Pupa Party On!

19.12.17

Party On este o linie de produse pretioase de make-up lansata de cei de la Pupa Milano pentru perioada festiva. Contine 5 produse cu sclipiri luminoase, reflexe aurii si finish stralucitor pentru a completa orice tinuta glamour. Daca va place auriul si va plac accentele de culoare, o sa va placa in mod sigur aceasta mini colectie perfecta pentru petrecerile din perioada de iarna.


Extreme Gold Highlighter este un iluminator copt cu efect de lumina pura. Are trei nuante sofisticate de auriu, care pot fi folosite separat sau impreuna. Textura este matasoasa si concentratia de micro-perle luminoase accentueaza trasaturile, avand un efect luminos. Se poate folosi pe pometi, nas, arcada, conturul buzelor si barbie pentru a crea puncte de lumina. 

Vamp! Sparkling Eyeshadow vine in doua nuante: Shimmering Gold (cel pe care il am eu) si Luxury Black si este o adevarata infuzie de perle fine sclipitoare. Textura este cremoasa, iar efectul este unul extrem de interesant - luminozitate vibranta. Negrul mi se pare perfect pentru un machiaj smokey, iar nuanta de auriu creaza niste puncte de lumina extrem de frumoase.

Extreme Gold Sparkling All Over este un gel cu efect sclipitor pentru fata si corp. Textura este lejera, se usuca rapid si nu este deloc lipicios. Se aplica pe zonele de pe fata si corp pe care dorim sa le scoatem in evidenta: obraji, nas, conturul buzelor, barbie, brate, gat si decolteu. Nu este un produs care poate fi folosit in fiecare zi, dar este perfect pentru o petrecere la care vreti sa nu treceti neobservate.


Vamp! Mascara Top Coat Mascara are o formula de gel si este bogat in perle fine cu sclipiri aurii stralucitoare. Se poate aplica doar pe varful genelor dupa aplicarea rimelul obisnuit sau se poate folosi pe toata lungimea genelor pentru un look extrem de luminos. E clar un produs pentru o seara speciala, eu nu ma vad cu auriu pe gene intr-o zi obisnuita, insa efectul este unul extrem de interesant.

Vamp! Duo Liner este un tus de ochi duo metalic, culorile se pot aplica separat sau pot fi folosite impreuna: nuanta de auriu scoate in evidenta si imbogateste privirea cu o linie subtire de lumina, iar nuanta de negru, bogata in micro-perle aurii, incadreaza privirea cu o linie definita pentru un efect grafic. Varful moale de fetru asigura o aplicare omogena si impecabila.


Cum vi se pare colectia asta de la Pupa? Care produs va place cel mai mult?

6 comentarii