7 intr-o saptamana #113

15.4.17


E prima data cand public postarea asta intr-o zi de sambata si nu duminica asa cum, probabil, v-ati obisnuit, insa motivul e de la sine inteles. Urmeaza cateva zile de relaxare de care am de gand sa profit din plin, asa ca o pauza scurta de blog e absolut necesara pentru ca am avut niste zile extrem de obositoare si am nevoie de timp cu mine si pentru mine.

Machiajul meu zilele astea a fost rapid si de cele mai multe ori inexistent pentru ca nu am reusit sa-mi fac timp pentru asta, insa m-am bucurat de cateva parfumuri primavaratice si Rose Absolue (care din pacate nu se mai fabrica) este unul dintre cele care ma fac sa zambesc. Am reusit sa ma vopsesc si am incercat vopseaua de la Revlon pe care mi-ati recomandat-o cateva dintre voi si prima impresie e una buna, sa vedem ce se intampla mai departe. Am ajuns si la Brow Bar pentru o stilizare de sprancene si ca de fiecare data am iesit incantata de acolo, v-am mai povestit de ei pe blog, n-o sa mai insist.

Cei de la Madison Perfumery au adus un brand nou, Zenology, care mi-a starnit curiozitatea si am ajuns intr-una din seri la evenimentul de lansare. Vreau sa va povestesc mai multe intr-o postare despre asta pentru ca mi s-a parut extrem de interesant si ma stiti pe mine cum sunt cand e vorba de starea de zen. Intr-o alta seara am incercat o placinta cu cartofi, baby spanac si rosii cherry (v-am lasat link catre reteta si tava pe Facebook) si a fost prima data in viata mea cand am mancat spanac gatit si mi-a placut. V-am mai povestit pe blog despre reactia mea la spanac si amintirile din gradinita, incerc sa scap de niste lucruri si unele par sa-mi iasa.

Ziua de joi mi-am petrecut-o cu mama, n-am mai avut de mult timp liber amandoua in aceeasi zi, am iesit sa mancam ceva, ne-am plimbat si am ajuns si la cumparaturi. Am trecut in graba prin Mega Mall si am intrat in cateva magazine de unde - bineinteles - ca n-am iesit cu mana goala. De la Marks & Spencer am iesit cu niste bomboane fara zahar si cu oatcakes in genul celor de la Nairn's, din dm mi-am mai luat un gel de ras de la Balea, din H&M mi-am luat niste maieuri de bumbac, iar din Pepco am iesit cu niste tenisi albi, elastice de par in genul Invisibobble (mai mici, dar bune si cu un super pret - 2,99/ 5 bucati) si niste prosoape de bucatarie pe care le-am si folosit. Am intrat si la Parfois si mi-au placut mult gentile din noua colectie, mi-a ramas gandul la una bleu (dar am stat potolita, o sa va arat de ce zilele urmatoare), insa in final mi-am luat doar un set de cercei rose gold pe care nu am apucat inca sa ii prind intr-o poza pentru ca ii am in urechi.

Am facut o vizita scurta la Hello Free Z One Discount (am ajuns in sfarsit la magazinul din Tineretului) si am intrat si la 99cents, am gasit cateva chestii interesante. Cele de care vreau sa va spun sunt tartele de la Village Candle pe care la noi nu le-am vazut decat on-line aici, la preturi mult mai mari. La Hello au fost 7,99 iar aroma Lemon Pistachio mi se pare extrem de interesanta, imi aminteste de Vanilla Lime de la Yankee Candle, pe care am mai laudat-o pe blog.

Finalul de saptamana o sa ma prinda cu multe cani de ceai (v-am aratat noul meu ceainic pe Facebook la inceputul saptamanii, dar imi place atat de mult incat am vrut sa ajunga si pe blog), cu timp petrecut in aer liber, cu multe zambete si cu multa liniste. Asta e ceea ce-mi doresc. 

Va doresc zile senine, cu zambete si pace in suflet, faceti ceea ce simtiti si ce conteaza pentru voi. Paste fericit!

17 comentarii

  1. Setul acela de ceai e adorabil si superb. Dar mancarica aceea din tavita mi-a lasat gura apa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut mult ceainicul, mesajul mi se potriveste la fix. :)

      Ștergere
  2. Paste fericit alaturi de cei dragi Camelia, sa ai zile frumoase si cu mult soare , te pup .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un Paste fericit! Si o saptamana linistita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac tenisii albi, par super versatili! Hristos a inviat! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat! Eu am "talentul" sa fac praf tenisii albi repede, sper astia sa aiba viata mai lunga. :)

      Ștergere
  5. Sunt curioasă cum te vei împăca pe termen lung cu Revlonul. Mie mi se potriveste grozav, cea mai bună acoperire a firelor albe, nu pute - scuze de expresie, dar fix așa îți vine să spui când o folosesti :) Singura problemă e ca am bătut jumătate de oraș să-mi găsesc nuanța, nu am găsit-o, așa că, posibil, mă voi reprofila. Habar n-am cu ce.
    Sper c-ai avut zile faine și ți-a fost bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai uitat pe emag? Eu de la ei am luat-o la oferta. A fost bine in cea mai mare parte. :)

      Ștergere
  6. Tartele se evapora? E ca o ceara parfumata? Te intreb pt ca am ceva de genul de vanilie si nu se mai termina:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, se folosesc o data (daca sunt bune mde maxim 2-3 ore) si le arunci.

      Ștergere
  7. Ceainicul arata minunat! Iti plac elasticele acelea de par din Pepco? Sunt ok? Eu mi-am luat la un moment dat din Jumbo...si au fost super bune am fost foarte multumita de ele. Inca mai am 2! :D
    Dar astea par mai micute...

    RăspundețiȘtergere