7 intr-o saptamana #115

29.4.17


Inca o saptamana nebuna se apropie de sfarsit. A inceput frumos si se termina cum se termina ... daca cititi postarea pana la final o sa intelegeti si de ce. Luni am "furat" cateva momente pentru mine si m-am oprit in parc pentru aer curat si energie pozitiva, dupa care am ajuns la BROW BAR & More pentru a incerca Yumi Lashes, tratamentul lor pentru gene mai curbate si mai frumoase - pana acum sunt incantata de rezultate, asa ca am intentia sa va povestesc mai multe intr-o postare separata (sper sa imi si "iasa").

Desi am zis ca nu mai cumpar nimic in perioada asta cei de la Black Night au adus cateva noutati si m-au tentat cu produse pe care le doream de ceva vreme, asa ca s-a intamplat si n-am regrete. Mi-am luat fondul de ten Infallible Pro-Glow de la L'Oreal, fardul de pleoape Amber Rush tot de la L'Oreal si un ruj de la Milani in nuanta Dulce Caramelo si-mi plac la nebunie. Au o multime de produse noi si preturi bune, asa ca daca va doriti ceva profitati.

Miercuri am avut o zi plina, dar am reusit sa ajung la doua lansari: gama Teaology care se gaseste in exclusivitate la Douglas si despre care va povestesc mai multe saptamana viitoare si produsele Sol de la Bottega Verde (le gasiti pe toate aici) ca tot se apropie vara. Intre cele doua evenimente am ajuns si la antrenament si declar oficial ca 4 antrenamente XBody in 5 zile mi-au pus capac - vitamina C si magneziu sunt prietenii mei cei mai buni zilele astea.

Am primit si cateva noutati interesante, insa n-am avut timp nici sa ma uit cu atentie la ele si nici sa fac poze pentru asa cum va spuneam la inceputul postarii am patit-o destul de urat. Procesorul de la placa de baza s-a ars, asa ca in mijlocul unui proiect la care lucram am ramas fara calculator si ca sa fie totul complet s-a trezit si laptopul sa-mi faca figuri. Prin urmare, fortata de imprejurari, a trebuit sa imi cumpar un desktop nou, asa ca zilele astea pentru mine sunt cu instalari, mutari de date si alte nebunii de gen. Nici gand de mare, munte, plimbari sau momente de relaxare pentru ca de marti am o groaza de lucruri de rezolvat la munca si am nevoie sa functionez la capacitate maxima. Tot ce pot sa zic este ca ma bucur ca n-a fost mai rau si pot recupera toate datele relativ usor.

Sper totusi sa prind cateva momente mai linistite si sa ma relaxez pentru ca am nevoie si de asta. Va las cu un zambet si o poza care imi place mult, Alma este facuta pentru a fi model si eu profit de asta de cate ori am ocazia si timpul. Sper sa aveti zile frumoase si senine!

4 comentarii