The Body Shop Drops of Glow Lustre Finish Creator

20.12.17

Cuvantul strobing este unul extrem de folosit atunci cand vorbim de trenduri si machiaj, iar cei de la The Body Shop au lansat recent Drops of Glow Lustre Finish Creator (for face, eyes and lips), un produs care mie mi-a starnit curiozitatea de cand l-am vazut si pe care am stiut ca o sa il folosesc des inca de cand l-am incercat prima data. Produsul are 15 ml si costa 91 lei, insa e genul de produs spornic care o sa fie mult timp in arsenalul vostru de machiaj, il gasiti aici daca vreti sa cititi mai multe despre el.


Este un produs versatil, care poate fi folosit atat singur ca iluminator (fie inainte, fie dupa aplicarea altor produse de machiaj), dar care poate fi combinat cu baza de machiaj, fondul de ten sau chiar cu crema hidratanta pentru a obtine instant un efect de iluminare. Se poate folosi si peste ruj sau peste fardul de pleoape prin tapotare pentru a scoate in evidenta zona respectiva. Posibilitatile sunt nenumarate, trebuie doar sa va folositi imaginatia.

Textura este usoara si lichida, aplicatorul de tip pipeta il face extrem de usor de folosit (dar si precis), iar efectul de iluminare este instant, sper ca am reusit sa surprind asta in poza. Este un produs care imi place mult si ma bucur ca l-am descoperit, in zilele cand tenul meu are nevoie de putina viata si de un strop de lumina intind mana dupa el, mi se pare extrem de versatil si posibilitatile de folosire sunt multiple.

Am vazut ca cei de la The Body Shop au si alte noutati interesante, un spray pentru fixarea machiajului si Instamatte care poate fi folosit si sub fondul de ten, dar si pe buze, iar in colectia Winter Trend sunt doua palete noi de farduri, cateva produse stralucitoare, dar si rujuri lichide metalice (nuanta Rose Gold mi-a amintit de un produs de la Jouer pe care il am de ceva vreme pe lista de dorinte).


L-ati incercat? Va tenteaza?

Un comentariu

  1. Eu nu l-am incercat si nici nu stiu daca voi face asta curand. Am avut un produs asemanator de la Terry pe care de-abia l-am terminat si il am de foarte mult timp :D

    RăspundețiȘtergere