Rasfatul de dimineata (in mai putin de 10 minute)

10.4.17



Au fost multe perioade in viata mea cand eu nu am fost o prioritate pentru mine si nu pentru ca n-as fi vrut asta, ci pentru ca viata m-a luat pe sus si mereu aparea altceva mai "important". Mereu gaseam timp sa rezolv problemele altora (unele mai importante, altele adevarate prostii), dar uitam de mine si de ce conta cu adevarat pentru mine. In urma cu multi ani, intr-un moment deloc usor, mi-am promis ca orice s-ar intampla in viata mea sau a celor dragi mei, o sa gasesc zilnic cateva minute numai pentru mine, timp in care sa fiu eu cu mine si sa ma incarc cu energie.

Si asta fac ... am grija de mine si de sufletul meu. Nu conteaza ca am o zi nebuna, cumva gasesc cateva minute fie dimineata, fie seara, fie undeva in mijlocul zilei, sa iau o pauza, sa respir adanc, sa ma gandesc la ce-mi mangaie sufletul, sa-mi fac o mica bucurie si sa rasuflu usurata. Lumea in care traim acum e una nebuna si de cele mai multe ori timpul nu ne e prieten, dar pana la urma totul se reduce la prioritati - n-o sa facem niciodata toate lucrurile pe care vrem sa le facem, o sa fie mereu inca ceva de rezolvat, inca un telefon de dat, inca un drum de facut, dar ce conteaza pana la urma la sfarsitul zilei? Numarul de treburi rezolvate sau felul in care tu te simti? Pentru mine conteaza starea mea, sufletul meu, emotiile mele, pentru restul exista si ziua de maine.

Azi dimineata mi-am facut o cana de ceai, am folosit roll-on-ul Opening Heart de la Aura Cacia, mi-am bagat castile in urechi si am ascultat muzica in timp ce mi-am facut un masaj facial scurt cu uleiul de cacay de la Oils of Heaven. Iar la final am mancat un baton Cocoa Mint de la nakd pentru ca nu mi-era foame, dar am zis sa nu sar peste micul dejun. N-a durat mai mult de 10 minute toata povestea asta, insa mi-a dat o stare de bine si mi-a calmat mintea, astfel incat sa pot sa incep saptamana asta bine.

Voi ce-ati facut pentru sufletul vostru in dimineata asta?

6 comentarii

  1. Conteaza mult cateva momente de respiro.
    Azi dimineata am savurat o cafea buna in fata geamului larg deschis. Aer proaspat, natura, liniste, m-am incarcat cu energie pentru intreaga zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa faceam si eu pana cand am vazut cat de parsive sunt unele persoane . Le faci un bine si pe urma uita de tine , m-am saturat de asemenea oameni, am inceput sa fiu mai selectiva .
    Apropo de batoanele NAKD, am dat azi o comanda pe site-ul recomandat de tine , multumesc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am dat joi, dar vad ca n-au expediat nici pana acum. Sa vedem cat de seriosi sunt. :)

      Ștergere
  3. Am mancat o placinta cu branza sarata de la mega image! Tocmai ce am descoperit.o!:)) Dana

    RăspundețiȘtergere