Se poate si asa (22)

26.4.17

Nu stiu daca am asteptat cu atata nerabdare vreodata pana acum sa scap de ambalajele goale pentru postarea asta. Pe langa clasicele punga daramana de nu stiu cate ori, catei care si-au bagat nasul sa vada ce am ascuns eu dupa usa, a curs un produs si a facut un dezastru, asa ca postarea asta este una incompleta pentru ca unele produse (cateva - multe - masti si alte cateva produse pentru ingrijirea tenului, dar si doua sau trei creme de corp) au ajuns direct la cos.


M-am vopsit de trei ori in ultimele doua luni, iar vopsea pe care am folosit-o la primele vopsiri a fost Natural Colors de la Palette, iar ultima data m-am vopsit cu ColorSilk de la Revlon, de care v-am spus deja intr-o alta postare ca imi cam place. Nu am terminat multe produse pentru par dintr-un motiv extrem de simplu - am desfacut iar o gramada de produse pentru ca sunt curioasa. Ceea ce am terminat sunt produsele Rich Repair de la Goldwell de care v-am si povestit pe blog si care mi-au placut mult si probabil candva in viitor o sa le cumpar si un balsam spuma de la Aussie. Balsamul Aussie are o poveste comica - mi-a placut mult, insa l-am folosit doar de 2 ori pentru ca a avut un defect la sistemul de dozare si am gasit mai mult de jumatate din produs in cada intr-o seara dupa ce m-am spalat.


Gelurile de ras de la Balea le-ati vazut des pe blog si o sa le mai vedeti sigur (cu 3 antrenamente pe saptamana n-am alta varianta decat rasul, asa ca le consum pe banda, daca pot sa spun asa) pentru ca sunt ieftine si bune. N-am terminat decat un gel de dus de la Creighton, nu va spun cate spume si geluri de dus sunt incepute la mine in baie, mi-a placut mult aroma de smochine, insa tot Vanilla & Macadamia ramane aroma mea preferata de la ei. Pe partea de exfoliere stau mai bine si am terminat trei produse de la Balea, Treets si Natural Cosmetic.


Ar fi trebuit sa fie mai multe produse pentru ingrijirea tenului, dar cum v-am spus la inceput n-au supravietuit pana la poze. Am terminat o apa micelara de la Nivea (nu imi place in mod deosebit, cum v-am mai spus), un exfoliant pentru buze de la Eco Lips (mi-a placut, insa nu o sa-l mai recumpar pentru ca a fost destul de scump pentru ceea ce e), un gel de curatare Ivahidra+ (am deja altul in baie), crema de ochi Cellular de la Nivea, doua produse de la Sensai: cleanserul Silky Purifying care mi-a placut la nebunie si poate intr-o zi o sa ma rasfat putin si o sa mi-l cumpar in varianta full size (mi-a placut mult si masca din gama asta si chiar e trecuta pe lista mea cu "de cumparat") si lotiunea Cellular Performance, Resist Barrier Repair Moisturizer (varianta travel size) de la Paula's Choice - mi-a placut mult si il am in vedere pentru viitor si doua produse cu ceramide de la Elizabeth Arden: Lift and Firm Night Cream (mi-a placut, insa este prea parfumata pentru gustul meu) si Flawless Future Caplet Serum (e a doua oara cand il termin, imi place mult de tot).

 
Dizolvantul de unghii Zazie a mai fost prezent pe blog (eu il iau de la Hello Free Z One Discount - e ieftin si bun), la fel si deodorantul Powder Touch de la Nivea (am pastrat doar unul, insa am consumat mai multe, dar nu cred ca va mai mira, e mereu prezent in postaril de genul asta). Singura masca care a supravietuit dezastrului este una de la Garnier (v-am povestit mai multe intr-o postare despre mastile astea), insa am folosit mult mai multe in perioada asta (multe de la StarSkin pentru ca imi plac mult de tot, insa si cateva asiatice). "Noutatea" sunt servetele demachiante pe care de obicei nu le vedeti in postarile mele, insa mi-au fost extrem de utile dupa antrenamente. Cele de la Farmec s-au uscat cam repede, cele cu apa micelara de la Nivea le-am mai laudat pe blog pentru ca le-am primit de cateva ori si chiar imi plac, iar cele de la Cien au fost ok pentru cat costa.


Ati folosit vreunul din produsele de care am povestit mai sus? Cum stati la partea de consum?

10 comentarii

  1. aha, cred ca stocul a fost defect, pt ca si a mea spuma de par s-a consumat de 2 ori astfel, incat am reusit sa ma dau de vreo 3ori! Acum au adus alte produse ce ma incanta mai ales ca sunt pt parul gras. Eu am sprayul de spalat pensule de la hello discount, spala bine si imi miroase a alge. Cu gelurile de dus de la Balea nu ma inteleg, nu imi plac mirosurile dar ma inteleg cu crema de dupa epilat care imi lasa pielea matasoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut si eu sa iau cleanserul ala pentru pensule, dar pana la urma am plecat fara ele. Mie de la Balea imi plac gelurile peeling, cele normale nu.

      Ștergere
  2. Uitasem complet de dizolvantul Zazie, mi-a plăcut și mie, dar nici nu-mi amintesc să-l mai fi văzut apoi în magazin. Trebuie să încerc și eu cândva clenserul Ivatherm, dar deocamdată am o grămadă, mai amân.
    Nu stau nici prea rău, nici prea bine cu consumatul, mă cosolez cu faptul că măcar am mai consumat și câte ceva de makeup. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am luat eu cand am fost in Tineretului ultima data, deci l-au adus din nou. :)

      Ștergere
  3. Vreau sa fac o comanda la PC pentru cateva produse mini, sa vad cum ma inteleg cu ele.
    Si mastile de la Garnier le am pe lista...pe cea verde vreau sa o incerc prima data.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie nu-mi place în mod deosebit apa micelară de la Nivea, mi se pare că nu curăţă suficient de bine machiajul, nici măcar fardul sau fondul de ten.
    Am adăugat pe listă produsul de curăţare de la Ivatherm!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa, eu am acum in baie varianta mare la 500 ml.

      Ștergere