7 intr-o saptamana #144

3.12.17


Primele zile ale saptamanii au fost de-a dreptul nebune, insa ultimele au fost numai de relaxare si rasfat, asa ca as zice ca a fost o saptamana reusita, chiar daca marti am avut o zi in care n-am fost functionala din cauza unei alergii la ochi care mi-a dat mari batai de cap si m-a facut sa nu pot ajunge la niste chestii programate de ceva vreme. Dar probabil ca aveam nevoie de timp cu mine si am profitat de asta, desi n-am fost in stare sa fac mare lucru. Nu mi-a placut deloc ploaia de zilele astea, luni m-a udat pana la piele de 2 ori si ma bucur mult de tot ca n-am racit, am stat cu haine ude pe mine destul de mult timp si seara nu m-am simtit deloc bine.

Mi-au ajuns cateva comenzi date on-line (au fost mai mult cadouri, dar mi-am luat si eu cateva lucruri), dar am trecut prin magazine si mi-am luat o geanta de la Parfois care imi place la nebunie, un ruj nou de la Pupa, niste tarte de la Bolsius (eu le-am luat din Meli Melo Deco, dar le-am vazut si on-line aici), lumanarea Oud Oasis de la Yankee (e una din aromele mele preferate si mi-era dor de ea). Am intrat in Kaufland sa iau ceva pentru pisici si am vazut un stand care m-a bucurat mult, asa ca mi-am luat si cateva batoane de la nakd. La Profihair am gasit servetele pentru curatarea vopselei Efassor de la L'Oreal si sunt chiar eficiente.

Joi am avut o zi plina, a trebuit sa recuperez ziua de marti cand nu am putut munci din cauza ochiului, asa ca mi-am petrecut o parte din zi cu ochii in monitor, dar pe seara m-am vazut cu niste prieteni si am inceput sa simt si eu mini vacanta. Vineri am lenevit, m-am vazut cu niste oameni cu care ar trebui sa ma vad mai des, am baut o ciocolata calda si am intrat putin in spiritul lunii decembrie, lucru care mi-a prins tare bine pentru ca simteam nevoia de altceva.

Sambata a fost zi de relaxare, am primit un colet care m-a bucurat mult (v-am spus aici mai multe) si pentru ca m-au mancat degetele si era si transport gratuit am mai dat o comanda. Restul zilei l-am petrecut cu oameni dragi mie, am ras mult, dar am depanat si amintiri care mi-au facut tare bine. Planul initial era sa plec undeva in weekend, dar n-a fost sa fie si nu regret deloc, mi-au prins bine momentele de liniste.

Saptamana viitoare sunt numai pe drumuri, dar am planificat si ceva ce ma bucura mult, asa ca azi m-am trezit tarziu, m-am bucurat de un mic dejun usor si de clipe frumoase, am petrecut timp cu mine si pentru mine. Mi-am facut ordine in ganduri si m-am gandit la ce vreau pentru perioada urmatoare, asa ca astept cu nerabdare sfarsitul asta de an. Voi ce-ati facut zilele astea? Ce planuri aveti pentru saptamana viioare?

4 comentarii

  1. Si pe mine m-a incurcat ploaia toata saptamana trecuta , am avut si probleme cu somnul in ultimul timp si am niste cearcane de toata frumusetea,noroc ca s-a inventat anticearcanul :)
    Tare frumoasa e geanta , sa o porti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, la capitolul cearcane sunt si eu cu tine, nu mai stiu ce sa fac. :)

      Ștergere
  2. Am avut o săptămână cam nebună, cu program vraiște, de astea nici nu ți-am scris, știu că ziceam că poate vin prin Titan, dar nu știam de pe o zi pe alta dacă aș putea și n-am vrut să te încurc. Am profitat și eu de finalul săptămânii să mă relaxez și să mă plimb, nici ploaia nu m-a deranjat prea tare.
    Îmi place mult gentuța, s-o porți cu plăcere! O săptămână faină!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu aveam cand, am avut si eu zile pline, ne facem noi timp pana la urma. Multumesc :)

      Ștergere