Beauty Bloggers Secret Santa

21.12.17

Sambata am fost la Beauty Bloggers Secret Santa si mi-ati spus ca vreti sa va povestesc mai multe despre eveniment si sa va arat cu ce m-am intors, asa ca m-am pus pe scris pentru ca este una din ultimele zile in care mai am timp sa fac asta. Saptamana viitoare sunt in vacanta si nu cred ca o sa ne citim pe blog foarte des (la momentul asta as spune chiar deloc, dar mai vedem) pentru ca simt nevoia de zile departe de tastatura. Insa o sa raman activa pe Instagram si probabil si pe Facebook.

Evenimentul a fost organizat de Cristina si Gabriela cu ajutorul Larisei, Adinei si al Dianei. Nu e usor sa aduni atatea bloggerite si sa organizezi o astfel de intalnire, asa ca fetele merita toate laudele pentru ca au reusit sa creeze o atmosfera frumoasa si sa ne ofere cateva ore in care am ras si am glumit. Am avut alaturi multi sponsori si ne-am intors acasa incarcate. Evenimentul a avut loc la The Harp, ne-am delectat cu cafea Totti si cu deserturi de la Cofetaria Art Dessert, am ciocnit un pahar de Sarica Niculitel Via Viticola, ne-am jucat cu coronitele de flori de la Floria, am schimbat cadouri intre noi (cel de mai jos este cel pe care l-am dus eu). V-am lasat la final cateva poze facute de Larisa ca sa vedeti un pic din ce-a fost acolo.


Ne-am intors toate cu multe cadouri, unele dintre noi au castigat si la tombola, pe scurt a venit Mos Craciun mai devreme. Au fost cateva ore frumoase, de relaxare, iar faptul ca am reusit sa stam si sa discutam, sa radem, sa nu mai fim presate de timp, sa aflam mai multe despre ceea ce facem si ce provocari ne aduc blogurile a fost cel mai mare castig din punctul meu de vedere.

Remington a fost principalul sponsor al evenimentului si fiecare fata a plecat acasa cu o surpriza, eu am fost norocoasa si am castigat si la tombola tot un produs Remington, asa ca acum am doua jucarii noi. Placa mea veche este tot Remington si chiar ma gandeam ca ar fi cazul sa o schimb pentru ca e destul de veche, asa ca m-am bucurat cand am vazut noua placa din gama Keratin Protect. Iar cand am castigat la tombola si peria de indreptat parul (la care ma tot uitam de ceva vreme) m-am gandit ca vin zile mai usoare pentru parul meu cret si rebel.


Au fost multi sponsori si m-am intors acasa cu o multime de produse care de care mai interesante. Unele branduri imi sunt necunoscute, altele le stiu si le folosesc constant produsele, pe altele doar le stiu si eram curioasa in privinta lor. Oricum o parte din produse vor ajunge la voi cat de curand pentru ca eu am spus mereu ca dar din dar se face rai. Daca va intereseaza parerea mea despre vreun produs anume astept sa imi spuneti in comentarii ca sa il iau in calcul pentru reviewuri in perioada urmatoare.

Despre Elemis v-am spus de curand pe blog, produsele lor le gasiti la Adda Shop, m-am bucurat mult cand am vazut crema cu colagen marin si gelul de curatare pentru ca chiar imi doresc sa incerc mai multe produse de la ei. Lotiunea micelara cu pompita de la Bioderma mi se pare extrem de practica si cand am vazut-o cu caciulita de Mos Craciun am zambit larg. Nu am incercat produse de la Lierac pana acum, asa ca cele doua primite de la ei m-au incantat peste masura.


Melkior ne-a oferit fardurile perlate din colectia Soul Dancing Divas (le gasiti aici), noua lor paleta magnetica Like a Star! si o pudra de contur extrem de interesanta, o alta noutate a lor. Nu am apucat sa le incerc, insa fardurile de pleoape arata intr-un mare fel si eu am pus ochii si pe fardurile glitter din colectia asta, Pink Emotion si Crystal Eyes mi se par superbe.

Am primit cateva produse de la Wet'n'Wild si sunt extrem de curioasa in privinta fondului de ten  Photo Focus, fardurile si rujurile le stiu pentru ca le-am mai folosit in trecut. Nuanta mi se potriveste foarte bine, asa ca de-abia astept sa il incerc pentru ca am auzit pareri bune despre el si are un pret accesibil (il gasiti aici cu 26,99 lei daca va tenteaza).

Flormar este un brand cu care eu nu prea am avut contact, asa ca sunt curioasa de produse, sprayul pentru corp Playful miroase extrem de bine (nici macar nu stiam ca au si astfel de produse), iar fondul de ten Lifting SPF20 pare interesant. Sa vad daca pot sa il folosesc, la o prima privire mi s-a parut ca nuanta Ivory are subton roz care mie nu mi se potriveste. De la Orly am primit doua lacuri de unghii si Pink Whisper cred ca va ajunge chiar maine pe unghiile mele.

Cei de la Topline ne-au rasfatat cu cateva produse de la Moroccanoil (pe cele de corp eu chiar nu le stiu, asa ca sunt curioasa sa vad cum sunt pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lor), o paleta de farduri de la Kryolan, o mini perie Wet Brush (pe care am laudat-o de atatea ori pe blog incat sunt sigura ca stiti ce e cu ea) si o lotiune de la CND care miroase fantastic, eu am nimerit varianta Black Cherry & Nutmeg.


Produsele pentru ten de la Andalou Naturals le folosesc si v-am povestit de ele pe blog, acum am primit si cateva pentru corp si par si de-abia astept sa le incerc si sa vad cum sunt. Untul de corp Tahitian Vanilla miroase fenomenal, cei de la Secom au reduceri de 25% pana pe 24 si transport gratuit, asa ca daca va tenteaza ceva profitati de oferta.

L'Occitane are niste globuri cu mini produse care arata extrem de bine si daca mai aveti de luat mici cadouri chiar sunt o varianta de luat in calcul. Am primit cateva produse de par de la Londa, Syoss si Phyto si chiar vreau sa le incerc pentru ca nu le stiu. Samponul uscat de la Londa si masca de par de la Phyto sunt primele pe care am pus ochii.


Tot pentru par am primit samponul si masca din gama Krauter de la LifeCare, trebuie sa vad ce e cu ele pentru ca nu stiu produsele. De la Bottega Verde am primit o crema de maini si un balsam de buze, iar de la Roge Cavailles un deodorant, o crema de maini si un balsam de buze, mai sunt si cateva produse de la Skinegal si Feminohelp pe care trebuie sa le "studiez" mai bine.


Ultimele surprize au fost de la Solaris, Fragonard si Meli Melo. Produsele Solaris nu-mi lipsesc din casa, chiar ieri am cumparat cateva pentru niste cosuri cadou, asa ca n-o sa va spun multe despre ele acum. Fragonard este un brand cu care eu nu prea am avut contact, iar setul asta dragut cu Iris o sa ajunga la o prietena care stiu ca se va bucura de el si-l va aprecia. De la Meli Melo am primit o caciula draguta si am luat-o ca un semn.


Cam asta a insemnat Beauty Bloggers Secret Santa, multa voie buna, multe surprize, discutii despre cosmetice si despre bloguri, dar si despre cum reusim sa jonglam intre job si blog. Sa primesti si sa oferi cadouri este extrem de frumos, dar mult mai frumos este sa oferi si sa primesti timp si zambete si la evenimentul asta s-a zambit si s-a ras mult pentru ca pana la urma oamenii sunt aia care conteaza la finalul zilei.

10 comentarii

  1. Ma bucur ca ai acceptat invitatia si ca te-ai simtit bine!
    Te indiviez un pic, vreau si eu perie ca a ta :) :)
    Sa o folosesti cu placere, alaturi de toaaaate cadourile.
    Sarbatori fericite si un an nou cu inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E super misto peria, chiar face o treaba buna. Sa ai si tu un an frumos!

      Ștergere
  2. Cat de multe produse, sa le folosesti cu drag. Un eveniment tare frumos. Sarbatoti fericite iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ai scris :) Ma bucur ca te-ai simtit bine. Mie mi-ar fi placut sa stam mult mai mult :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa facem o petrecere in pijamale si sa stam la vorba o noapte intreaga. :)

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu drag, toate sunt frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare foarte simpatica ideea asta de a organiza un Secret Santa, si cu atat mai mult unul pentru comunitatea de beauty din Romania. De abia astept sa citesc parerea ta despre produse, mai ales ca am ochit cateva marci despre care nu stiu mai nimic. Am tot spus ca o sa folosesc si eu serul acela de la Feminohelp, chiar sunt curioasa daca are vreun efect. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am apucat sa il incerc, deci nu pot sa-ti zica inca nimic. :)

      Ștergere