Rasfat cu L'Or Bio de la Melvita

19.5.17


Melvita este un brand frantuzesc cu o istorie de peste 30 de ani, insa eu personal n-am folosit de-a lungul anilor multe produse de la ei, iar daca ma gandesc la un motiv probabil este faptul ca se gasesc doar in farmaciile Sensiblu, unde eu nu ajung foarte des. Dar stiu ca sunt renumiti pentru uleiurile lor, asa ca am fost curioasa sa vad cum sunt produsele din gama L'Or Bio.
 
Uleiul extraordinar L'Or Bio este un ulei deosebit pentru care Melvita a selectat cinci specii de arbori, ale caror fructe si seminte contin cele mai pretioase ingrediente organice: ulei de argan din Maroc, ulei de pracaxi din Amazonia, ulei Kendi din Indonezia, ulei de inca inchi din Peru si ulei de Buriti din Brazilia. Aceste amestec unic de uleiuri este baza gama L'Or Bio pentru o piele catifelata si un par matasos.
 
In gama sunt sase produse: ulei extraordinar, apa de toaleta, gel de dus, lapte de corp, sapun si luciu de buze, iar preturile sun cuprinse intre 31 si 135 lei. Eu am primit doua dintre ele (gelul de dus extraordinar si laptele de corp extraordinar) si le-am folosit in serile cand am simtit ca oboseala a pus stapanire pe mine si am vrut sa-mi ofer un mic rasfat, care sa-mi incante pielea si simturile.
 
Gelul de dus este foarte cremos, dar nu uleios, curata pielea in profunzime, lasand-o catifelata si cu un miros extrem de placut. Laptele de corp este catifelat, dar are o textura usoara care intra repede in piele si nu lasa in urma o pelicula uleioasa, dar parfumeaza pielea si ii ofera hidratare. Ambele produsele sunt extrem de parfumate si mirosul se mentine pe piele destul de mult timp, asa ca tineti cont de asta daca va tenteaza sa le incercati pentru ca sunt ca o bijuterie parfumata.
 
Ati incercat gama L'Or Bio de la Melvita? Aveti recomandari de produse de la acest brand?

Trimiteți un comentariu