7 intr-o saptamana #147

24.12.17


M-am bucurat de saptamana asta asa cum nu speram s-o fac, e primul decembrie dupa multi ani cand simt asa cum speram sa mai simt, cand durerea nu ma mai sufoca in perioada asta, cand lucrurile frumoase ma fac doar sa apreciez si mai mult amintirile pe care le am. Sunt lucruri care nu ar avea nici o valoare daca le-as scrie, asa ca n-o s-o fac. Vorbeam cu cineva zilele trecute si ii spuneam ca sunt recunoscatoare pentru toti oamenii din ultimul an pentru ca sunt ceea ce sunt azi datorita lucrurilor pe care le-am trait, bune sau rele, m-au ajutat sa cresc si sa ajung la un echilibru.

Am primit multe surprize frumoase saptamana asta, m-am intins cu mai mult de sapte poze si tot nu am putut sa va arat tot. Nivea mi-a amintit cat conteaza sa ne amintim momentele frumoase, asa ca tot ce-am primit de la ei am dat mai departe si le-am amintit si eu unor oameni ca au un loc special in inima mea. Douglas mi-a trimis o surpriza frumoasa, noua lor colectie de machiaj de sarbatori arata tare bine, rimelul l-am incercat deja si-mi place mult.

M-am plimbat prin magazine si am admirat vitrinele, am ajuns in parc sa ma uit la lumini si am mai dat o fuga pana la Targul de Craciun, am incercat sa iau tot ce e mai bun din perioada asta, sa-mi amintesc multe lucruri si mi-a iesit. Daca nu iau in calcul frigul pe care oasele mele l-au simtit din plin si raguseala cu care ma lupt de vreo doua zile pot sa zic ca totul a fost minunat.

Produsele pentru unghii de la Jessica nu le stiu, asa ca m-am bucurat mult cand am primit surpriza de la ei si la fel de mult m-a bucurat si punga cu bunatati de la Solaris. A ajuns exact dupa ce facusem si eu o vizita la farmacia Tei si luasem cateva produse, asa ca a fost sincronizare perfecta. Am primit cateva cadouri la care nu ma asteptam si m-au bucurat mult pentru ca lucrurile alese cu atentie pentru cineva sunt cele care fac diferenta.

Am profitat de timpul liber de ieri, am facut poze cu cateii si m-am bucurat ca babuta este ok si e cu noi si Craciunul asta (problemele cu inima din ultima perioada ne-au dat emotii mari). Pana si Tasha a stat la poze, ceea ce mi se pare fantastic. Am incercat noul exfoliant cu AHA si BHA de la Paula's Choice si mi-am rasfatat putin tenul pentru ca avea nevoie dupa frigul din ultima perioada.

Mare parte din cadouri au fost deja trimite/ impartite sau sunt ascunse bine, dar am mai avut cateva de impachetat si aseara si am mers tot pe combinatia alb, argintiu si rosu pentru ca mi-a placut cum arata. Am copt cateva tavi de cookies cu ciocolata (am folosit faina de secara, zahar brut Muscovado de la Solaris si niste arome de la Better Stevia), am impachetat frumos cate 6 bucati si le-am adaugat la cadouri. Am petrecut timp cu mama si am ras mult, exact ceea ce avea sufletul meu nevoie.

Va doresc zile senine, cu pace in suflet, cu multe zambete si Mosul sa va aduca ceea ce va doriti si nu aveti, dar mai ales ceea ce aveti nevoie, dar nu stiti. Craciun fericit!

13 comentarii

  1. Multumimim draga mea, sarbatori fericite si senine alaturi de cei dragi. Iar anul care vine sa fie la fel de frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. babuta mos craciun e cea mai scumpa dintre toate...Craciun fericit!auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciun linistit, Cami draga :) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper ca ai avut si tu zile frumoase cu batai de inima puternice. :)

      Ștergere
  4. Mă bucur să aflu că te prind sărbătorile cu o stare așa bună, îți doresc să închei la fel anul și-ți urez un Crăciun fericit, să fie așa cum ți-l dorești! Mă bucur și pentru bătrânică.
    Pe la Târgul de Crăciun am tot fost și intenționez să mai ajung o dată după Crăciun, de data asta să-i iau și pe ai mei. Surpriza de la Nivea a fost tare faină, mi-a adus un mare zâmbet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca tu esti in plimbare, deci intuiesc ca a fost o perioada frumoasa si pentru tine. :)

      Ștergere
  5. Ce frumos!! Si Craciunul meu e muuult mai frumos decat in alti ani. :)
    Sarbatori minunate in continuare cu muulte zambete!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Craciun fericit! 🎅💖 Ma bucur sa stiu ca sunteti bine ! Sa ne aduca Mosul sanatate, pace si iubire ! 💕 si cat mai multe momente frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  7. Uleiul de cocos de la solris e prefertul meu. Crciun fericit!

    RăspundețiȘtergere