Teaology, o noua exclusivitate Douglas

2.5.17

Imi place sa descopar branduri noi, imi place sa vad produse gandite altfel, imi place sa incerc texturi noi si cred ca nu mai e cazul sa va spun ca-mi place ceaiul, asa ca nu aveam cum sa ratez invitatia celor de la Douglas la lansarea brandului Teaology, o gama de produse de ingrijire a pielii bazata pe infuzie de ceai. Evenimentul de lansare a avut loc la Infinitea, ceainarie de care v-am mai povestit pe blog, o alegerea mai mult decat inspirata care a reusit sa intregeasca bine tabloul gandit de echipa de la Douglas.


Atunci cand informatiile despre cum a luat nastere un brand, despre cum sunt concepute si gandite produsele iti sunt prezentate de fondator - Cecilia Garofano si de CEO-ul companiei - Paolo Bevegni interesul este si mai mare si exact asta mi s-a intamplat mie ieri. Am ascultat cu atentie ce ne-au povestit si am aflat lucruri noi, dar si alte detalii care ma fac sa privesc brandul si produsele cu alti ochii decat daca m-as fi dus in magazin si le vedeam la raft. Povestile imi plac mult, iar povestea Teaology este una frumoasa.

Brandul s-a nascut din dragostea pentru ceai si pentru frumos, dar si inovatia are partea ei importanta. Cred ca stiti si voi ca ceaiul este extrem de benefic pentru organism, dar si ca este o sursa importanta de catechine, cei mai puternici polifenoli naturali. Atunci cand ne gandim la antioxidanti ne gandim automat la ceai verde, cei de la Teaology folosesc patru tipuri de ceai (verde, alb, negru si albastru) pentru a ne oferi produse cu beneficii antiaging. 

Tehnologia de extractie a ingredientelor active din cele patru tipuri de ceai este una unica si presupune un proces special de infuzare a frunzelor de ceai, practic produsele Teaology sunt un concentrat pur de polifenoli antioxidanti pentru ca in loc de apa in produse este folosit acest preparat extrem de concentrat si de purifiat de ceai. Pe langa catechine in ceai gasim si EGCG (epigallocatechin gallate), vitamina C, un cocktail de vitamina A, B, E si F, cafeina, theobromina, tanini, potasiu, fluorina, zinc, magneziu si mangan.


Produsele Teaology sunt create si dezvoltate in Italia, cu pasiune si atentie pentru detalii. Produsele nu contin parabeni, uleiuri minerale, SLS, ftalati, culori sintetice sau procesatori formaldehidici, ceea ce gasim insa in lista de ingrediente sunt infuzie de ceai, uleiuri vegetale, ingrediente active naturale, uleiuri esentiale si extracte naturale. Gama cuprinde produse pentru ten si produse pentru corp, iar texturile sunt extrem de interesante, iar mirosurile delicioase.

Am incercat cateva dintre produse la evenimentul de lansare si mi-a placut mult ce-am descoperit, exfoliantul cu ceai verde pentru ten, dar si masca pentru ochi mi-au placut in mod deosebit si de-abia astept sa le incerc, mai ales ca masca are un pret destul de bun - 15 lei (restul produselor sunt mai scumpe, gasiti aici toate preturile). Interesant mi s-a parut si gelul de dus micelar pentru ca este prima data cand aud de un astfel de produs, insa si restul produselor pentru corp mi-au atras atentia. Daca ajungeti in vreun magazin Douglas sa incercati si apa de toaleta, mi s-a parut perfecta pentru perioada asta.

Echipa Teaology pregateste si alte produse noi in perioada urmatoare, mi s-au parut foarte interesante mastile pentru ten sheet-type care se adreseaza si zonei gatului si din cate am inteles o sa le vedem destul de repede in magazine pentru ca sunt in faza de productie.


Cum vi se pare gama Teaology? Va tenteaza produsele? Le-ati incercat deja in magazine?

4 comentarii

  1. O, la, la, cum arată produsele astea :) Mi le-aș cam dori, îți dai seama, noroc că bugetul mă mai trage de mânecă și mă aduce cu picioarele pe pământ :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine produsele! Interesante!

    RăspundețiȘtergere