11 oferte extrem de tentante

20.5.17

Nu am mai facut de mult tip o postare cu oferte pentru ca nu mi-a permit timpul, cand am vazut ceva interesant (daca am avut timp) v-am anuntat rapid pe pagina de Facebook, insa zilele astea am cautat niste produse si am dat de multe oferte interesante, asa ca am adunat o parte dintre ele ca sa va dau idei daca aveti bani de cheltuit sau cadouri de luat.

Am selectat mai jos cateva dintre ofertele care mi-au atras mie atentia, insa pe siteuri gasiti multe altele care chiar merita, mai ales daca stati sa studiati preturile cu atentie - eu am facut o comparatie la produsele Bielenda pe 3 siteuri diferite si am gasit diferente destul de mari.
 
Nu uitati ca pana pe 31 mai pe Aoro transportul este gratuit daca introduceti codul salutnatino inainte de a finalizacomanda, iar daca n-ati vazut ca Melkior a schimbat politica de transport (este gratuit doar la comenzile de peste 49 lei) va reamintesc ca daca folositi codul melkior10coltul aveti transport gratuit si 10% reducere.

lac de unghii Essie Jamaica Me Crazy - AICI

oferta Gerovital H3 Derma+ - AICI

parfum Elizabeth Arden 5th Avenue After Five - AICI

masti Garnier Moisture - AICI

peeling enzimatic Ziaja - AICI

set Elizabeth Arden Flawless Future - AICI

set par Macadamia Natural Oil - AICI

masca Bielenda - AICI

pachet Ziaja cu unt de portocale - AICI

oferta lichidare stoc - AICI

oferta Marionnaud - AICI

Ati profitat de ofertele de zilele astea? Ce v-ati luat interesant?

3 comentarii

  1. Deja stii ce mi-am luat 😻
    Foarte tentante ofertele , multumim . Tu pana la urma ce ti-ai luat de pe Aoro ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nimic ... tot pun in cos si scot. Vreau un ruj de la Makeup Revolution, o nuanta anume, pe care de-abia acum am gasit-o. Restul sunt mofturi ... de fapt si rujul e, dar tot il vreau. :))

      Ștergere
  2. mastile alea de la Garnier tot foarte scumpe mi se par pentru o singura utilizare, sa fi fost macar ceva de 10 utilizari sau asa ceva pentru asemenea pret

    RăspundețiȘtergere