The Body Shop Vitamin C Glow-Revealing Liquid Peel

12.4.17


Gama cu vitamina C de la The Body Shop imi place mult si v-am mai povestit in trecut despre cateva produse din gama asta, asa ca atunci cand am vazut ca au lansat un nou produs m-am bucurat si am fost extrem de curioasa sa vad cum este. Noul produs lansat este Glow-Revealing Liquid Peel, un gel cu curatare a tenului ce contine extract de camu camu si miere, are 145 ml si costa 89 lei.

Gelul are o textura extrem de interesanta care in contact cu piele se cojeste si exfoliaza celulele moarte si impuritatile. Senzatia pe ten este una ciudata si cred ca trebuie mentionat clar asta - aplici pe ten (se recomanda pe tenul uscat, insa eu am incercat si pe tenul umed si e acelasi lucru) un gel transparent si fin, iar in momentul in care incepi sa-l masezi pe ten se formeaza niste scame care aduna "mizeria" de pe ten. Mie mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu senzatia asta pentru ca n-am mai intalnit-o la vreun alt produs de acest gen.

Parerea mea despre produs este una mixta si de-asta nici nu m-am grabit sa scriu despre el, desi il folosesc de saptamani bune. Imi place mult cum imi simt tenul dupa ce il folosesc (chiar are un aspect radios si odihnit, pe langa faptul ca il simt foarte neted), insa de fiecare data simt nevoia sa clatesc tenul cu un alt produs pentru ca raman cu o senzatie lipicioasa (probabil combinatia de camu camu si miere e de vina), ceea ce din punctul meu de vedere nu prea are sens - folosesc un gel cu curatare ca sa fie nevoie sa il curat cu un alt produs. Eu am obiceiul sa folosesc doua produse de curatare atunci cand imi simt tenul incarcat, deci n-ar fi chiar asa o mare problema, insa nu toata lumea face asta.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Chiar sunt curioasa sa aflu si alte pareri.

2 comentarii

  1. Si eu am mixed feelings. Prima data cand l-am folosit, l-am folosit ca pe un gel de curatare - adica pe pielea umeda. Nu mi-a placut deloc senzatia si am ramas cu scame pe fata care nu s-au dus nici cu slujbe. Cateva zile am ramas cu pielea moarta pe o parte. Am crezut ca e din cauza ca nu l-am folosit cum trebuie. A doua oara a fost ceva mai bine, dar pe o parte tot mi-a mai ramas piele moarta, care arata ciudat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a mai zis cineva exact acelasi lucru, se pare ca asta e produsul. :)

      Ștergere