Fond de ten L'Oreal Infallible Pro-Glow

23.5.17


Dupa ce v-am povestit in urma cu cateva saptamani despre fondul de ten Simply Ageless 3 in 1 de la Covergirl + Olay, astazi vreau sa va povestesc despre un alt fond de ten ieftin care imi place la nebunie. Este vorba despre Infallible Pro-Glow de la L'Oreal despre care citisem numai de bine si atunci cand l-am vazut disponibil pe Blacknight m-a cuprins curiozitatea. Despre magazin v-am mai spus si vi-l recomand cu drag - preturile sunt bune, au produse care la noi nu prea se gasesc si mereu aduc noutati.
 
Infallible Pro-Glow este un fond de ten cremos si usor, recomandat pentru tenul normal si cel uscat. Are o acoperire medie si un finish radios si mie imi place mai mult decat pot spune, atat de mult incat e singurul pe care l-am folosit in ultimele trei saptamani. Uniformizeaza bine nuanta tenului, ascunde micile imperfectiuni si rezista foarte bine pe ten (cu un primer bun eu l-am purtat si 14 ore fara probleme).
 
Nuanta pe care am ales-o este 202 Creamy Natural si mi se potriveste foarte bine, iar faptul ca are si SPF 15 este un plus, mai ales ca mie imi place sa aplic protectia solara in straturi. Singurul lucru pe care am sa il reprosez este alcoolul din formula, insa asta e o problema pe care o intalnim la multe fonduri de ten mass-market si stiam lista de ingrediente dinainte de a-l comanda.
 
L-ati incercat? Cum vi se pare?
 
P.S.: Daca varianta Pro-Glow nu va tenteaza, cei de la Blacknight au si Pro-Matte si Total Cover din gama Infallible, asa ca sigur o sa gasiti ceva pe placul vostru.


10 comentarii

  1. Ce bine arata pe mana(parca se confunda cu pielea).. Am vazut ca l-ai luat cu tine in bagajul de calatorie, si mi-am imaginat ca trebuie sa fie misto de tot. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merita încercat..cum se numeste paleta din imagine..are culori f frumoase. Multumesc😍😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciudat că în ăsta au pus alcool, în timp ce în varianta pentru ten gras nu, de obicei e invers. :))
    Așteptam impresia ta despre el, am văzut că l-ai tot folosit și am bănuit că-ți place, dar pe lângă dezamăgirea cu alccol-ul tind să cred că tot cu varianta Matte m-aș înțelege mai bine eu, cel puțin cât e cald.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vrut si eu sa il iau dar ca de obicei nuantele sunt limitate, vroiam tot 202.S-a potrivit nuanta celui de la UD ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi se potriveste nuanta si fondul de ten imi place, doar ca mi se pare ca evidentiasa foarte tare porii si zonele uscate (asta in conditiile in care eu nu am o problema mare cu asta).

      Ștergere
  5. Cami, ca tot veni vorba de fonduri de ten, cum pot sa mai temperez nuanta galbuie a fondului de ten? Merge combinat cu o pudra mai roz sau cu un fond de ten mai roz pentru a se potrivi unui ten neutru? Multumesc mult de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar daca il combini cu un alt fond de ten cu un alt subton, pudra nu cred ca are suficient pigment cat sa schimbe cu adevarat ceva.

      Ștergere