Cateva bijuterii noi de la Soufeel

4.5.17

Primul meu contact cu Soufeel a fost la inceputul lui 2015 cand am primit de la ei o propunere de colaborare si mi-am creat o bratara cu cinci charmuri pe care v-am si aratat-o pe blog, bratara care si astazi este in aceeasi stare (atat bratara, cat si charmurile, deci a trecut testul timpului), dar care imi e mare acum. In ultimii 2 ani m-au mai contactat de cateva ori cu diverse propuneri, insa nu m-a mai tentat nimic (si nici n-am vrut sa adun charmuri ca sa am la ce sa ma uit), asa ca am refuzat.
 

Luna trecuta cei de la Soufeel m-au contactat din nou si am avut inspiratia sa ma uit pe site inainte de a zice iar nu si am vazut cateva noutati care mi-au placut. In plus imi doream un charm cu poza si cu un mesaj pentru sufletul meu, insa am tot amanat sa-l fac. Asa ca le-am zis da si totul a decurs mult mai repede decat imi imaginam eu. Fiind vorba de produse personalizate a durat cam 7 zile pana au fost gata (pe site scrie 1-3 zile, insa la mine a durat mai mult), intr-o joi am primit mailul cu tracking numberul, iar luni mi-a adus postasul plicul la usa. Coletele au adresa de expediere din Franta, deci nu au nici o treaba cu vama, in caz ca va faceati griji din cauza asta.

Charmul pe care mi-l doream a iesit exact asa cum mi-am imaginat eu - am ales o poza cu Bella facuta chiar de ziua ei si un mesaj care reprezinta perfect relatia dintre noi (forever together), nu am ce sa spun mai mult. Mi-am comandat si o bratara de piele neagra pe care o pot purta si cu alte charmuri, desi nu cred ca o sa fac asta pentru ca mi se pare ca este perfecta cu charmul asta cu poza. Am respectat regula cu masurat incheietura si adaugat 1,5 centimetri in plus si imi vine perfect.


Bratarile care mi-au atras atentia cand am intrat pe site au fost cele care se pot grava cu mesaje personalizate si mi-a fost destul de greu sa ma decid ce vreau. Am ales in final doua: rose gold 3 mm grosime (din argint placata cu rose gold) si silver 5 mm grosime (din argint). Am pierdut o gramada de timp si m-am sucit de nu stiu cate pana m-am decis la texte. Pentru cea rose gold am ales Follow your soul  It knows the way, iar pentru cea argintie Wherever you are be all there, am simtit ca ma reprezinta cel mai bine in momentul asta.

Ambele bratari arata foarte bine, textul gravat arata impecabil, insa daca ar fi sa comand iar probabil ca as alege-o si pe cea argintie tot la latimea de 3 mm pentru ca imi place mai mult cum arata. Se pot combina usor cu alte bratari sau cu ceas, se pot purta impreuna, mi se par extrem de versatile si ma bucur ca le-am comandat. Sunt reglabile, insa daca aveti mana foarte subtire (incheietura mai subtire de 15 cm) nu stiu daca vor veni chiar bine. Eu le-am purtat si combinate cu bratari de tip wrap din matase (gasiti poze pe Instagram daca vreti sa vedeti cum arata) si am primit numai complimente, asa ca alegerea mea a fost una inspirata.


Ultimul produs pe care mi l-am luat este un inel, din nou alegerea mea a fost unul inscriptionat pentru ca mi-a placut mult mesajul, insa am vazut multe modele extrem de frumoase. All you need is faith and trust and a little bit of pixie dust este mesajul care mi-a placut si m-a facut sa aleg acest model. Desi am comandat marimea pe care o am acum la inel mi-e mare, asa ca nu pot sa-l port pe inelar, ci pe degetul mijlociu, insa nu este vreo problema pentru ca imi place cum arata.


Am pentru voi si un cod de reducere - SHS10 - care va ofera o reducere de 10%  in caz ca va doriti ceva de pe site, mie imi place tot ce mi-am luat, iar bratarile gravate au atras atentia ori de cate ori le-am purtat, chiar le recomand daca va place stilul asta. Ati mai comandat de la Soufeel recent? Ce v-ati cumparat frumos?

13 comentarii

  1. Toate sunt minunate, sa le porti fericita! Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  2. Uhh, ce frumoase sunt!
    Bratara cu Bella e deosebita. Sa le porti cu drag. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi doream de mult charmul, insa am tot amanat, dar s-a nimerit la fix. :)

      Ștergere
  3. Sunt minunate sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata bine bratarile si imi place ca sunt speciale! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac foarte mult ,in special charmul cu Bella .
    Am avut cu ceva timp in urma obsesia cu bratarile astea dar intre timp mi-a trecut . Ale mele nu s-au pastrat foarte bine , au capatat o culoare urat , trebuie sa le curat .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil le-ai purtat mai mult decat mine, eu le schimb mereu si am perioada cand nu pot sa port nimic din cauza pielii sensibile.

      Ștergere
  6. Bratarile sunt absolut superbe (eu iubesc bratarile si port intotdeauna cateva). Saptamana asta e ziua si ma gandesc cum sa i le bag iubitului meu sub nas, poate ii vine o idee :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cedat! O inimioara cu o poza de la nunta. Abia aștept sa o primesc!
    Mulțumesc pentru inspirație și sa porti sănătoasă amintirea cu Bella!

    RăspundețiȘtergere