7 intr-o saptamana #148

31.12.17


As fi putut sa incep postarea asta cu un cliseu de genul "nu pot sa cred ca e ultima zi a anului", "nu stiu cand a trecut anul asta", "parca acum a fost 1 ianuarie", dar adevarul e ca eu am avut un an plin, un an in care am facut multe lucruri pe care imi doream de mult sa le fac, un an care a schimbat multe, un an bun care se termina astazi, dar stiu ca 2018 va fi si mai bun, va avea si mai multe momente frumoase, va fi si mai memorabil.

Ultimele zile au fost cu relaxare, ciocolata calda, multe cani de ceai, timp petrecut cu oameni dragi sufletului meu, amintiri noi, melancolie, dor. Am ras mult, m-am vazut cu oameni cu care n-am apucat sa ma vad in ultima perioada, m-am plimbat mult, am avut vreo doua escapade scurte si neplanificate in afara Bucurestiului care mi-au prins tare bine. Au fost zile care mi-au intarit niste convingeri si m-au facut sa realizez si mai bine ce vreau si ce nu vreau in viata asta.

Am primit multe cadouri care m-au bucurat, la randul meu am facut si eu cadouri, dar cum am mai spus si alta data cel mai pretios cadou este timpul, timp care nu poate fi cumparat nici cu bani si nici nu poate fi recuperat. Sunt lucruri in viata asta care sunt imposibil de trait de doua ori, dar de multe ori uitam asta si ne gandim ca o sa facem maine sau intr-o alta zi si nu mai apucam sa facem deloc. Eu mi-am propus sa nu mai aman nimic din ceea ce simt si asta am facut si in perioada asta, cu o exceptie care n-a tinut de mine.

Multe produse noi au intrat in viata mea in ultima saptamana si printre ele au fost si cateva produse de machiaj de la Note Cosmetics (gasiti aici produsele lor). Nu am apucat inca sa le incerc pe toate, dar pudra minerala si rimelul Volume Act mi-au placut de la prima folosire si mi se par extrem de bune. De-abia astept sa le incerc si pe celelalte, rujul si glossul sunt exact nuantele care mie imi plac, iar fardul mineral are o nuanta de vis.

In adancul sufletului meu am ramas un copil (cred ca fiecare dintre noi inca pastreaza in suflet bucati din copilul de alta data) si nu-mi amintesc vreun Craciun in care sa nu fi primit si un ou Kinder in cadou, chiar si inainte de revolutie (multumesc tata), asa ca m-am bucurat mult cand am vazut ca traditia continua. Pentru mine Craciunul va fi intotdeauna despre familie, am atatea amintiri frumoase si lucruri pe care le faceam cu ai mei si cu bunicii mei, incat lucrurile care imi amintesc de sarbatorile de alta data imi incalzesc sufletul intr-un mod care nu poate fi descris in cuvinte. 

Zilele astea n-au fost lipsite de peripetii, iar Alma mi-a dat ceva emotii pentru ca nu s-a simtit bine, dar lucrurile s-au linistit si acum totul e in regula si asta ma bucura nespus pentru ca privirea ei trista a fost greu de indurat zilele astea. Eu inchei anul cu recunostinta, bucurie si speranta si va doresc si voua ceea ce-mi doresc si mie: sanatate, liniste in suflet si un an plin de momente frumoase care sa ne bucure inimile.

12 comentarii

  1. La mulți ani cu sanatate și cu multe bucurii! Dumnezeu sa ti aducă un an minunat! 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani! Sa ai si tu un an minunat, cu pace in suflet!

      Ștergere
  2. Cred că n-am rezonat niciodată mai bine ca acum cu gândurile tale dintr-o postare de genul ăsta. Mai ales în primul paragraf, ai scris cam ce mă gândeam să scriu și eu în introducerea articolului pe care-l pregătesc acum. :)) Cu alte cuvinte poate, dar ideea e aceeași.
    Să vină 2018 cu și mai multe momente și lucruri frumoase decât crezi sau speri acum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie asa cum e mai bine! Si vezi cum faci in ianuarie sa iesim la un vin fiert! :)

      Ștergere
  3. Sa ai un an nou fix asa cum ti-l doresti :) Cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu pot sa spun ca 2017 a fost un an bun dar sper ca 2018 sa vina cu noi realizari, bucurii si proiecte noi.😘🤗

    RăspundețiȘtergere
  5. Scumpa de Alma, ma bucur ca e bine acum si asa sa ramana .Doar doua produse am de la Note , o mascara si un fard de ochi, ambele imi plac si intentionez sa testez mai multe de la ei .
    Sa avem un 2018 asa cum ni-l dorim , te imbratisez .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti pe Elefant cand mai au gama minerala la oferta, sunt chiar bune produsele. O sa mai scriu si eu ceva cat de curand. Sa avem un an de vis!

      Ștergere
  6. Si mie imi place sa-mi cumpar cate un ou Kinder Surprise MAXI in perioada sarbatorilor, e cam printre singurele lucruri care ma mai face inca sa ma bucur ca un copil. Ce simpatica-i Alma cu acea caciulita de Mos Craciun, sa fie sanatoasa si sa te bucuri cat mai mult timp de ea! Anul acesta vreau sa imi iau si eu catel, sper sa reusesc sa imi duc la indeplinire planul. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa aduca atata bucurie in viata ta, sper sa iti indeplinesti visul. :)

      Ștergere