Produse noi de la Herbagen

20.4.17

Cei de la Herbagen au lansat cateva produse noi pentru primavara asta si in ultimele saptamani le-am incercat ca sa va pot povesti mai multe pentru ca ati fost tare curioase cand vi le-am aratat pe Facebook. Nu este prima data cand va povestesc despre produsele Herbagen pe blog, este un brand despre care nu se vorbeste foarte mult si chiar nu stiu de ce, mai ales ca au preturi bune. Uleiurile lor de masaj, mastile de par si nu numai sunt produse bune care chiar merita mai multa atentie.


Apa florala Rose este o combinatie de apa florala din trandafiri bio si argint coloidal-ionic Argentum+®, care are un efect germicid rapid si complex (studiile au aratat ca distruge peste 600 de tipuri cunoscute de microorganisme, aducand multe beneficii epidermei). Puteti citi aici mai multe despre ce poate face apa asta florala, eu o folosesc pentru improspatare fie dimineata, fie seara, fie pe parcursul zilei atunci cand simt nevoia. Se poate aplica si peste machiaj, insa cu putina atentie pentru ca jetul pulverizat este destul de puternic.

Untul de cocos pentru corp este un produs care stiu ca o sa placa multora dintre voi, formula este imbunatatita cu ceara naturala de albine si vitamina E si nu contine conservanti. Untul de cocos se poate folosi atat pe corp, cat si pe unghii si cuticule, insa si ca masca pentru par. Probabil ca stiti ca mirosul de cocos nu este printre preferatele mele, asa ca eu am folosit untul doar pe zonele foarte uscate si pe cuticule pentru ca nu au fost in cea mai buna forma, insa daca va place aroma de cocos o sa va placa sigur si untul asta de corp.

Black Mask este o masca cu carbune care indeparteaza impuritatile si excesul de sebum, contribuind la indepartarea punctelor negre. Eu nu am ten gras (tenul meu este normal) si nici nu m-a incantat formula (alcoolul este printre primele ingrediente), insa simt uneori ca am nasul si zona barbiei mai incarcate (chiar daca folosesc exfolianti chimici), asa ca i-am dat o sansa si am aplicat-o pe aceste zone si am lasat-o sa actioneze cam 25 de minute. Mi-a placut cum mi-am simtit tenul dupa, insa tinand cont de alcoolul din compozitie si mirosul destul de puternic (atunci cand o aplic) nu este un produs dupa care o sa intind mana des, desi am apreciat faptul ca se indeparteaza extrem de usor dupa ce se usuca.


Ati incercat vreunul dintre produsele astea noi de la Herbagen? Va tenteaza ceva?

8 comentarii

  1. Untul de cocos de corp ma intereseaza si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram sigura ca o sa va tenteze, stiu ca multe dintre voi iubesc cocosul.

      Ștergere
  2. Nu am acces la produsele lor, cel putin in magazinele pe care le am in oras, nu au produsele lor, gasesc dor gelul intim de la ei, de care sunt foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei neaparat ceva poti sa le iei direct din magazinul lor on-line.

      Ștergere
  3. Untul de cocos si apa florală sunt in topul preferințelor mele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am folosit apa de trandafiri des in ultima perioada. :)

      Ștergere
  4. Un ulei si un gel de dus am incercat acum ceva vreme, le gaseam in Kaufland, mi-au placut mult si intradevar preturile erau decente si calitatea f buna.
    Mi-ar place sa testez de la ei untul de corp. Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu rar vad produsele lor prin magazine, nu stiu de ce, mai ales ca-s accesibile. :)

      Ștergere