7 intr-o saptamana #145

10.12.17


Am avut o saptamana nebuna, dar frumoasa. Au fost multe stari misto, multe momente pline de emotie, multe clipe care mi-au facut inima sa bata mai tare, multe ganduri care m-au facut sa devin melancolica, dar am reusit sa adun amintiri extrem de frumoase. Luni si marti am muncit foarte mult si mi-am planificat bine timpul pentru ca de miercuri pana vineri mi-am luat o scurta vacanta, chiar daca nu am plecat din Bucuresti, asa ca marti seara m-am bucurat de un cer superb si mi-am reincarcat bateriile pentru ceea ce aveam de facut.

Miercuri a venit o prietena de-a mea de la Timisoara si am petrecut cateva zile extrem de frumoase impreuna: ne-am plimbat prin magazine, am fost sa mancam in cateva locuri misto, am fost la Targul de Craciun, i-am aratat Bucurestiul prin ochii mei, am luat micul dejun in parc si ne-am bucurat de soare si de aer curat, a fost ca o vacanta in mijlocul Bucurestiul pe care am savurat-o din plin si pe care am de gand s-o repet pentru ca mi-a prins tare bine timpul departe de tot.

In ultimele saptamani m-am gandit la multe, am pus in balanta multe lucruri si am luat niste decizii in ceea ce ma priveste. Ultimul an a fost pentru mine plin de schimbari, a venit cu multe situatii neprevazute, am fost pusa in fata unor lucruri la care nu ma asteptam, dar simt ca am invatat multe, am evoluat si sunt pregatita pentru ceea ce vine. Inca lucrez sa-mi linistesc mintea, dar stiu ca sunt pe drumul bun si asta se simte tare bine.

Cei de la Secom au deschis al treisprezecelea lor magazin, de data asta au ales Mega Mall (si din cate am inteles este primul din seria mall-urilor) si am fost la inaugurare pentru ca stiti ca-mi plac produsele lor. Au pregatit cateva seturi extrem de interesante pentru sarbatori si chiar va recomand sa le faceti o vizita, insa pe mine m-au interesat si suplimentele lor pentru ca in perioada asta am nevoie de ajutor, dar intentionez sa va povestesc mai multe despre asta in curand.

Sfarsitul de saptamana a venit pentru mine cu putina munca (cat sa recuperez zilele de relaxare), dar si cu timp pentru mine si pentru ceea ce face bine sufletului meu. A trebuit sa ajung si la cumparaturi si am profitat si am intrat putin prin magazine, la C&A erau reduceri si am avut si eu succes pentru prima data, am reusit sa-mi iau o geaca de blugi si un fular bleumarin care imi plac mult. De la Pepco am luat cateva accesorii pentru cadouri, din DM am luat o alta oja Prisma Tip de la Trend It Up si in sfarsit am gasit ciocolata calda Salted Caramel de la Whittard.

Restul zilei de astazi e cu mine si pentru mine, ma pregatesc pentru zilele urmatoare pentru ca am foarte mult de munca si multe planuri. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Vai de mine, ce simpatic e planificatorul acela cu pisici! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Tri-Coastal Design au produse frumoase, mie imi plac mult.

      Ștergere