Apivita Caring Lavender

6.12.16


Acum doua saptamani am ajuns in magazinul din Baneasa a celor de la Apivita (singurul pe care il au din cate stiu eu) si mi-a placut tare mult ce-am gasit acolo. A fost prima mea vizita in magazin, pana acum n-am avut contact cu produsele lor decat in farmaciile Sensiblu, sigur ma mai intorc. Magazinul pare un mic colt de rai si aromele te cuceresc dinainte sa ii calci pragul. Cu ocazia asta am descoperit ca eu si Apivita avem aceeasi varsta - 37 de ani, chiar nu stiam ca sunt de atatia ani pe piata.

Am descoperit ultima gama lansata pentru ingrijirea corpului - Calming Lavender, care contine 3 produse: gel de dus, crema pentru corp si ulei pentru corp. Desi lavanda nu este prima alegere cand vine vorba de produse relaxante (chiar daca am cateva uleiuri si saruri de baie cu lavanda pe care le folosesc atunci cand sunt extrem de obosita si stresata),  aroma acestei game este una care chiar imi place, are ceva relaxant si linistitor, daca aveti ocazia sa o incercati, s-ar putea sa fie pe gustul vostru.

In magazine am descoperit si seturile cadou pregatite de cei de la Apivita pentru sarbatorile de anul asta si trebuie sa recunosc ca m-a cucerit aspectul lor. Cutiile, hartia, elasticul festiv sunt detalii care fac diferenta si care ar cred ca ar bucura pe orice le-ar primi. Numele alese pentru seturi mi se par extrem de inspirate: For the Queen of My Heart, Radiance Is on the Face I Love, Cleasing is Nature's Gift, The Royal Treat, Pure Jasmine Is Your Natural Scent, Natural Care For My Man si For the Hands I Admire.


Iar daca nu va atrage nici unul dintre pachetele pregatite de Apivita puteti oricand sa faceti ce combinatii doriti, in magazin gasiti atat produse pentru femei, cat si pentru barbati si copii, astfel incat puteti sa faceti o bucurie tuturor. Voi folositi produse Apivita? Aveti ceva recomandari?

8 comentarii

  1. Foarte frumoase seturile cadou , nu am incercat produse de la ei .
    ps : ai primit comanda de la Bottega ? Eu pana in ziua de azi n-am primit nimic .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, am anulat comanda, nu au in stoc niste produse, nu mi-a placut deloc cum au procedat - a trebuit sa ii contactez eu ca sa aflu ca nu pot onora comanda, nu m-a anuntat nimeni.

      Ștergere
    2. Ce urat din partea lor! :(
      ( Anamaria )

      Ștergere
    3. Da, mi-am luat intre timp cateva produse din gama cu vanilie neagra si-mi plac la nebunie. :)

      Ștergere
  2. Imi plac produsele,dar nu le-am incercat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca as spune pas aromei. Nu ma incanta deloc lavanda, am o aversiune fata de ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe altele interesante, gasesti tu ceva sa-ti placa. :)

      Ștergere