Parfumurile Happy by Horia Brenciu

26.5.17


Produsele LifeCare nu-mi sunt foarte cunoscute, de-abia in ultima perioada am avut ocazia sa descopar mai multe despre ele si sa incerc cateva. Recent au lansat doua parfumuri noi, Happy, pentru el si pentru ea, inspirate de ambasadorul brandului, Horia Brenciu. Ceea ce au incercat cei de la LifeCare sa transmita prin cele doua parfumuri nou lansate este starea de bine combinata cu pofta de viata si fericire.
 
Happy for Him este un parfum puternic si energic, potrivit unui barbat modern si seducator. Notele de varf sunt mere, prune, bergamota si lichen, notele de mijloc sunt reprezentate de garoafa, muscata si scortisoara, iar notele de baza sunt vetiver, lemn de santal, lemn de cedru si nucsoara (reusesc sa ii dea putina profunzime parfumului). Mirosul este unul fresh si tineresc, insa mie mi-ar fi placut sa fie un pic mai misterios, dar asta clar este o preferinta personala.
 
Happy for Her este floral-fructat, feminin, exact cam ce alegeri fac femeile in anotimpul cald. Notele de varf de coacaze negre se combina bine cu notele de mijloc de frezie si trandafir, iar notele de baza de patchouli, lemn, chihlimbar si vanilie ii dau acel aer profund si senzual. Din prima clipa in care l-am mirosit mi s-a parut extrem de familiar, insa nu pot sa-mi dau seama de ce anume imi aduce aminte. Este un parfum vesel si optimist, proaspat, pe care il vad purtat intr-o zi cand vrei sa te simti increzatoare si plina de energie.
 
Ati incercat vreunul dintre cele doua parfumuri? Sau vreun alt parfum de la LifeCare?  

2 comentarii