2 produse Maybelline de incercat

10.5.17

Nu am fost niciodata atrasa in mod special de produsele Maybelline si cred ca asta s-a vazut si pe blog pentru ca nu am scris despre Maybelline mai deloc. Stiu ca multe dintre noi insa folositi des produse de la Maybelline si primesc uneori intrebari legate de noile lansari, asa ca m-am gandit ca n-ar fi rau sa le mai dau o sansa si sa va spun si voua cum mi se par cateva dintre produsele lor. Astazi vreau sa va povestesc despre paleta MASTERcamo si rimelul The Falsies Push Up Angel.


Peria rimelului The Falsies Push Up Angel m-a atras de cand am vazut-o prima data, dar am ezitat sa incerc rimelul pentru ca in trecut ochii mei sensibili au reactionat la formula rimelurilor de la Maybelline (mi-a placut mereu efectul rimelurilor, insa ochii mei nu au tolerat formulele de nici un fel). Nu am intampinat problema asta cu Push Up Angel, asa ca am putut sa-l folosesc fara probleme in ultimele saptamani.
 
Este un rimel care promite volum, curbare si definire. Eu l-am incercat atat pe genele mele normale, cat si dupa tratamentul Yumi Lashes de care v-am povestit ieri si imi place. Separa foarte bine genele, le curbeaza si le ofera o definire care mie imi place mult. Nu exceleaza la capitolul volum, insa poate fi o baza buna pentru un alt rimel care ofera volum daca obisnuiti sa combinati rimelurile cum fac si eu uneori.


Cel de al doilea produs pe care l-am incercat este paleta de corectoare MASTERcamo in varianta Light (din cate am vazut mai sunt inca doua variante - Medium si Deep). Nu ma dau in vant dupa astfel de palete pentru ca niciodata nu folosesc toate nuantele si asa s-a intamplat si cu paleta asta, primele doua nuante de pe al doilea rand nu le folosesc. Insa lasand amanuntul asta la o parte, paleta in sine nu e rea deloc.
 
Are 6,5 grame si contine doua nuante de corector, doua de concealer si doua iluminatoare, cu o textura cremoasa (iluminatoarele sunt mult mai cremoase si chiar sunt reusite) cu care se lucreaza destul de usor. Eu fixez intotdeauna corectorul/ concealerul cu pudra si asa am facut si atunci cand am folosit paleta asta si nu am avut probleme sa se stranga produsul sau sa arate urat (tenul meu este normal si nu am in general astfel de probleme).
 

Ati incercat vreunul dintre cele doua produse? Cum vi se par? Voi folositi produsele Maybelline?

3 comentarii

  1. Eu am încercat rimelul și îmi place, dar folosit cu altul pt volum. Peria e superba, în sfârșit ajung și la genele de la coada ochiului. Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu tot zic ca-mi cumpar paleta MAster Camo, dar nu apuc. Am auzit doar lucruri bune despre. In legatura cu rimelul, nu stiu de ce dar nu ma incanta foarte tare peria.

    RăspundețiȘtergere