Pai Instant Calm Redness Serum

29.12.16

Despre produsele Pai v-am mai povestit pe blog in ultimii doi ani, cam tot ce-am incercat mi-a placut mult, sunt cateva pe care le-am si recumparat si refolosit, insa despre Sea Aster & Wild Oat Instant Calm Redness Serum pe care il gasiti aici n-am apucat sa scriu nimic, desi l-am tot folosit in ultimele luni. Pretul lui este destul de mare (54 euro/ 50 ml) insa cei de la Pai au periodic oferte interesante si sunt perioade cand se pot cumpara produsele la preturi foarte bune.

Eu am profitat de o oferta misto de tot, am platit 3 produse si 3 le-am primit gratis, probabil ca vor mai aparea oferte de genul asta daca aveti de gand sa luati mai multe produse. Oricum la ei pe site sunt periodic oferte cu cate un produs gratuit (recent au oferit mult laudatul Rosehip Oil), dar si cateva travel kituri cu mini produse daca vreti sa incercati ceva si sa nu aruncati multi bani din prima. In perioada asta au cateva seturi la preturi bune si un cod promotional, asa ca daca vreti sa le incercati e cel mai bun moment.


Instant Calm Redness Serum este destinat tenului sensibil, cu tendinta de inrosire si nu contine alcool si nici alti iritanti. Produsele Pai au formule extrem de curate si serul asta nu face exceptie. Pe langa ingredientele anti-inflamatoare si de calmare, contine si acid hialuronic pentru o hidratare mai profunda a tenului. Pai ofera si un alt ser Perfect Balance Blemish destinat tenului mixt/ gras predispun la acnee, insa eu l-am ales pe acesta.

Are o textura extrem de usoara, pare mai degraba un gel foarte aerat si intra imediat in piele, reusind sa calmeze pielea iritata si sa ii ofere o senzatie de racorire si confort. Eu il folosesc in special dimineata cand simt ca tenul meu da semne de nemultumire si-mi place mult. Mirosul este unul natural (cum au toate produsele Pai), insa nu este unul pe care sa nu-l tolerez cum am patit cu crema de ochi de la ei. Calmeaza si hidrateaza si de multe ori e singurul produs hidratant pe care il folosesc, intrucat nu simt nevoia de mai mult.

Ati incercat produsele de la Pai? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. imi plac mult produsele astea doar din descrile tale, inca n-am reusit sa ma apropii de ele, dar cine stie?

    RăspundețiȘtergere