiu cand voi indrazni..
    Nu am icercat niciun produs din cele folosite de tine inafara de produsele pentru par de la Elseve.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crystal Noir e parfumul pe care il folosesc cel mai des in perioada asta, imi place mult de tot.

      Ștergere
  2. Ma tot bate gandul sa incerc si eu gama asta de la L'Oreal. O sa fie urmatorul pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie să intru într-o magazin YR să mai miros parfumul ăla, parcă țin minte că nu m-a încântat, dar nu reușesc să-mi amintesc cum miroase. M-ai înnebunit cu spumele alea Balea, îmi vine să le iau numai de dragul ambalajului. :))
    Mai aștept și eu vreo săptămână, cât să mai dau gata ce mai am pe terminate și apoi să scap de ultima tură de gunoi cosmetic pe anul ăsta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A vanilie miroase. :)

      Eu deja am adunat alte ambalaje, am tot terminat produse in ultima perioada, inclusiv cateva de machiaj.

      Ștergere
  4. Nu am avut nici un produs din cele prezentate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Produse Elseve nu am încercat până acum, dar aș vrea să îmi cumpăr.

    RăspundețiȘtergere