Pupa I'm Metallic

15.12.17

Colectia I'm Metallic de la Pupa Milano mi-a placut de cand am vazut-o prima data on-line si m-a cucerit cand am fost in magazin si m-am jucat cu produsele (v-am aratat aici cateva dintre rujuri). Mi-a ramas gandul la rujul 001 Golden Nude, dar am zis sa stau potolita pentru ca am destule rujuri, insa tot am iesit din magazin cu una dintre ojele din colectie si am purtat-o de cateva ori in ultimele saptamani. Recent am primit de la Pupa un colet cu noutati si am primit 4 din cele 8 nuante din colectie, asa ca astazi pot sa va spun mai multe despre ele si sa vedeti si cum arata.


Colectia are 8 nuante: 001 Golden Nude, 002 Precious Copper, 003 Deep Brown, 004 Warm Bronze, 005 Rosy Mauve, 006 Intense Ruby, 007 Fancy Cyclamen si 008 Deep Violet, iar fiecare nuanta se regaseste in cele 3 produse: creion de buze, ruj cu efect de metal pur si oja metalica. Creioanele sunt 33 lei, rujurile 47 lei, iar ojele 23 lei. Mie cel mai mult mi-au placut Golden Nude si Rosy Mauve si daca le mai gasesc spre finalul lunii in magazine sigur imi iau macar rujurile pentru ca mi-a ramas gandul la ele.


Nuantele pe care le-am primit sunt: 004, 006, 007 si 008 si puteti sa le vedeti mai jos in toata splendoarea lor. Creioanele de buze sunt printre cele mai cremoase si pigmentate pe care le-am incercat si se pot purta si singure pe buze daca se doreste un efect mat (nu m-a incantat extrem de tare mirosul, dar nici nu pot sa zic ca mi-a cauzat vreun disconfort major), rujurile sunt de vis - electrice, indraznete, cremoase, dar cu un finish metalic cu efect lucios pe care eu nu prea l-am mai vazut la alte rujuri. Daca cautati ceva metalic pentru buze, merita sa le incercati, se pot combina intre ele, se pot purta singure, sunt extrem de versatile.

Ojele nu am apucat sa le incerc, insa am nuanta 005 Rosy Mauve pe care am cumparat-o eu si stiu cat imi place, asa ca sunt sigura ca o sa ma incante si nuantele astea. Culorile sunt identice cu ale rujurilor si de-abia astept sa ma joc cu ele. Cea pe care o am rezista cam 4 zile pe unghii, fiind vorba de un finish metalic e mai mult decat decent pentru ca ojele de genul asta de obicei se ciobesc la colturi extrem de repede.


Cum vi se pare colectia asta? Care nuanta va place cel mai mult? Va plac finishurile metalice?

12 comentarii

  1. Foarte frumoasă noua colecție lansata de Pupa, îmi plac toate nuanțele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe!! bine ca nu au magazin online :))

    RăspundețiȘtergere
  3. O colectie minunata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase nuantele o sa le caut și eu în mall
    Costea Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt inca 4 la fel de misto, sigur o sa gasesti ceva care sa iti placa.

      Ștergere
  5. Rosul e culoarea mea preferata (atat la oje,cât şi la rujuri).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici un rosu adevarat in colectia asta, dar gasesti multe nuante de rosu intre celelalte produse ale lor.

      Ștergere