Noutati pentru maini si unghii de la Farmec

22.5.17

In ultima perioada cei de la Farmec au lansat o multime de produse noi care par extrem de interesante, iar printre noutati sunt si cateva produse pentru maini si unghii pe care le-am primit si eu si pe care le-am folosit in ultima perioada ca sa va pot spune mai multe despre ele. Aici puteti sa vedeti tot ce inseamna lansare noua de la Farmec si sa cititi mai multe despre produse.


Cel mai mult m-au surprins cele 6 lacuri de unghi lansate pentru primavara/ vara: doua nuante metalizate (65M si 66M) si patru nuante mate (61F, 62F, 63F si 64F). Pretul este sub 8 lei si nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, chiar daca de-a lungul timpului am citit si auzit de multe ori pareri bune despre ojele lor. Peria mi se pare foarta buna, se aplica usor si culoarea este una opaca si frumoasa. Nici la capitolul rezistenta nu stau rau, cu baza si topcoat eu am putut sa le port 5 zile.
 
Cele doua nuante metalizate sunt extrem de reusite si daca va plac genul asta de culori, chiar vi le recomand, culoarea este opaca dintr-o singura aplicare, insa eu am preferat sa aplic doua straturi pentru o culoare mai intensa. Cele patru nuante mate sunt extrem de frumoase, cea nude am purtat-o deja de doua ori si imi place mult. Cea lila mi s-a parut un pic apoasa (in comparatie cu celelalte), dar are si ea farmecul ei.


Printre noutati se afla si cateva creme pentru maini, dar si o glicerina citrica care pare extrem de interesanta. Chiar am de gand sa ma uit dupa ea prin magazine. Am primit doua dintre cremele nou lansate: varianta cu ulei de argan si pe cea cu flori de orhidee si primul lucru pe care l-am apreciat a fost ambalajul extrem de practic si modern.
 
Ambele creme sunt pe baza de glicerina si au un miros extrem de placut. Se absorb extrem de repede in piele si o lasa hidratata si catifelata. Eu am folosit-o pe cea lejera cu flori de orhidee (mainile mele nu sunt foarte uscate), iar pe cea cu ulei de argan i-am dat-o mamei si mi-a spus ca ii place mult si ca o foloseste in fiecare seara.


Cei de la Farmec au gandit un ritual de rasfat al unghiilor si au trimis si trei din produsele lor foarte cunoscute si apreciate: baza complex fortifiat (cu ulei de masline, de migdale dulci si de germeni de grau), peelingul cuticular si uleiul pentru cuticule. Despre toate am auzit pareri bune si am fost extrem de curioasa sa le incerc, primele impresii sunt bune, insa nu ma pronunt inca pentru ca am mai incercat si altceva in perioada asta si nu vreau sa incurc lucrurile, dar daca ca intereseaza parerea mea despre ele va tin la curent pe viitor.


Ati incercat produsele pentru maini de la Farmec? Aveti ceva recomandari?

10 comentarii

  1. Crema de mâini cu orchidee o am și eu, chiar e faină :)
    M-ar tenta de la Farmec gama nouă pentru moacă - ai pus tu într-o postare link spre ea cu ceva reduceri, dar momentan mă abțin :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe produse interesante au scos in ultima perioada, am zis ca o sa stau cand am timp sa ma uit si eu mai cu atentie. :)

      Ștergere
  2. Crema de mâini cu ulei de cătină și măsline de la Cosmetic Plant

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce drăguțe sunt nuanțele ojelor! N-am avut prea multe oje de la Farmec, dar îmi amintesc de un alb lăptos care mi-a plăcut suficient de mult încât să-l dau gata.
    Baza lor e favorita mea, îmi place mai mult decât altele cu mult mai scumpe. Uleiul de cuticule mi se par și el bun, păcat că n-are și un miros mai plăcut. Sunt curioasă dacă o s-o pățești și tu cu peeling-ul de cuticule să se rupă vârful. :)) Eu am pățit-o și mai zicea cineva, parcă Deena, că a pățit același lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ojele sunt chiar reusite, am ramas surprinsa. Te tin la current cu peelingul. :)

      Ștergere
  4. Peelingul cuticular de la Farmen bate toate produsele de acest gen, indiferent de firma/pret. Am mai incercat vrea cateva printre care si cel de la Sally Hansen, insa asta e grozav. Nu mai spun ca pretul ii creste atractivitatea :)
    Baza fortifianta n-o iubesc pentru ca pe sub oja tinde sa se transforme in ceva gri care se vede la varful unghiilor tare ciudat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am avut problema asta cu baza, o sa fiu atenta cand o mai folosesc. :)

      Ștergere