Gama SOL cu protectie solara de la Bottega Verde

18.5.17


Despre Bottega Verde v-am povestit de mai multe ori pe blog, am descoperit mai bine produsele lor anul trecut si sunt cateva produse pe care le folosesc constant si pe care vi le-am si recomandat in diverse postari. Atat produsele pentru ingrijirea corpului, cat si cateva produse de machiaj si un parfum mi-au placut de la prima folosire, asa ca sunt curioasa pe viitor sa mai incerc si altceva si sa descopar noutati.
 
In urma cu cateva saptamani am fost invitata la evenimentul de lansare a gamei SOL, care contine peste 40 produse cu factor de protectie solara. Evenimentul a avut loc la The FAM., un loc care mi-a placut mult si despre care puteti sa aflati mai multe de aici. Decorul a fost unul extreme de frumos si inspirat, asa cum sunt mesajele pe care cei de la Bottega Verde le transmit prin ilustratiile create de Liliana Arnaut (daca sunteti clienti Bottega Verde probabil stiti magnetii si sacosele care se pot comanda de pe site in cadrul campaniei "Frumusetea este in tine!").
 
Produsele din gama SOL m-au surprins placut, mi-au placut si ambalajele vesele, dar mai ales formula produselor din care lipseste cu desavarsire alcoolul. Aici gasiti toate produsele disponibile, sunt atat produse pentru ten (inclusiv produse cu textura de ser), cat si pentru corp si buze. Exista si produse special concepute pentru ingrijirea de dupa expunerea la soare, cat si produse de tip ulei care pot fi folosite si pe corp, dar si pe par.
 
Mi s-au parut extrem de interesante produsele din gama Bimbo pentru copii (bineinteles ca pot fi folosite si pentru adulti), atat lotiunea sub forma de spray, cat si stickul sunt pe lista mea de incercat. Stickul cu SPF50 vi-l recomand in special pentru zonele cu tatuaje, iar pretul este chiar bun pentru un astfel de produs. De luat in calcul mi se pare si stickul cu SPF 30 pentru buze cu aloe si vitamina C (pentru ca buzele sunt mereu neglijate) si mi-au atras atentia si kiturile de mini produse.
 
N-o sa va povestesc despre importanta protectiei solare pentru ca am facut-o de multe alte ori pe blog si cred ca stiti deja cat de important este sa ne protejam impotriva razelor solare si sa incercam sa ne ajutam pielea atunci cand are mai multa nevoie, am vrut doar sa va spun ca produsele SOL de la Bottega Verde sunt o alternativa de luat in calcul daca cautati produse cu factor de protectie solara cat mai bine formulate.
 
Ati incercat vreun produs din gama SOL de la Bottega Verde? Imi recomandati ceva in mod special?

4 comentarii

  1. Iubesc toate produsele de la Bottega Verde, astea nu le-am incercat inca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor, mai ales ca vara e atat de aproape. :)

      Ștergere
  2. Vine vara... bine-mi pare! Hai la mare! Ce chef de plaja si de soare mi-a starnit articolul acesta. Si de dat cu creme si uleiuri.

    RăspundețiȘtergere