Elizabeth Arden Advanced Ceramides Capsules

5.4.17

Cei de la Elizabeth Arden au o intreaga gama de ingrijire cu ceramide, eu am incercat o parte dintre produse si v-am povestit de ele in trecut pe blog. Serul din gama Flawless Future inca il mai folosesc (sunt la a doua sau a treia sticla, nici nu mai stiu), insa am facut o pauza de la Ceramide Capsules pentru ca ficatul meu n-a mai tolerat mirosul - n-as zice ca este unul deranjant (cel putin nu pentru multe persoane), insa pentru mine a fost prea mult intr-o perioada in care oboseala si-a spun cuvantul.

Recent cei de la Elizabeth Arden au scos o varianta noua de Advanced Ceramide Capsules (Daily Youth Restoring Serum) si recunosc ca mi-au starnit curiozitatea. Prima varianta a capsulelor cu ceramide a aparut pe piata cosmetica in 1990 si la momentul ala a fost o adevarata nebunie, ideea de doza unica fiind una revolutionara la acel moment. Noua formula promite ca ofera beneficii anti-aging triple, imbunatateste functia de aparare a pielii, ajuta cu hidratarea si minimizeaza aspectul liniilor fine si al ridurilor.


Noua formula, pe langa ceramide 1 si 6 (pe care le avea si formula veche), contine si ceramide 3 care ajuta mult pielea sa-si mentina hidratarea, iar o alta noutate este Botanical Complex Technology (o combinatie de extract de alfalfa, lipide din masline si hidrocarbura din ulei de cocos) care reduce aspectul ridurilor si al linilor fine, creste nivelul de hidratare si calmeaza pielea. Celelalte ingrediente din formula sunt inca prezente: acizi grasi, colesterol, phytosphingosine, extract de sea fennel, ulei tsubaki si retynil palmitate (o forma de vitamina A).

Imi place mult mai mult formula asta noua, nu are nici un miros, iar textura este mult mai fina, mai matasoasa si se absoarbe mult mai usor in piele (nici formula veche nu statea prost la capitolul asta, dar cea noua e mult mai misto), iar modul in care imi simt tenul dupa ce aplic acest ser imi place la nebunie. Pielea ramane hidratata, are un aspect mai ferm, iar tenul este mai luminos si mai neted si datorita texturii mult mai fine pot sa folosesc capsulele si dimineata fara probleme.


Va tenteaza formula asta noua a capsulelor cu ceramide de la Elizabeth Arden? Ati incercat altceva din gama lor cu ceramide?

3 comentarii

  1. Se pare ca am simtit amandoua la fel :)
    Nici mie nu-mi place mirosul si ma bucur ca au schimbat formula . N-am incercat altceva din gama asta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o sa-ti placa sigur astea noi, o sa-ti pun 2-3 sa vezi cum sunt comparativ cu cele vechi. :)

      Ștergere
    2. Da, multumesc,te pup .
      (Anamaria)

      Ștergere