Spuma exfolianta si ser anti-imbatranire Aoliv

25.5.17

Cand vine vorba de ingrijirea pielii devin extrem de curioasa si atunci cand aflu de un brand nou care pare interesant vreau sa vad despre ce e vorba. Exact asta mi s-a intamplat si cand am aflat prima data despre produsele OlivAloe care nu contin parabeni, silicon, uleiuri minerale sau vaselina. Ingredientele de baza ale produselor sunt ulei pur de masline si aloe vera. Siteul care le comercializeaza la noi este aoliv si au atat produse pentru ten si corp, cat si pentru par si chiar si produse pentru barbati.
 

Primul produs care mi-a atras atentia a fost spuma exfolianta pentru ten si corp, o combinatie de ulei de masline, aloe vera si proteine de grau. Desi folosesc exfolianti chimici, n-am renuntat niciodata la exfolierea manuala (blanda, cu produse care nu irita), asa ca am fost mai mult decat curioasa sa vad cum este spuma pentru exfoliere.
 
Textura este a unui gel mai gros si are niste particule exfoliante micute (n-as spune ca sunt extrem de blande, insa nici nu ranesc pielea), iar mirosul este unul placut, natural, de masline. Se aplica pe pielea umeda si se maseaza prin miscari circulare si chiar face o treaba buna - nu usuca pielea, ci o lasa curata si hidratata. In formula se gaseste si parfumul in a doua jumatate a listei, insa fiind vorba de un produs care se clateste si nu sta mult pe ten pe mine chiar nu ma deranjeaza. Eu am folosit-o in special pe gat si pe zona decolteului, dar si pe ten de cateva ori atunci cand l-am simtit incarcat.


Celalalt produs care m-a interesat a fost serul pentru ten si gat, l-am luat cu scopul de a-l folosi pe zona gatului si a decolteului, dar l-am folosit si pe ten fara probleme de cateva ori sa vad cum se comporta. Are o textura extrem de usoara, un miros placut si discret si intra repede in piele, fara sa lase vreo pelicula grasa.
 
Pe langa uleiul de masline si aloe vera contine si extract de ceai verde si aminoacizi de baza, singurul care nu-mi place de pe lista este parfumul. Si daca ar fi sa schimb si altceva in afara de parfum, as schimba ambalajul transparent (eu am preferat sa-l tin in cutie ca sa nu fie expus la lumina) cu unul opac. In rest mi se pare un produs chiar bun, care isi face treaba foarte bine si ajuta pielea sa se mentina hidratata si elastica.



Am vazut si cateva produse interesante pentru corp care ma cam tenteaza, asa ca posibil sa mai incerc ceva de la ei pe viitor. Ati auzit pana acum de produsele astea? Ati incercat ceva de la ei? Daca va tenteaza sa incercati ceva am un cod de reducere de 5% pentru voi - CAM (trebuie introdus inainte de finalizarea comenzii).

Trimiteți un comentariu