15 ore din viata mea

3.4.17

Exista o intrebare care mi se pune extrem de des, mai ales atunci cand ma intalnesc cu alte bloggerite, dar chiar si in viata mea de zi cu zi. Cum reusesc sa ma ocup de blog zilnic si sa nu neglijez celelalte lucruri importante pentru mine? Raspunul e unul care nu-mi place in mod deosebit - compromisuri, dar care reflecta foarte bine realitatea. Imi setez prioritatile, nu ma duc decat la acele evenimente care ma intereseaza cu adevarat, am grija sa-mi acord momente pentru mine si incerc sa nu uit niciodata care sunt lucrurile si oamenii care imi mangaie sufletul la finalul zilei. 

Ma ajuta foarte tare faptul ca muncesc pentru mine (si cand spun asta nu ma refer la blog) si astfel pot sa jonglez cu programul intr-un mod care sa ma ajute sa fac exact ceea ce-mi doresc si sa am grija sa-mi fie si bine. In plus sunt un om cu atentie distributiva si memorie vizuala buna, iar atunci cand ma intereseaza ceva retin foarte usor detaliile. Asta mi-a fost intotdeauna de mare folos si m-a ajutat sa pot face mai multe lucruri in acelasi timp, fara sa dau gres cu vreunul. Stiu ca nu toata lumea functioneaza asa, dar pentru mine asta e solutia. M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa va exemplific o zi cu cateva poze si cu multe cuvinte, asa ca am ales ziua de vineri cand am avut chestii legate si de blog si de munca, dar si lucruri pe care le fac pentru mine. A fost o zi cu multe drumuri, insa asa sunt multe din zilele mele.


M-am trezit la ora 7 (de obicei ma trezesc un pic mai tarziu, v-am mai spus ca nu sunt o persoana matinala si nici nu incerc sa schimb asta la mine - daca am treaba ma trezesc fara probleme, daca nu imi place sa mai lenevesc putin in pat), iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa ascult o scurta meditatie ghidata si sa-mi acord 5 minute sa incep ziua bine. Am incercat in ultimele luni sa fiu recunoscatoare pentru ceea ce am si sa nu mai pun accent pe ceea ce am pierdut si se pare ca functioneaza. Am facut un dus rapid, gelurile de dus cu menta sunt preferatele mele in zilele cand am nevoie de energie si am adunat cateva in baie in ultima perioada, dupa care am hranit (in mare viteza) blanoasele. Plimbarea de dimineata cu cateii n-a fost tocmai plimbare, dar uneori trebuie sa ne adaptam la timpul pe care il avem.

In ultima luna am luat de doua ori pe zi (dimineata si seara in cazul meu pentru ca la pranz nu prea reusesc sa-mi fac timp sa mananc) cate doua capsule de SlimSun. Nu sunt adepta pastilelor si v-am mai spus asta, insa dupa 3 luni de antrenamente si oboseala care pusese stapanire pe mine am simtit nevoia de putin ajutor. SlimSun este un produs din ingrediente naturale (extracte din plante, cochilii de crustacee si minerale) si ce face este sa scada absorbtia grasimilor si a carbohidratilor, ceea ce-l face potrivit si pentru cei ce vor sa-si mentina greutatea, nu doar sa slabeasca. Cele 5 ingrediente pe care le contine sunt: chitosan, extract de fasole alba, Advantra-Z, morosil si chromax si pot sa va spun ca - in cazul meu - combinat cu un stil de viata sanatos (alimentatie cat mai "curata" si miscare) a functionat.

Nu stiam la ce sa ma astept (partea sceptica din mine a fost extrem de alerta), dar tinand cont ca am avut 3 luni inainte in care am mancat la fel si am mers la 3 antrenamente XBody pe saptamana, am vazut clar diferenta, atat la kilograme, cat si la centimetri la ultima masuratoare. In luna cat am luat SlimSun am slabit 7 kilograme, iar pe coapse si brate am pierdut cate 3,5 cm, mult mai bine decat in lunile anterioare. Am mancat extrem de curat si sanatos, n-am ratat nici un antrenament, insa clar au ajutat si pastilele astea - nu stiu sa va spun daca chiar reduc pofta de mancare pentru ca eu de la febra musculara de la abdomen n-am oricum pofta deosebita de mancare. Despre Redoxon cred ca v-am mai spus acum ceva vreme, este o constanta in viata mea in ultimele luni - ma ajuta cu febra musculara, cu imunitatea, dar si cu nivelul de energie.

Cum ma astepta o zi plina m-am gandit ca un terci de ovaz e cea mai buna alegere, asa ca mi-am pregatit rapid unul cu lapte de ovaz si pentru a-l indulci si a fi mai consistent am adaugat si o banana pasata. L-am mancat cu o capsuna, cateva nuci caju si niste cacao nibs in timp ce m-am machiat usor. Am facut tampenia sa beau apa rece dupa un antrenament (eram extrem de transpirata) si nu sunt nici acum in cea mai buna forma, asa ca am folosit doar cateva produse care sa ma ajute sa arat mai bine decat ma simt.


La 10:30 am ajuns in Baneasa la invitatia celor de la the Body Shop - au lansat noua gama Almond Milk & Honey, insa o sa va povestesc mai multe despre produse cu alta ocazie. De acolo m-am grabit sa ma intorc in zona Unirii, la PureShapes, pentru ca aveam ultimul antrenament de saptamana asta. Dupa antrenament m-am grabit sa ajung la o intalnire legata de munca (noroc ca era tot in zona aia si am ajuns repede), insa n-am avut mult timp la dispozitie pentru ca aveam programare si la masaj (in ultimele doua luni am incercat sa ajung macar o data pe saptamana si la masaj). 

Intre intalnire si masaj am realizat ca nu o sa am timp sa mananc nimic, asa ca am scos din geanta batonul nakd Cashew Cookie (am mereu cate un baton nakd in geanta pentru urgente - asta m-a ajutat sa nu mananc "tampenii" cand am fost in miscare toata ziua) si mi-am luat si ceva de la Sloop sa imi dea putina energie. Dupa masaj am preferat sa merg putin pe jos si sa ma bucur de cer si de aer pentru ca stiam ca urmeaza inca cateva ore cu multe de facut (si am dat gata si o sticla de jumatate de litru de apa).


Am ajuns acasa in mare graba si am trecut direct la mailuri si ce telefoane aveam de dat, am avut si cateva probleme de rezolvat legate de munca (care nu erau in plan si m-au intarziat putin). Cu telefonul la ureche si cu aparatul foto in mana am reusit sa fac niste poze pentru blog pentru cateva postari care vor urma. Printre picaturi a trebuit sa imi fac timp si pentru Alma care se "vaita"  pe langa mine s-o bag in seama, dar si sa termin o comanda pentru munca. 

Mi-am facut o salata si am apucat sa mananc inainte sa plec iar de acasa, insa din pacate am fost cu mana pe mouse tot timpul cat am mancat (si nu este bine, dar lucrurile nu ies mereu asa cum ne dorim) pentru ca mai aveam de rezolvat diverse si de incarcat niste poze pentru o propunere legata de munca. As fi vrut sa am 10 minute pentru mine sa-mi trag sufletul, dar nu s-a intamplat.


Am plecat in viteza de acasa, m-am oprit sa iau niste flori pentru o prietena care si-a aniversat ziua de nastere, m-am vazut cu ea in mare graba, i-am dat cadoul si florile si am plecat mai departe la o intalnire legata de munca. Intalnirea a durat mai mult decat mi-am imaginat, am avut de stabilit multe detalii, clienti s-au razgandit de cateva ori (dar asta se intampla mereu), insa in final am plecat de acolo cu o lista clara, ceea ce m-a multumit.

Am ajuns destul de tarziu acasa, n-am apucat sa ajung sa iau comanda de la Elefant si nici sa iau hrana uscata pentru blanoase (le-am rezolvat si pe astea sambata, impreuna cu celelalte lucruri pe care le mai aveam de facut). Mi-am facut o cana mare de ceai si am citit putin, cat sa-mi relaxez mintea si sa ma detasez de tot ce-am facut intreaga zi, dupa care a urmat o tura de joaca cu Leia, care n-a vrut sa priceapa deloc ca sunt obosita, ea avea chef de smotoceala. Mi-am terminat seara cu niste clipuri pe Youtube (n-am mai facut asta de ceva vreme) si o alta meditatie ghidata care sa ma ajute sa dorm mai bine.


Si cam asta a fost ziua mea, nu sunt toate asa - unele sunt mai linistite, altele sunt mult mai agitate. Sunt zile in care reusesc sa postez cate ceva si pe Facebook si sa ma ocup si de Instagram (si daca am noroc sa raspund si la comentarii pe blog), sunt zile cand n-am timp de nimic, sunt alte zile in care munca imi acapareaza tot timpul si nici nu se pune problema de altceva, dar sunt si zile cand pot sa respir si sa-mi permit sa stau o ora degeaba in mijlocul zilei. Incerc sa iau fiecare zi asa cum vine si sa fiu cat mai prezenta in ceea ce fac.

16 comentarii

  1. Albu Steluța Georgiana3 aprilie 2017 la 23:26

    După părerea mea ai avut o zi plina cu 'de toate'😉

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow ce zi nebuna . Leia e tare simpatica si cred ca te linisteste dupa o asemenea zi .Imi plac si mie tare mult batoanele proteice dar nu au mai revenit pe stoc preferatele mele .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost multe drumuri, d-aia a fost mai haotica ziua. De la nakd am incercat recent Cocoa Orange si Cocoa Mint (nu sunt eu fana cocoa nimic, dar am zis sa le incerc) si chiar mi-au placut. Nu mai tin minte care ai zis ca-ti plac tie. :)

      Ștergere
    2. Cocoa Orange
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Ti-am trimis mail unde le gasesti cu transport gratuit. :)

      Ștergere
    4. Imi poti trimite si mie, te rog? Liliana Tebeica pe fb messenger (unde am mai vorbit:) sau liliana.tebeica@yahoo.com

      Ștergere
    5. Da-mi mesaj pe Fb si-ti spun siteul, nu am timp sa caut in mesaje.

      Ștergere
  3. Pfuuu ce harnică ai fost! Ai făcut atât de multe și seara te-ai abținut de la dulciuri... Aici mai am de lucru eu... Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am probleme seara cu dulciurile, nici nu cred ca am avut vreodata, dar si daca as avea nu as gasi nimic in casa, asa ca nu exista pericolul. :)

      Ștergere
  4. Meditație ghidată? Sună bine :)
    Bravo, Cami, te admir pentru perseverență. Adică și pentru asta :)
    Am fost ieri prin Buc, m-am gândit și la tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, meditatiile ghidate sunt de multe ori salvarea mea. Nu reusesc sa ma relaxez suficient sa ma descurc singura, asa ca am gasit o solutie de compromis si e tare bine, ar trebui sa incerci. Cand mai ajungi poate faci mai mult decat sa te gandesti. :)

      Ștergere
    2. A fost pe repede/ înainte, Cami :) Duminică am plecat de dimineață, luni am avut programare la doc - omulețul de zahăr, de fapt - și tot luni am revenit acasă. Dar daca va mai fi vreo dată viitoare cu ceva mai mult timp, dau un semn :)

      Ștergere
    3. Păi nu prea. Cel puțin așa a zis doc. ce l-a operat. Dar vedem. Nu renunț așa ușor. Zâmbet ție :)

      Ștergere
    4. Va trimit ganduri bune ... multe. :)

      Ștergere