Colectia pentru unghii Lasting Color Extreme de la Pupa

11.5.17

Pupa Milano a lansat recent o noua colectie pentru unghii, Lasting Color Extreme, care contine un primer, un top coat ultra stralucitor si 35 de nuante de oja care impreuna promit o durabilitate de pana la 9 zile. Eu am primit de la Pupa setul care contine Extreme Primer si Extreme Top Coat (il gasiti in perioada asta la un pret special de lansare de 43 lei) si noua dintre nuante (ojele sunt 27 lei), asa ca le-am incercat in ultimele saptamani ca sa va pot spune mai multe despre ele.


Lasting Color Extreme Primer protejeaza unghia si ofera o baza ideala pentru o aderenta mai buna a ojei, sporind astfel durabilitatea, iar combinatia dintre Lasting Color Extreme si Lasting Color Extreme Top Coat porneste un proces unic care incepe si se alimenteaza cu lumina naturala. Practic pe unghie efectul este unul rezistent care imita tehnologia uv/led o ojei semipermanente, insa fara a deteriora unghia.
 
Mie mi-a starnit interesul aceasta descriere asa ca am fost chiar curioasa sa vad cum se comporta efectiv pe unghii, mai ales ca ojele Lasting Color Extreme nu contin toluen, formaldehida, DBP (dibutilftalat) si nici camfor. Iar eu sunt mare fana a aplicatorului "fan brush" cu format plat tip evantai cu 300 fire si finisaj rotund, care se gaseste si in alte colectii de oje de la Pupa.
 
Am incercat 3 dintre cele 9 nuante pe care le am, atat la manichiura, cat si la pedichiura. Culorile sunt foarte frumoase si bogate (nu stiu daca e cel mai bun cuvant pentru o descriere, dar asta mi-a venit in minte), e nevoie de doua straturi pentru o culoare asa cum trebuie. In ceea ce priveste rezistenta pe unghiile de la maini eu am putut sa le port 5 zile, iar la picioare am trecut de 12 zile fara probleme (am schimbat culoarea pentru ca mi-au crescut unghiile).
 
Ma asteptam ca dupa un numar de zile sa incep sa vad semne de purtare si unghiile sa para tocite la varfuri, insa a inceput sa-mi sara oja la colturi. Nu stiu daca in cazul ojei semipermanente se intampla tot la fel (eu n-am incercat pana acum, deci nu stiu), insa mi s-a parut important acest aspect pentru ca eu nu am intampinat asta pana acum cu ojele Pupa si am multe si le folosesc des.


01 - 12 - 17 - 21 - 28 - 25 - 41 - 44 - 24

Le-ati incercat? Cum vi se par?

7 comentarii

  1. Sunt froarte misto pacat ca nu se pot comanda online

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o rezolva si pe asta, ar fi bine sa aiba acces la produse cat mai multa lume. :)

      Ștergere
  2. frumoase nuante, nici nu as stii ce sa aleg!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am patit si eu, nu stiam ce nuanta sa aleg sa incerc prima data.

      Ștergere
  3. Eu stiu sigur ca as alege negru :)). M-am indragostit de orice produs Pupa pe care l-am incercat, cred ca la fel va fi si cu ojele (chiar nu stiam ca au).

    RăspundețiȘtergere