Unturi de corp de la The Body Shop

12.12.17

Unturile de corp de la The Body Shop mi-au placut intotdeauna, dar a fost o perioada cand nu le-am mai folosit. Anul asta lucrurile s-au schimbat si in momentul asta am patru unturi de corp de la ei pe care le tot folosesc, asa ca am considerat ca e momentul sa va spun mai multe despre ele si sa va arat si care sunt aromele mele preferate, fie ca e vorba de gamele permanente, fie ca e vorba de editii limitate.


Anul trecut in iarna am descoperit Vanilla Chai printre ediitile limitate de iarna si mi-a placut la nebunie, asa ca m-am bucurat mult anul asta cand am vazut ca au relansat varianta asta (alaturi de Frosted Plum si Frosted Berries, vedeti ca au o oferta cu 50% reducere la al doilea produs din gamele astea daca va tenteaza ceva pentru voi sau pentru cadouri). Este o aroma placuta de vanilie, condimentata si dulce.

Vanilla Pumpkin a fost editia limitata de anul asta pentru Halloween si chiar daca nu mai e disponibila am vrut sa va reamintesc cat de misto este pentru ca s-ar putea s-o vedem relansata candva la ce succes a avut. E dulce, e o combinatie de vanilie si dovleac, un deliciu care pe mine m-a fascinat de la prima mirosire si care a devenit aroma mea preferata de la The Body Shop. 

Ambele unturi sunt extrem de cremoase, au o aroma delicioasa (daca nu va plac aromele gurmande mai bine le evitati), intra repede in piele si hidrateaza pielea extrem de bine, iar mirosul se mentine pe piele cateva ore bune. Mie imi plac la nebunie si intind mereu mana dupa ele cand ies de la dus, in special seara pentru ca simt experienta ca pe un rasfat total.


Din gamele permanente am doua unturi de corp pentru pielea uscata: Wild Argan Oil si Almond Milk & Honey. Wild Argan Oil nu este atat de cremos precum celelalte pe care le am, insa hidrateaza extrem de bine si are o aroma florala extrem de placuta. Almond Milk & Honey este extrem de cremos si calmeaza pielea iritata si este imbogatit cu miere si migdale, mirosul este unul placut si linistitor.


Va plac unturile de corp de la The Body Shop? Care este aroma voastra preferata?

8 comentarii

  1. Zmeura (mi se pare ca miroase fix ca fructul) si moringa. Imi placea si cel cu miere, dar dupa un timp mi s-a parut ca nu mai miroase asa bine. Mi-a placut si cel cu migdale si lapte - e urmatorul pe lista de cumparat.

    Mie cel cu argan mi s-a parut mai tare, ca se intinde mai greu un pic, dar imi place. Si cel cu pruna, m-am bucurat ca a reaparut, dar nu a ajuns preferat. Si mai am pinita colada si frosted berries, care imi plac si ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt mare fana a aromelor fructate, insa varianta cu prune mi-a placut si mie. :)

      Ștergere
  2. Ador The The Body Shop. Cu greu ma abtin sa nu comand de la ei si sa mai astept reduceri. Vanilla Pumpkin e pe primul loc si la mine. Am untul de corp si am avut si gelul de dus care a fost cel mai misto gel de dus ever. De-a lungul timpului imi dau seama ca am cumparat o gramada de chestii de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. almond and honey si vanilla chai! acum cativa ani imi placea si cea cu moringa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre gama cu moringa am mai citit de bine, insa nu cred ca am incercat-o. :)

      Ștergere
  4. Pe mine m-a tentat untul din gama Frosted Plum, dar anul acesta i-am spus in cele din urma pas. Inca nu am incercat nimic de la The Body Shop, insa mie imi plac aromele gurmande, asa ca sunt aproape sigura ca as fi topita dupa produsele lor :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cateva care sunt sigura ca o sa-ti placa daca le incerci. :)

      Ștergere