Mici cumparaturi

6.4.17

Mi-am luat cateva produse noi in ultima perioada si pentru ca nu prea am mai apucat sa va arat ce cumpar (atunci cand cumpar) m-am gandit ca o postare scurta cu noutatile o sa va placa. Stiu ca postarile de genul asta sunt printre cele mai citite, chiar si mie imi place sa le citesc pe alte bloguri, iar daca mai sunt si produse cu preturi bune cu atat mai bine.


Am dat pe 23 martie o comanda pe iHerb si am ales transportul prin Global Mail, am combinat produsele in cos, am avut cateva produse "shipping saver", asa ca in final am platit doar 15 lei pe transport (am avut si cateva produse alimentare nu foarte grele), iar ieri mi-a adus postasul coletul acasa (a ajuns la oficiul postal de cartier), ceea ce n-a putut decat sa ma bucure (mie cam toate coletele cu Global Mail mi-au ajuns la posta de cartier, cred ca au fost doar doua sau trei exceptii).

Am profitat de reducerea pe care o aveau produsele Real Techniques cand am dat comanda si mi-am luat inca o pensula Expert Face Brush (mai am cateva, insa manerele au inceput sa arate rau si am simtit nevoia de una noua - v-am spus de multe ori cat imi place pensula asta) si pensula noua pentru concealer, Expert Concealer Brush. Am luat si setul 2 miracle mini eraser sponges, chiar daca n-am mai folosit de ceva vreme buretei pentru aplicarea machiajului (Beauty Blenderul si Miracle Complexion Sponge stau de ceva vreme uitati intr-un sertar).

Ultimul produs de beauty pe care l-am luat este crema de maini Berry Blossom de la eos, a fost mai putin de 10 lei si am fost curioasa sa vad cum e. La noi preturile sunt mult mai mari, iar pe iHerb selectia e mult mai buna din punctul meu de vedere. Daca va intereseaza ceva puteti sa vedeti aici ce produse au si care sunt preturile, eu am vrut sa iau si o crema de ras, insa era prea grea si am renuntat.


Am profitat de reducerile de zilele trecute de pe Elefant si de faptul ca au deschis un punct de ridicare aproape de mine (Bulevardul Basarabia, daca stati in zona asta) si mi-am comandat doua rujuri de la Makeup Revolution. In ultima perioada au adus multe produse Makeup Revolution si preturile sunt chiar bune - le gasiti aici. Ambele rujuri sunt din gama Iconic Pro si, bineinteles, ca sunt nuante nude: Absolutely Flawless si Game of Mystery (eu am ales varianta mata pentru aceasta nuanta). Nu am apucat sa le incerc pentru ca am buzele praf de la raceala, insa par misto si miros bine (ceva dulceag, usor vanilat).


Ultimul produs este unul pe care ma bucur extrem de mult ca am avut inspiratia sa-l iau din nou, Super Antioxidant Concentrate Serum din gama Resist de la Paula's Choice. Am terminat recent un tub si mi-a placut la nebunie, mai ales in perioadele in care tenul meu a dat semne de nemultumire. Raceala din ultima saptamana mi-a dat mari batai de cap, iar serul asta a fost salvarea mea. Mi-am suflat nasul de atat de multe ori incat nu mai rezist nici sa-l ating, dar urmele nu se vad pe fata mea, desi eram sigura ca n-o sa ma scoata nimic din impas. Tenul meu arata chiar bine tinand cont cat am transpirat si ce nopti agitate am avut si "vinovat" e serul asta. Il folosesc si dimineata si seara, in functie de ce-mi cere tenul, clar e pe lista mea cu produse misto.


Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima vreme?

8 comentarii

  1. Bureteii ii am si eu si imi plac foarte mult pentru aplicarea anticearcanului . Pe Iherb nu am mai dat comenzi si nici nu mai dau , m-am saturat de posta vamala . Cu Strawberry la fel, desi am avut un parfum in comanda tot la vama a venit .
    Crema de maini de la EOS o am si eu, am luat-o de pe Elefant dar nu mi-a placut mirosul si nici sistemul de inchidere , riscam sa imi rup unghiile de fiecare data :)
    De abia de azi am inceput sa ma simt mai bine, mari batai mi-a dat si mie raceala. M-am rasfatat cu doua genti noi!! In curand le vezi pe instagram, cel putin una din ele . Te pup sper ca si tu esti mai bine.
    ps : Becca !!! Sephora !!! BeautyBarometer !!!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat crema aseara, dar cum n-am miros ... nu pot sa ma pronunt. :))

      Si eu am 2 genti noi, una am pus-o pe Instagram zilele trecute, dar nu i-am aratat si cureaua misto. Poate reusesc sa fac poze zilele astea sa vi le arat, dar la cum ma simt ...

      Nu-mi mai zice de Becca si Sephora, ma ia durerea de cap si de portofel. :))

      Ștergere
  2. Asta vroiam sa zic si eu ce a scris Anamaria la P.S. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci gata, fara Becca, nu am bani de Becca si am deja destule produse de la ei (ma mint singura) si scriu asta uitandu-ma la paleta de pe Cult Beauty. :))

      Ștergere
  3. Nu am mai dat de mult o comanda pe Iherb. Nu imi doream sa primesc si comanda lor la vamala. Acum ca s-au mai schimbat datele problemei, cred ca ma voi incumeta.
    Rujurile de la makeup forever sunt foarte faine si chiar ieftine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Makeup Revolution are produse interesante, am mai avut un iluminator de la ei care mi-a placut mult.

      Ștergere
  4. Expert Face Brush o folosesc și eu de vreo 3 ani, a fost o achiziție inspirată. Zilele trecute am prins o ofertă bună la Paula's Choice și am luat Resist Hyaluronic Acid Booster, am citit recenzii bune și foarte bune despre produsul ăsta așa că de-abia aștept să îl folosesc. Ieri am petrecut vreo 20 de minute la un stand cu produse NYX (waaay too many options) și am plecat doar cu un Soft Matte Lip Cream într-o nuanță de roz potolit (Istanbul) pe care deja îl ador! În rest... prostii, pijamale cu rechini simpatici de la Forever 21, Hangover Primer și un bronzer travel size de la Too Faced, John Frieda fine to full blow-out spray (despre produsele JF am citit prima data la tine pe blog), demachiantul suprem Take the Day Off... și lista nu se termină aici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere. O sa-ti placa sigur boosterul cu acid hialuronic, mie imi place mult de tot. Mi-e dor si mie de ceva de la John Frieda. :)

      Ștergere