Pupa Milk Lovers Almond Milk & Flowers

25.4.17


Cei de la Pupa au lansat la inceputul anului o noua gama pentru ingrijirea corpului, Milk Lovers, care mie mi s-a parut extrem de interesanta si chiar am fost extrem de curioasa sa vad cum sunt produsele. Cele trei combinatii sunt lapte de ovaz si vanilie (nutritiv pentru pielea uscata), lapte de orez si zahar (emolient pentru pielea sensibila) si lapte de migdale si flori (hidratant pentru toate tipurile de piele). 

Fiecare dintre cele trei game contine cinci produse: lapte de dus (in doua variante 250 si 500 ml), lapte de dus cu micro granule naturale (un exfoliant bland), spuma de baie (sub forma de lapte cremos), lapte de corp si unt de corp, iar preturile sunt curpinse intre 37 si 65 lei. Am vazut ca cei de la Pupa au si cateva seturi cadou cu 2 sau 3 produse din gama asta si tinand cont cum arata ambalajele produselor (mie imi plac foarte mult, desi n-as fi zis initial ca sunt genul meu) cred ca sunt perfecte pentru a fi oferit cadou. Produsele nu contin parabeni, silicon, petrolatum, alcool sau coloranti, ingredientul principal fiind laptele vegetal.

Am folosit in ultimele doua saptamani doua dintre produse (laptele de dus si untul de corp) si imi plac la nebunie, desi recunosc ca combinatia lapte de migdale si flori este ultima pe care as fi ales-o dintre cele trei disponibile. Insa cateodata surpriza vine de unde nu te astepti si ajung sa-ti placa arome pe care nu le-ai alege in mod natural. In ambalaj mirosul este destul de puternic (deloc sintetic, aroma pura de migdale cu accente florale), insa dupa ce produsele sunt folosite pe piele isi pierd din intensitate pana la punctul in care devin delicioase si extrem de placute. 

Laptele de dus imi place mai mult decat pot sa spun in cuvinte si chiar nu ma asteptam la asta. Este foarte cremos si fluid, invaluie pielea intr-o spuma moale si usoara, curata cu blandete si pielea ramane matasoasa si cu miros discret si placut. Textura lui e o adevarata placere si in serile cand sunt extrem de obosita dupa el intind mana. Imi place atat de mult, incat sunt tentata sa ma duc sa-mi iau si varianta exfolianta sa vad cum e. Untul de corp este bogat si untos, insa se simte extrem delicat pe piele si se absoarbe repede. Pielea ramane hidratata si cu un miros care relaxeaza mintea si corpul, parca as incerca si laptele pentru corp intr-o alta aroma. 

Imi place mult si gama Home Spa de care v-am mai povestit pe blog, insa si Milk Lovers merita incercata pentru ca este gandita pentru a oferi momente de relaxare si rasfat. Ati incercat ceva din gama asta? Care dintre cele trei arome vi se pare mai interesanta?

4 comentarii

  1. Cat de bine arata produsele!!! Au ambalaje care par mai scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  2. In Romania unde se gasesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupa are atat magazine fizice, cat si magazin on-line. Sunt locatiile mentionate pe siteul lor.

      Ștergere