3 zile in 15 poze

17.5.17

Va spuneam vineri ca plec la Timisoara pentru cateva zile, ceea ce am si facut si banuiesc ca ati vazut ca in afara de Instagram nu prea am fost activa in mediul on-line. Am avut parte si de o scurta escapada in Serbia, am reusit sa surprind cateva lucruri frumoase, asa ca m-am gandit sa va arat si voua cateva momente din aventura mea, mai ales ca n-am mai facut de multa vreme o postare de calatorie, desi plecata in locuri frumoase am mai fost.
 
Aveam nevoie de iesirea asta, aveam nevoie de distanta fata de Bucuresti si tot ce inseamna viata mea aici, aveam nevoie de timp in care sa ma bucur si sa nu ma gandesc la nimic. Au fost cateva zile frumoase, pline de rasete si momente care mi-au bucurat sufletul. M-am intors obosita, dar fericita si plina de energie, pe scurt cu o stare de spirit mult mai buna decat cea cu care am plecat.
 
Timisoara mi-a placut mult si am de gand sa ma mai intorc, mi-a dat o stare de liniste care mi-a placut si am putut sa ma bucur de tot ce are natura sa ne ofere. Sambata a plouat in cateva reprize scurte, insa asta nu m-a impiedicat sa ma plimb prin oras si sa cunosc strazile, cladirile, parcurile si Bega. A fost frumos, mai vreau.

 
 
 
 
  
Duminica am plecat in Serbia cu gandul sa vedem lacurile de la Bela Crkva, sa ne oprim sa bem ceva si sa ne relaxam. Lacurile le-am gasit, insa nu era nimic amenajat in perioada asta, asa ca ne-am bucurat putin de aerul curat si de liniste si ne-am decis sa pornim spre Belgrad. Am vizitat vechea fortareata din Belgrad si am avut parte de un apus superb care m-a facut sa vad Dunarea altfel. Am savurat fiecare minut petrecut acolo si m-am bucurat enorm pentru ca am putut sa urc atat fara sa-mi joace genunchiul feste.
 
Dupa ce ne-am tras sufletul si ne-am hidratat, ne-am plimbat pe strazile din centrul Belgradului si mi-a placut mult atmosfera animata. Belgrad mi s-a parut foarte viu si intentionez sa ma intorc in oras si sa stau mai mult. Am mancat o salata la o terasa si ne-am bucurat de Wi-Fi gratuit (am avut niste peripetii cu serviciile de roaming, insa nu vreau sa ma mai gandesc la asta), iar ca o rasplata pentru cat am mers prin oras ne-am rasfatat cu o inghetata delicioasa. Eu am ales fistic, vanilie si biscuiti si a fost de vis.






 
Plecarea asta n-ar fi fost completa daca nu existau momentele frumoase petrecute de vorba cu prietenele mele, fie la un ceai, fie la ceva gustos si sanatos (si chiar si pe patura intr-un lan, dar am preferat sa savurez momentul decat sa pierd timp cu pozele) si daca nu mi-as fi facut noi prieteni blanosi, dar cred ca asta nu mai mira pe nimeni. Eu ador cateii si ei pe mine, asa ca ne gasim indiferent de oras.
 
 
 
 
M-am simtit bine, m-am bucurat de fiecare lucru pe care l-am trait si am ramas cu niste amintiri frumoase. Si asta e tot ce mi-am dorit si tot ce conteaza!

18 comentarii

  1. Si Oradea e frumoasa, ar trebui si pe acolo sa mai ajung si eu :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa escapada asta, iar apusul in Belgrad e superb! Inghetata aia arata cam bine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, apusul a fost de vis, dar si inghetata a meritat. :))

      Ștergere
  3. Tare mă bucur că ți-a plăcut Timișoara :) Poate fix pe când te plimbai tu, mă plimbam și eu si-om fi trecut una pe lângă alta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se prea poate, dar nu cred. Ne intersectam noi cumva. :))

      Ștergere
  4. Foarte faină escapada, la cât mai multe și pe viitor! În Timișoara amân să merg de câțiva ani, dar anul ăsta chiar sper să ajung și chiar mă gândeam că ar merge o combinație cu Belgrad, că-i aproape și vreau să văd în special cetate (obsedată fiind de cetăți și fortărețe).
    Cred că nu e loc în care să ajung și să nu-mi fac prieteni blănoși și eu, chiar am o poză cu un lățos mai mare ca al tău din escapada de duminică. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur, n-am avut eu timp de cate poze superbe se puteau face. :)

      Ștergere
    2. Sunt convinsă că o să-mi placă. Lasă că o să fac eu cât pentru amândouă și alte trei persoane.. :)) Ai prins oricum foarte mișto apusul.

      Ștergere
    3. Ma declar multumita pentru ce-am "scos" cu telefonul. :))

      Ștergere
  5. Super escapada si ce poze frumoase ai facut! <3
    Chiar imi doresc sa vizitez Serbia in viitorul apropiat, arata foarte bine! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur, ma declar multumita de poze mai ales ca n-am avut decat telefonul la mine. :)

      Ștergere
  6. Eram sigura ca o faci vedeta pe piticanie! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar eu sa o apreciez. :))

      O faceam si pe Tasha, dar a respirat direct pe geam si e aburit in poze. :))

      Ștergere
  7. Frumooos de tot!
    Ma bucur ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine. :)
    Timisoara e un oras calm, linistitor cu locuri frumoase de descoperit. Sa mai vi pe la noi.
    M-ai facut sa ma gandesc la o escapada in vara de o zi, doua la Belgrad. Si mama imi povesteste ca tare i-a placut.
    Ps: Ce poze frumoase ai facut !

    RăspundețiȘtergere