7 intr-o saptamana #112

9.4.17



Am inceput saptamana cu flori si am terminat-o tot cu flori si cu rasfat. Raceala se tine in continuare de mine si nu vrea sa se dea plecata de nici un fel, asa ca a trebuit sa ma adaptez si sa functionez in reluare, lucru care m-a incurcat rau mai ales ca am avut o saptamana plina la munca. Nici vremea nu m-a incantat in mod deosebit, insa am profitat de scurtele momente insorite si m-am plimbat prin parc.

Blanoasele mele au facut numai prostii, cred ca nici lor nu le-a placut vremea din ultima perioada. Leia a reusit sa faca praf o parte din centrul de joaca (nu-mi explic nici acum cum a reusit) si mi-a aruncat niste priviri nevinovate de nici n-o cert nu mi-a mai ars. Daca as face inventarul "distrugerilor" de saptamana asta pot sa adaug pe lista doua paturi, jaluzele verticale care nu au supravietuit unor sarituri neinspirate, o mocheta care a ajuns direct la gunoi si alte mici nimicuri. Sper sa fi fost ceva in aer, de obicei n-avem astfel de probleme, dar saptamana asta s-au intamplat de toate.

Pentru ca raceala a fost la putere am incercat sa am mai multa grija de tenul meu si am apelat de cateva ori la masti si tratamente care sa ma ajute (am cam neglijat aspectul asta in ultimele saptamani si nu stiu de ce). Machiajul a fost extrem de rar, de-abia spre sfarsitul saptamanii am avut curaj sa intind mana dupa ruj. Buzele mele au fost praf de la febra interna, ma trezesc dimineata cu ele atat de uscate incat ma dor ingrozitor (si am incercat si balsamuri si uleiuri si degeaba), dar mi-era dor de una din combinatiile mele preferate Creme D'Nude de la MAC si glossul Miss Pupa in nuanta Forever Nude de la Pupa.

Cei de la Solaris mi-au trimis in avans o surpriza de Paste si m-am bucurat mult, stiti ca-mi plac produsele lor si le cumpar des. Quinoa si fulgii de ovaz instant chiar erau pe lista mea de cumparaturi si m-am bucurat mult cand le-am primit. Despre uleiurile esentiale Selection D'Or v-am mai povestit pe blog, aroma de grepfrut mi se pare fantastica si chiar v-o recomand.

Ieri am evadat putin din Bucuresti si mi-a prins tare bine, aveam nevoie de aer curat si de momente de liniste. Cateodata e bine sa lasi totul si sa-ti asculti inima.  Daca va serbati onomastica astazi va doresc ce-mi doresc si mie: liniste si multe zambete. Eu am de gand sa profit de soare si de vremea frumoasa. Duminica frumoasa!

14 comentarii

  1. La multi ani, Camelia! Sa traiesti cu numele, azi de ziua tuturor Florilor. Sănătate multă, fericire si doar bucurii, fata frumoasa😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de urari. Sa te insanatosesti repede!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Camelia!
    O zi frumoasa si multe zambete. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa iti treaca raceala cat mai repede ! Si eu neglijat mastile in ultimul timp, dar azi m am bucurat de o masca cu miere de hanuka de la 7th heaven, imi lasa mereu tenul curat si fin. Foarte frumoase rujurile. Iti doresc o saptamana plina de lucruri bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Să ai o zi frumoasă în continuare și... la multe onomastici.
    Dar te ține răceala, nu glumă, poate te lasă de tot până la urmă. O nouă săptămână cât mai faină și cu mult soare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trece ... candva, sper. Sa ai si tu o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  6. Nu-mi sărbătoresc onomastica azi, dar putem zice că da :)
    La mulți ani, Cami dragă, să-ți fie zilele la fel de frumoase ca floarea al cărui nume îl porți :)

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, Camelia!!!
    O saptamana usoara si linistita iti dorec!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani tuturor! Eu deja sunt indragostita de produsele de la Solaris! O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere