7 intr-o saptamana #114

23.4.17


Nici nu vreau sa ma gandesc la vremea din ultimele zile, asa ca o sa incep postarea asta cu unul din putinele momente cu soare pe care am reusit sa-l savurez la inceputul saptamanii. O cana de ceai, un zambet si un pic de aer curat imi ridica mereu moralul, asa ca incerc sa am astfel de momente cat mai des. Eu am incercat toata saptamana sa ignor ploaia si frigul, insa nu prea mi-a iesit, de-abia astept mai multe zile frumoase si cu soare.

Aproape toata saptamana am purtat cerceii de la Parfois pe care n-am apucat sa ii fotografiez saptamana trecuta, mie seturile astea cu trei perechi de cercei mi se par perfecte pentru ca nu trebuie sa ma mai gandesc ce cercei sa combin. La fel de mult am "abuzat" si de bratarile pe care mi le-am luat de pe Soufeel si de care o sa va povestesc mai multe intr-o alta postare pentru ca imi plac mult si cred ca o sa va placa si voua sa vedeti ce mai au nou. 

Mi-am schimbat recent telefonul, asa ca mi-am luat si niste carcase noi - probabil ca pe cea cu Trust your heart o stiti pentru ca am avut-o si la telefonul vechi (mi-a placut atat de mult incat mi-am luat-o din nou), eu cumpar mereu de la un vanzator din Anglia (il gasiti aici, transportul a fost gratuit si a ajuns coletul in cateva zile) si acum am profitat de o oferta 2+1 si am dat cam 50 lei pe cele 3 (calitatea lor e foarta buna, ultima luata de la Head Case am folosit-o aproape 2 ani si e in stare perfecta). 

Am primit si cateva noutati saptamana asta, insa n-am apucat sa le folosesc decat putin, deci nu am inca pareri de impartasit. Paleta MASTERcamo de la Maybelline a ajuns la mine cu mare intarziere pentru ca firmele de curierat lucreaza cum lucreaza, in schimb produsele de la Pupa (pe care probabil le-ati vazut pe Instagram) au ajuns repede si m-a incantat tot ce-am gasit in coletul cu noutati. Dupa ce le incerc o sa va povestesc despre ele pentru ca stiu sigur ca o sa va placa si voua.

Momentele de relaxare au fost extrem de importante pentru mine saptamana asta, fie ca s-au intamplat seara si au implicat o carte si ceva rasfat, fie ca au fost dimineata cand aveam nevoie de energie si stare de bine pentru intreaga zi. Cand in sfarsit soarele si-a facut simtita prezenta m-am bucurat de el, de verdeata si de mirosul de liliac. Saptamana voastra cum a fost? Cum vi s-a parut vremea de saptamana asta?

4 comentarii

  1. Foarte frumoase carcasele , in curand ti-o arat si pe-a mea pe insta.
    Sper sa avem o saptamana mai frumoasa cu mult soare, nu mai pot !:(
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucuresti e foarte cald, insa din cate am inteles vin iar ploile. :(

      Ștergere
  2. Am si eu nevoie de huse noi pentru telefon...si una pentru aparat!
    Imi place liliacul...chiar trebuie sa am si eu in camera cat de curand asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliacul asta chiar a mirosit bine, mi-a inveselit camera. :)

      Ștergere