Bagaj pentru un weekend prelungit

12.5.17

Ultimele saptamani (mai bine spus luni) au fost extrem de incarcate si eu am trecut prin multe schimbari, iar in ultima perioada am simtit tot mai mult nevoia sa evadez cateva zile din Bucuresti. Am mai plecat in weekend scurt, insa simt nevoia sa ma deconectez de tot si sa respir alt aer, vreau sa pun distanta intre mine si tot ce e in viata mea acum si sa incerc sa privesc totul cu alti ochi. Asa ca astazi plec la Timisoara sa ma vad cu niste prietene si ma intorc marti.
 
Pentru ca nu am stiut daca pot sa plec de la munca, nu am putut sa caut din timp ceva avantajos pentru avion, asa ca am optat pentru tren, mai ales ca sunt obisnuita cu drumurile lungi facute astfel. Plec singura si n-am de gand sa car cine stie ce bagaj dupa mine, asa ca m-am gandit ca o sa fie un exercitiu bun pentru mine sa car strictul necesar si - de ce nu - sa va dau si voua idei daca plecati undeva pentru un weekend prelungit.
 
 
In afara de chestiile absolut necesare (perie de par, pasta si periuta de dinti, deodorant, dischete demachiante, etc.) am optat (unde s-a putut) pentru variante mini/ travel size si produse multifunctionale ca sa car cat mai putine lucruri dupa mine. Nu stiu cat mi-a iesit, dar ma declar multumita de bagajul cu care plec - tot ce iau cu mine incape intr-o geanta medie de voiaj, n-am vazut sensul sa car un troller dupa mine, dar am vrut sa am ce-mi trebuie ca sa pot sa ma rasfat cat sunt plecata.

Pentru par nu mi-am luat decat un ulei de la CHI si un sampon uscat de la Batiste, balsamul de buze, apa termala si crema de maini (ca si uleiul pentru cuticule) mi se par esentiale cand plec undeva, asa ca nu aveau cum sa lipseasca. Pentru machiaj mi-am luat strictul necesar si produse pe care stiu ca le voi folosi (si cateva pensule) plus crema cu protectie solara si stickul cu SPF pentru tatuajul de pe mana. Pentru ingrijirea tenului si a corpului m-am limitat la doar cateva produse si la fel si la parfumuri - doua variante in functie de ce dispozitie am.




Voi cum va descurcati cand plecati undeva pentru cateva zile? Carati dupa voi mai mult decat va trebuie sau reusiti sa limitati cumva bagajul?

14 comentarii

  1. Distractie placuta, drum bun, ai grija de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai parte de un timp frumos si de relaxare . Eu la cosmetice imi pun strictul necesar , in schimb am o problema cu hainele , tot timpul car mai mult decat e nevoie si nu pot sa ma abtin. Te imbratisez
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut ca a fost frumos, asa ca multumesc pentru urari. :)

      Ștergere
  3. ohooo, eu nu plec decat cu 2-3 lucruri dupa mine :D deodorantul, periuta de dinti si pasta, peria de par, ceva mostre de creme (daca am), daca nu, renunt, nu-mi iau toate borcanele, iar la capitolul machiaj... nu prea iau mai nimic. rar cand optez pentru rimel si ceva fard de ochi

    RăspundețiȘtergere
  4. Aș fi și eu tare mandra de mine dacă aaș reuși să fac un bagajel atât de mic.
    Atunci când plec de acasă parcă toate mi se par strict necesare :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, n-a fost chiar mic nici al meu, acum ma gandesc ca puteam sa mai renunt la niste lucruri, dar a fost bine pana la urma. :))

      Ștergere
  5. Drum bun, Camelia si vacanta placuta! <3
    Sa profiti cat mai mult de timpul liber petrecut cu cei dragi. ;-)
    La bagaje fac aceleasi "operatiuni" ca tine, pun cate ceva din fiecare si ma bazez pe travel size-uri pe care le cumpar tocmai a le folosi in vacante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am profitat din plin, mi-am incarcat bateriile, chiar daca acum ma simt sfarsita de oboseala. Dar mi-a placut mult. :))

      Ștergere
  6. Timișoara e un oraș superb, să te bucuri de el și de revederea cu prietenele tale!
    Obișnuiam să car aiurea o grămadă de haine și cosmetice după mine și evident că nu apucam să le port sau să le folosesc pe toate în câteva zile. De ceva vreme am început să fiu mai calculată și să pun în bagaj strictul necesar (eventual o bluză în plus dacă mai rămâne loc, just in case), iar pentru produse cosmetice apelez la variantele mini sau travel size, ca și tine - sau pun un pic de produs într-un recipient mic, cât să-mi ajungă pentru câteva zile. Nu pot renunța însă la uscător de păr și perie, care îmi ocupă destul de mult loc în bagaj.. but oh well :) Ah, și am descoperit de curând la Sephora niște șervețele îmbibate cu dizolvant pentru lacul de unghii, nu știu dacă se găsesc și în RO dar sunt perfecte pentru călătorii! Am eu un talent fenomenal să îmi distrug manichiura în călătorii, așa că mereu aveam în bagaj ojă și acetonă care îmi dădea mereu bătăi de cap, for obvious reasons.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiam ca ma duc la prietene ca altfel caram si eu acetone dupa mine (bineinteles ca si eu am avut problema asta). Mi-a placut Timisoara, ma mai duc. :)

      Ștergere
  7. Ce de chestii mititele dragalase pe acolo, si eu trebuie sa ma apuc sa scormonesc pe la travel size-uri pentru vacanta la Florenta...soooon :)). Vacanta frumoasa sa ai :)

    RăspundețiȘtergere