2 produse noi de la Note Cosmetics

4.12.17

In ultimele luni am folosit destul de multe produse de la Note Cosmetics si m-au convins, asa ca recent am mai adaugat inca doua in sertarele mele si vreau sa va povestesc astazi despre ele pentru ca merita si au preturi bune. Produsele nu se gasesc decat on-line momentan, aici si aici, dar cred ca o sa le vedem si in magazine pentru ca raportul calitate/ pret este foarte bun, iar designul si ambalajele te duc cu gandul la produse mult mai scumpe.


Eram extrem de curioasa cum sunt blushurile lor pentru ca am deja bronzerul si imi place mult. Blushurile din gama Mineral sunt mai scumpe decat cele clasice, dar dupa ce am vazut cum sunt pot sa va zic ca merita din plin si sunt mult mai misto decat altele cu preturi mult mai mari. Nuanta pe care o am eu este 101, mai sunt inca doua nuante disponibile 102 si 103, insa 101 mi se pare cel mai versatil, e genul de blush care merge cu orice machiaj.

Formula este imbogatita cu alge marine si vitamina E si nu contine parabeni. Pigmentatia este wow, la prima folosire am comis-o rau si a trebuit sa-mi retusez machiajul pentru ca nu ma asteptam sa fie atat de pigmentat. Textura este extrem de fina si matasoasa, nu se fixeaza in riduri si nici nu se "agata" de zonele uscate, il vad potrivit pentru orice tip de ten.


Cel de al doilea produs este fondul de ten Rejuvenating cu SPF15, un fond de ten anti-aging cu o formula ce contine proteine de orez si ulei de argan, potrivit pentru un ten matur care are nevoie si de ingrijire pe langa partea estetica. Poate fi folosit de oricine isi doreste un fond de ten cu beneficii de ingrijire, nu doar acoperire, insa cred ca tenurile mature il vor aprecia asa cum trebuie pentru ca sunt destul de greu de gasit fonduri de ten bine formulate care sa nu accentueze ridurile. 

Textura este matasoasa, iar finishul este unul luminos si cu un usor efect de lifting. Eu am nuanta 01 Beige, care mi s-a parut cam deschisa la prima folosire, dar care se adapteaza foarte bine atunci cand este blenduit. Sper ca am reusit in ultima poza sa va arat exact cum se comporta pe piele si cat de natural arata. Pe Elefant este la oferta cu mai putin de 35 de lei pentru 35 ml, daca sunteti in cautarea unui fond de ten bun il gasiti aici.


Ati incercat produse de la Note Cosmetics? Cum vi se par?

4 comentarii

  1. Tare bine arata blushul, este cumva mat si peachy ? Nu-mi dau seama foarte bine din poze . M-ai facut curioasa si cu fondul de ten, pe viitor le comand si eu .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este mat, e o combinatie de peach si pink, extrem de interesanta.

      Ștergere
  2. Am uitat sa intreb de mirosul fondului de ten, l-as lua pe cel hidratant.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere