Yumi Lashes pentru gene care ies in evidenta

9.5.17


Postarea asta ma prinde nepregatita, insa este ceva despre care vreau sa va povestesc pentru ca imi place si chiar cred ca merita. Cand zic nepregatita ma refer ca n-am facut poze inainte pentru ca nu m-am gandit ca o sa-mi placa cat sa scriu despre asta pe blog (nici poza dupa nu e cine stie ce, dar cred ca v-am mai zis ca nu sunt in stare sa ma uit in camera sa fac niste poze ca lumea, imi "zboara" ochii in toate directiile si arat tare ciudat).
 
Nu stiu daca ati auzit de Yumi Lashes pana acum, nici eu nu stiam multe, insa am primit cadou o sedinta si dupa ce m-am documentat am zis ca merita sa incerc mai ales ca genele nu sunt afectate in nici un fel. Iar in cei de la Brow Bar&More am incredere, asa cum v-am mai spus si in alte dati pe blog - e locul in care ma duc la pensat de cand i-am descoperit si ii recomand de cate ori am ocazia. Yumi Lashes este un tratament pentru gene pe care l-au adus in exclusivitate in Romania si dupa ce am incercat si am vazut ce si cum l-as descrie ca fiind un lifting pentru gene.
 
Genele mele sunt medii, nu foarte curbate, nici foarte negre (lucru care m-a mirat mereu pentru ca parul meu este negru taciune, la fel si sprancenele). Mi-as fi dorit sa fie mai lungi si mai dese, insa nu m-am stresat niciodata din cauza asta pentru ca am rezolvat usor problema cu un ondulator si un rimel bun. Extensiile de gene nu m-au tentat niciodata, dar Yumi Lashes mi s-a parut extrem de interesant atunci cand am inceput sa caut informatii despre tratament - descrierea oficiala este laminare cu keratina, insa ceea ce vad eu este un lifting al genelor si va spun ca am ramas putin socata dupa ce mi-am privit genele in oglinda la finalul sedintei.
 
Tratamentul dureaza intre 45 si 60 minute, costul este de 250 lei si ma asteptam sa fie ceva neplacut, mai ales pentru o persoana cu ochii sensibili cum sunt eu. N-a fost deloc asa. iar ora pe care am petrecut-o pe scaun a trecut extrem de repede si mi s-a explicat la fiecare pas ce solutie se aplica si ce face exact pentru gene (prima solutie aplicata a avut un miros mai neplacut, insa ochii mei nu au lacrimat deloc, lucru care m-a incantat peste masura).
 
Mi s-a spus sa nu-mi ud genele 24 de ore, dupa care n-am avut nici un fel de interdictie. Prima zi mi-am simtit genele un pic batoase si mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu senzatia de gene mult mai lungi decat cele cu care eram eu obisnuita (simteam cum ma inteapa in pleoapa usor in coltul intern al ochiului), insa din a treia zi pot sa zic ca m-am bucurat din plin de versiunea upgradata a genelor mele.
 
Fetele de la Brow Bar&More sunt foarte bine pregatite si adapteaza fiecare tratament in functie de persoana si tipul de gene (singurele gene pentru care nu recomanda acest tratament sunt cele foarte scurte pentru ca nu prea are ce face tratamentul in cazul asta). Efectul, in teorie, dureaza intre 2 si 3 luni, insa cred ca tine de fiecare persoana in parte si de ritmul de crestere al parului, in cazul asta de regenerare al genelor.
 
Poza de mai jos e facuta dupa mai bine de doua saptamani de la tratament si cred ca se vede clar cum arata genele, fara rimel, fara ondulator, fara nici un fel de ajutor. Si au aratat si mai bine de atat, insa mie imi creste parul intr-un ritm ametitor si genele se regenereaza la fel, asa ca deja am gene noi care s-au combinat cu cele care au fost tratate. Sunt curioasa cum se vor comporta in saptamanile urmatoare, daca vreti un update la postare spuneti-mi in comentarii si o sa completez postarea peste cateva saptamani.
 
 
Imi place tare mult cum arata genele mele acum si sunt sigura ca o sa ma mai duc sa incerc Yumi Lashes pentru ca nu ma asteptam ca diferenta sa fie atat de mare (regret ca n-am poze dinainte pentru ca atunci diferenta ar fi fost mult mai usor de aratat fara sa explic eu atat - practice nu prea se vedea ca am gene). Daca nu va tenteaza extensiile si nici folosirea genelor false, insa vreti niste gene care sa atraga atentia si sa arate in cea mai buna forma a lor chiar va recomand sa incercati tratamentul. Eu nu ma asteptam la asa rezultate si probabil ca nici nu m-as fi dus din proprie initiativa sa vad ce e cu Yumi Lashes. Dar acum stiu ca se poate si mai bine si fara mari batai de cap.
 
Ati auzit de Yumi Lashes pana acum? Ati incercat? Va tenteaza?

4 comentarii

  1. Chiar ma tenteaza. Acum folosesc Bonilash dar sincer nu stau bine cu rabdarea, asa ca nu vad sa ma tin cele 12 saptamani recomandate. Arata foarte frumos si natural genele tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am folosit Lipocils Expert de la Talika si a ajutat putin genele, insa nu se compara cu ce-a facut Yumi Lashes.

      Ștergere
  2. Imi place rezultatul chiar daca nu am vazut si poza before, se observa clar ca genele arata intr-un mare fel . Interesant !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se vedeau deloc, cam asta ar fi fost poza dinainte. Mie imi place mult efectul, chiar ma bucur ca am incercat sa vad cum e.

      Ștergere