Secom a lansat Andalou Naturals in Romania

7.4.17


Produsele de la Andalou Naturals nu-mi sunt necunoscute, asa ca m-am bucurat cand am vazut ca cei de la Secom le-au adus in sfarsit si in Romania. Saptamana trecuta am fost la evenimentul de lansare si mi-a placut mult povestea pe care au creat-o cei de la Secom. Chiar daca afara ploua, atmosfera a fost una de primavara, cu multe flori si cu un decor care n-avea cum sa nu-ti aduca zambetul pe buze. A fost interesant sa aflu mai multe despre istoria brandului si sa descopar lucruri pe care nu le stiam.

Cei de la Secom au adus 60 de produse din portofoliul Andalou Naturals si sunt atat produse pentru ingrijirea tenului, cat si pentru corp si par. Produsele Andalou Naturals contin ingrediente nemodificate genetic (fiind de altfel primul brand din SUA care a obtinut certificarea Non-GMO), nu contin gluten si nici parabeni, sunt produse cruelty-free si pot fi folosite si de catre femeile insarcinate. Produsele Andalou Naturals utilizeaza celule stem din plante si fructe si ingrediente inovatoare precum resveratrol, probiotice, enzime derivate din fructe de padure, coenzima Q10 si miere de Manuka pentru a intarzia procesul natural de imbatranire a pielii. Sloganul celor de la Andalou Naturals este "Beauty is YOU", iar produsele pe care le scot pe piata sunt produse naturale, prietenoase cu pielea noastra. 

Cele patru game pe care le-au adus pentru ingrijirea tenului sunt 1000 Roses (pentru ten sensibil cu celule stem din trandafir alpin), Age Defying (pentru ten uscat cu resveratrol, celule stem din fructe si coenzima Q10), Clear Skin (pentru ten gras cu acid salicilic, acai si kombucha) si Brightening (pentru ten normal si mixt cu celule stem din citrice, vitamina C, extract de morcov, miere de Manuka si dovleac). Fiecare gama contine atat produse pentru curatare (demachiant, toner), cat si produse pentru regenerare, intretinere si ingrijire (crema de zi si de noapte si lotiune hidratanta) si tratamente (masca si ser). Daca nu stiti produsele si vreti sa le incercati exista niste kituri de start interesante, eu l-am avut pe cel din gama Brightening si m-a ajutat sa-mi fac o parere despre produse.

Produsele pentru par nu le stiu, insa am vazut ca sunt trei game pentru stralucire, volum si hidratare, iar produsele nu contin nici siliconi si nici sodium laureth sulfate, asa ca eu pe viitor o sa le studiez mai cu atentie. In gama de ingrijire a corpului sunt geluri de dus, lotiuni de corp, creme de maini si unturi de corp, iar la eveniment am aflat ca cei de la Andalou Naturals se implica foarte mult in proiecte sociale - de exemplu profitul net pe care il inregistreaza in urma vanzarii cremelor de maini il doneaza pentru educatia femeilor din tarile macinate de conflicte (Afganistan, Rwanda si Cambogia). Produsele se pot achizitiona din reteaua de magazine Secom, dar si din magazinul lor on-line si se gasesc si la unele farmacii si magazine partenere.

Stiti produsele de la Andalou Naturals? Ati incercat ceva de la ei? Va tenteaza sa incercati ceva?

Trimiteți un comentariu